Ayyy senin süslü niloşunu yesinlerNiloşumun kırkı çıktı
Hergün aynı saatte mi kullanmak gerek acaba
Uyanıkken yatağında durmaz mı?Bir bebek 10:00 dan 10:30 a kadar uykudan 3 defa uyanır mı ya. Şu gündüz uyku işi olmadan olmuyor nasıl olacak böyle bilmiyorum . Sonra nasıl veriyorsun kiloları. Anasını satayım iki lokma yemeye fırsat yok ki nasıl vermeyim çok yoruluyorum
Selam kızlaaarrr1 gün girmedim foruma dedikodular yapılmış oooohhhhh sefanız olsun umarım herkes iyidir. Dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür, kilo alımları iyi, anne sütüne devam. Yalnız kızlarıma nazar değdi, bir tanesini babannesi pusetini kaldırırken düşürdü aklımız çıktı, allaha şükür birşey yolmadı elindr ve ayağında morluk var ama. Allahtan hastanedeydik hemen baktılar.
Islak mendil ve bez sorulmuş. Biz sleepy sensetive kullanıyoruz ve sleepy 1 numara çok memnunum. Pişik için penaten kullanıyorum ondan da çok memnunum. Emzik biberon ve anne sütü 3 ü bir arada bizde, meme reddi olmadı allaha şükür, erken uyıyakalırlarsa sağığ veriyorum ya da dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. Gaz için bio gaia kullanıyorum memnunum, ama dün doktorumuz doğal kefir mayasıyla kefir mayala onu iç ve manuel olarak gaz çıkar, sakın gazını çıkarmadan yatırma dedi. Çok gazlı olmalarına rağmen bana nefes aldırıyorlar şükür.
Bu arada bir kaç gündür kilo veremiyordum bugün tartıldım 75 kg. Yani - 15deyim 5 kilo kaldı, göbeğim az biraz daha küçüldü 23. Günden selamlar.
Ha bu arada hergün banyo yapıp kıyafet yıkıyorum artı ütü. Bu ütüyü ne zamana kadar yapsak ya, ütü yapmayı bırakan var mı?
Canim gecmis olsun oncelikle. Ben de kefir iciyorum ama marketten aldigim. Ama kefirin faydasi tam olarak ne yani sute faydasi mi oluyor bebege mi. Esim getirip getirip iciriyor amaSelam kızlaaarrr1 gün girmedim foruma dedikodular yapılmış oooohhhhh sefanız olsun umarım herkes iyidir. Dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür, kilo alımları iyi, anne sütüne devam. Yalnız kızlarıma nazar değdi, bir tanesini babannesi pusetini kaldırırken düşürdü aklımız çıktı, allaha şükür birşey yolmadı elindr ve ayağında morluk var ama. Allahtan hastanedeydik hemen baktılar.
Islak mendil ve bez sorulmuş. Biz sleepy sensetive kullanıyoruz ve sleepy 1 numara çok memnunum. Pişik için penaten kullanıyorum ondan da çok memnunum. Emzik biberon ve anne sütü 3 ü bir arada bizde, meme reddi olmadı allaha şükür, erken uyıyakalırlarsa sağığ veriyorum ya da dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. Gaz için bio gaia kullanıyorum memnunum, ama dün doktorumuz doğal kefir mayasıyla kefir mayala onu iç ve manuel olarak gaz çıkar, sakın gazını çıkarmadan yatırma dedi. Çok gazlı olmalarına rağmen bana nefes aldırıyorlar şükür.
Bu arada bir kaç gündür kilo veremiyordum bugün tartıldım 75 kg. Yani - 15deyim 5 kilo kaldı, göbeğim az biraz daha küçüldü 23. Günden selamlar.
Ha bu arada hergün banyo yapıp kıyafet yıkıyorum artı ütü. Bu ütüyü ne zamana kadar yapsak ya, ütü yapmayı bırakan var mı?
