Ay dert etme geçer inşallah, alerji olsa anlardın Allah korusun alerjide bebek çok ağlar çok kusar. Bu sivilceler bizim ergenlik sivilcelere benzemez merek etme acımıyordur
Offf iyi kaldiriyor kafan valla. Ben annemgilde sadece 3 gün kalabildim,bir hafta olmadan evimde tektim missss gibi :) kendim pişirdim kendim temizledim çok rahat ettim
Ben pampers aquadan çok memnunum doğduğundan beri onu kullandım bi ara bulamadım molfix pure kullandım yanlardan kaka kaçırdı, sleepy kullandım oda ıslak mendil kumaşı gibi hışıhışır geldi pampers aquaya ulaşmak kolay olunca geri döndüm. Pişik kremide desitin kullandım mavi olan sürekli değil kızarık olunca çok memnunum.
Birde ben hergün duş aldırıyorum ve krem sürmüyorum yeterince sıcak hava. Alt bezinide en geç 3. Saat değişiyorum
Ben pampers aquadan çok memnunum doğduğundan beri onu kullandım bi ara bulamadım molfix pure kullandım yanlardan kaka kaçırdı, sleepy kullandım oda ıslak mendil kumaşı gibi hışıhışır geldi pampers aquaya ulaşmak kolay olunca geri döndüm. Pişik kremide desitin kullandım mavi olan sürekli değil kızarık olunca çok memnunum.
Birde ben hergün duş aldırıyorum ve krem sürmüyorum yeterince sıcak hava. Alt bezinide en geç 3. Saat değişiyorum
Ben pampers swaddle kullaniyorum şimdiye kadar bir kez elim ıslandı kakasi çok suluydu(afedersin) pişik kremi olarakta sudocrem kullaniyorum hiç pişik olmadi ama ben her bez değiştirdim de kullaniyorum,sanırım bu ikisini asla degistirmicem
Kızlar hazır hepinizin memişler süt doluyken benim oğlanı 1 günlüğüne size satsam ben kırda bayırda denizde gezsem tek başıma.kim bir günlüğüne 2. Bebiş ister??? Benim ki acık huysuz ama olsundu