2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizde 34. Gündeyiz halen gözler sarı daha kan değerine bakılması. Ancak bayramdan sonra götüreceğim bir sıkıntı olurmu ki acaba...

Sol göğsüm çok felaket ağrıyor.Bebe uyuyor.Asiri dolu değil neden böyle ki.Agrisi başıma da vurdu.Sağayim desem dokunamıyorum bile

Umarım en hafif şekilde atlatirsiniz uğraştırmaz bu mesele sizi, bizim de 32. Günde 10 küsur çıktı dediğin gibi 6 tüp kan ve idrar tahlili verdik, gözümüz kulağımız 1agustosta,

Bizde 34. Gündeyiz halen gözler sarı daha kan değerine bakılması. Ancak bayramdan sonra götüreceğim bir sıkıntı olurmu ki acaba...
Benimki 48. Günde bugün pzt tüm test sonuçları çıkacak. Seninkide hemen hemen aynı zamana denk gelicek doktor telaşlı değildi ama yinede fırsatın varsa bayramı bekleme bence.

Umarım en hafif şekilde atlatirsiniz uğraştırmaz bu mesele sizi, bizim de 32. Günde 10 küsur çıktı dediğin gibi 6 tüp kan ve idrar tahlili verdik, gözümüz kulağımız 1agustosta,
Sanada çok geçmiş olsun en zararsız sekilde atlatırız umarım

Doğum sonrası hemşireler hemen geldi canım ama başındaki gereksiz kalabalık beni çok bunaltti. Her gelen bı şey söylüyor, yok memenin ucu yok, yok sütun gelmez hemen, yok söyle tut, yok öyle değil böyle yap...abuk subuk konuştular yapıcı olan bı kişi yoktu sonra da da çekip gittiler ben de bebisini basbasa kalınca hiçbir şey yapamadım malesef şu an emiyor çok şükür ama bu kez de göğüs ucunu parçalandı Analık zormuş

Oğlumun sarılığı 16.5 tan 11e düştü bu sabah, Dr taburcu etti bizi. Salı günü tekrar kontrol var umarım iyice düşer.
Bu arada kızlar benim göğüs ucu iptal, odun parçası gibi olmuş resmen tel tel ayrılmış fena aciyor tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bence pıçakları hazırla kenarda dursun bak Zeyna03 çıkarımlarımıza doğru demiş. Bu kızların aşkı bizi süründürecek
Kız şans işi eşimin yengesinin de bebeği oldu 23 gün var aramızda oda tam tersi 40ına kadar çok usluydu sonra coştu mesela inşallah biz yine öyle umalım şu büyüme atakları geçsin gazlar azalsın

Göğsünü sütünle ıslat memeyi vermeden önce.göğüs kremi kullan gümüş soğuk kaşık koyabilirsin göğsüne birde bulabilirken lahana koy.bunun dışında yapılacak pek birşey yok malesef

Gaz damlası kullan canım benim 2 gün gazı oldu damlaya başladım şimdi çok rahat

Canim tahinin.uzerindeki yagi sur cok iyi geliyor. Benim de ilk gunler parcalandi meme ucum. O yagi surunce hemen etki.etti

Canim tahinin.uzerindeki yagi sur cok iyi geliyor. Benim de ilk gunler parcalandi meme ucum. O yagi surunce hemen etki.etti

Sağolun kızlar yarın hepsini deniycem inşallah düzelir memisler

Yakma cok basit bir şey endişelenme avı falan da yok zaten. Buyuk bir kalem ucu kibrit gibi adına Gümüş kalem diyorlar onunla göbeğe dokunuyor sadece. Ateş falan yok yani. Ben de ilk duyduğumda ateş lazer falan canlamıstı gozumde ama oyle degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…