Ay benimkide uyumasa gündüz biraz gece daha II ıyucak amaKankicim emzirmek sıkıntı değil ki Vırık Vırık kusuyor gaz yapıyor gündüz uykusu yok huzursuz ağlıyo durmadan bendede susmuyo yani illa meme emecek
Oo cok tatli masallah ne guzel. Ya canim sen o yazilari nerden aliyorsun 40 cikti diye ben de alayim 40 icinNiloşumun kırkı çıktı
Kız boşver gece uyusun inan gece daha zor gündüz bi şekilde geçer de gece uykusuz kalmak fena gece uykusunu alıyor seninki gündüz ayakta bizimki gündüz alıyor gece ayakda hepAynı durumdayız canım gece 1de yatırdım 4te kalktı emdi oyalandı 5te yattı 8de kalktı akşama kadar ayaktayız
Bizim ki yarın çıkıyor:)))))))))Niloşumun kırkı çıktı
Aranızda memeyi, emziği bir arada rahat rahat götürebilen var mı? meme reddi yaşamadan
yumurta :)Maşallah gözünüz aydın.O tepsideki şeyler ne.Sepettekiler yumurta mı çok değişik geldi bizde yok böyle şeyler
Kız iş yapamıyorum sabahın köründe ayakta uykumu da alamıyorum ki bölük bölük 4 5 saat uykum var o kadar gece 4 saat gündüz 4 saat uyusa ben razıyımKız boşver gece uyusun inan gece daha zor gündüz bi şekilde geçer de gece uykusuz kalmak fena gece uykusunu alıyor seninki gündüz ayakta bizimki gündüz alıyor gece ayakda hep
Ayyy senin süslü niloşunu yesinler
BenAranızda memeyi, emziği bir arada rahat rahat götürebilen var mı? meme reddi yaşamadan
niloşun amcası aldı onu canım hediyeOo cok tatli masallah ne guzel. Ya canim sen o yazilari nerden aliyorsun 40 cikti diye ben de alayim 40 icin
Aventin ayıcıklı slikon emziğinden var bizde sorun yaşamayız inşaAllahBen
Hiç sorun yaşamadım canım benim kız meme bağımlısı belkide ondan
Soothie bende onu kullanıyorum canımAventin ayıcıklı slikon emziğinden var bizde sorun yaşamayız inşaAllah
Kendi torunları işte nasıl düşünmezler. Salmışlar çayıra ahh bugün nasıl iyi oldumu canım? Faydadan çok zarar vermişlerBüyük oğlum saat altıda kusmayla uyandı.Doktora gidene kadar da 2 defa daha çok fazla kustu.Kanda enfeksiyon ve boğaz enfeksiyonu.Sonuc 2 şurup 6 tane iğne.Dün kv kp evin bahçesinde arkadasi ile oynayan çocuğumu benden izinsiz tarlaya götürmüş sonradan haber verdiler.Aksam kv oglumu getirdiğinde çorapları ıslak elleri ayakları buz gibiydi.Haliyle gece rahatsızlandı.Bu insanların bana faydası olmasın sadece uzak olsunlar diyorum ama olmuyor.Faydalari olmadığı gibi zararları oluyor hem de çocuklarıma.Sevmiyordum nefrete dönüşmeye başladı duygularım.Ne yapmam lazım bilmiyorum.6 senedir hayat enerjimi sömürdüler resmen.Buraya yazmasam çatlardim.Bir ay önce yine tarlaya götürdüler dandik buzlu dondurma yedirmisler sabahına
hastalandı yavrum.Allah bildiği gibi yapsın ona havale ediyorum.
birsürü marka denedim. Paraları çöpe attım resmen hiçbir emziği almıyor benim oğlanAventin ayıcıklı slikon emziğinden var bizde sorun yaşamayız inşaAllah
İnş hemm iyileşir. Bende bayram sonrasında 2 çocuk yalnız olacağım artık ama korkuyorum şimdiden eşim yoğun çalışıyor çünküSabah 6 dan beri ayaktayım.Buyuk oğlan hasta küçüğü gazlı.Ter popomdan aktı.Kanama da fazla.Ben kilo vermeyim de kim versin.Esim çocuğu doktora götürüp geldi mecbur işine döndü.Tek başına iki çocuk zor.Insallah oğlusum hemen iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?