2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Uyanıkken yatağında durmaz mı?
Biz kahvaltı yaparken puseti çekiyoz masanın yanına, çok mızmızlanırsa iki fırt çekip yatıyo yine, uyumasa da bakınıyo, ben konuşuyorum müzik açık falan.. Arada emzik arada mıncık

Emzirip sepete koyuyoz normalde, uyursa uyuyo uyumazsa bakınıyo kitaplığa doğru. Arada anneler gidiyo gazı var dir pış pış için kucaklıyolar ama bahane tabi

Geçmiş olsun aklın çıkmadı mı yerinden
Şükür iyi olsun da aman ben çok korkardım sanırım..

Atlas nerdeyse 2,5 yaşında ben hala ütülüyorum Ama başka işim yok misafirim yok, evdeyim nasılsa die zaman ayırabiliyorum yani..
Kilo işine de sevindim, bu korse işi saçma. Ben Atlasta takmadım uzun vadede yine düz oldu göbek.. Şimdi takınca sanki organlara işkence ediyorum gibi geliyo

Canim gecmis olsun oncelikle. Ben de kefir iciyorum ama marketten aldigim. Ama kefirin faydasi tam olarak ne yani sute faydasi mi oluyor bebege mi. Esim getirip getirip iciriyor ama

Aynı durumdayız canım gece 1de yatırdım 4te kalktı emdi oyalandı 5te yattı 8de kalktı akşama kadar ayaktayız
Kız boşver gece uyusun inan gece daha zor gündüz bi şekilde geçer de gece uykusuz kalmak fena gece uykusunu alıyor seninki gündüz ayakta bizimki gündüz alıyor gece ayakda hep

Aranızda memeyi, emziği bir arada rahat rahat götürebilen var mı? meme reddi yaşamadan

Biz iyi gidiyorduk ama şu aralar ön sütü içtikten sonra memede bekliyor oyle ağzina aksin diye ee bende sut artsin diye her emmeden sonra sagmaya calisiyorum sutum yetmediginde mecbur biberonla sut yada mama takviyesi yapiyorum siringa denedim en basta cocugum onu da emmeye calisiyo damagina batiyo,sutler hep agzindan akiyo ee ben damla damla biriktirmeye ugrasirken sutun heba olmasinada icim el vermiyo ne yapsam bilemedim acikcadi

Kız boşver gece uyusun inan gece daha zor gündüz bi şekilde geçer de gece uykusuz kalmak fena gece uykusunu alıyor seninki gündüz ayakta bizimki gündüz alıyor gece ayakda hep
Kız iş yapamıyorum sabahın köründe ayakta uykumu da alamıyorum ki bölük bölük 4 5 saat uykum var o kadar gece 4 saat gündüz 4 saat uyusa ben razıyım

Kendi torunları işte nasıl düşünmezler. Salmışlar çayıra ahh bugün nasıl iyi oldumu canım? Faydadan çok zarar vermişler

İnş hemm iyileşir. Bende bayram sonrasında 2 çocuk yalnız olacağım artık ama korkuyorum şimdiden eşim yoğun çalışıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…