Ev dolu Kankicim bakacak insan çok uyuyo dana 2 saattir gece yine ağzımıza edeceklerSeval kanki masallah diyeyim d3 benim kız saat 6dan beri uyuyor. Kendimizi sahile attık ýemek yiyoruz. Hâlâ uyuyor kurban olduğum ❤❤ darısı başına insallah
Antibiyotik olarak ne vermişti sanaBen cok agır yasadım doktor düşük dozda antibiyotik verdiği için .yaramın üzerine alttan üstten bastırdı ve iltihabın akmasını sagladı acı veriyo biraz.günde 3kez batikonladım dus almadım orayı batıkon sonrası kurutma makınesi işe kuruttum 20günde kurtuldum .senın daha kısa olur ıns . Antibiyotiğin dozuna baglı
Bu şişlik benim canimi sıktı benle bir aezeryan olan arkadasimd ayokmuş böyle bisey ... şişlik kızarik ve sicaksa enfeksiyondur dedi kizarik ve sicak degil... pazartesi doktora gidicem ...dikislerimde birsey yok bahsettigim yer dikisle gobek deligimin arasindaki bolgede şislik var ..Banyo yaptırmak gazlı bebeğe de iyi geliyor.Banyo sonrasi garanti en az 3 saat uyku
Yeni gececiler eklendi desene:)))Ev dolu Kankicim bakacak insan çok uyuyo dana 2 saattir gece yine ağzımıza edecekler
Sana bi sarılcak bi gün, aklını kaybediceksinYa bende kalkmıyorum beşikten yüzünü görüyorum zaten,ama 5 saat o sesleri cikardi ve ben doğru düzgün uyuyamadım hiçÇöpe aticam ben bu çocuğu
Bence gerek yok ya hemen daha kontrol bile etmemis hemen vitamin demis. Once bir.temizlese icini hatta icinde parca kalmisti bizimkinin onu aldi temizledi
Okey arkidişi yapıcam azıcık daha büyüsünYeni gececiler eklendi desene:)))
Ben de AkçayGönen'deyiz kızlar. Ömer Seyfettin, kaplıcalar, patlıcan, peynir falan filan
Bende evdeyimBen de Akçay
Ben de evdeyim kızBende evdeyim
Yok ben baya evdeyimmmBen de evdeyim kız
Olabilir belki de 2. Doğum diye böyle, maşallah 8 kilo alman da hemen vermen de harika. Benim de 4 aylık gibi karnım yaCanım ara ara kesilip devam etti ve 25. Gün kanama kesildi benimde zaten o kadar sürmüş benim ilkinde 40 güne kadar sürmüştü. Sanırım 2. Doğum daha kolay toparlanıp olabiliriz. Korsede iyi olur canım ama benim halen 4 aylık duruyor karnım
Kiloda 8 almıştım 8ini de verdim kaldım öyle ahh bi 3 4 de gitse ne güzel olurdu.
Bakalım canım, ama hiç leke bile yok o yüzden şaşırdım. Nasıl gidiyor?Canım benimde 7.gunden 12.gune kadar kanama kesildi.12.gunden 16.gune kadar hergün yoğun kanama oldu.Bugun sabahtan beri de kesildi.Kesilmis gibi olup devam edecek sanırım.Seninde devam eder sanırım
Sahi pelo geçecek ki mi bu günler? Bana hep ayni kalacakmış gibi,açıkcası büyüsün istemiyorumNekadar da bizi anlatıyor:)
Gececek kuzum da niye büyüsün istemiyorsun ben büyümesini bekliyorum 4 gözle bi konuşmaya başlasın emeklemeye yürümeye:))Sahi pelo geçecek ki mi bu günler? Bana hep ayni kalacakmış gibi,açıkcası büyüsün istemiyorum
Emzirmeyi biraktiktan sonra evetAma en azından uyuyordur dimi bu bebe uyumuyor
Olabilir belki de 2. Doğum diye böyle, maşallah 8 kilo alman da hemen vermen de harika. Benim de 4 aylık gibi karnım yakorse iyi geldi ama ya
Bakalım canım, ama hiç leke bile yok o yüzden şaşırdım. Nasıl gidiyor?
Uyuyorum canim artik uyuyamadigim noktada kalkiyorum alt degis emzirme vs isleri halledip yatiriyorum tabi uykunun tamami o sesle gecmiyor suan uyuyo mesela sessiz ben yataga girince baslar ikinma ve inlemelerSeninki de mi yapiyor? Uyuyor musun peki o sesleri cikarirken
Valla ben ona razıyım yaEmzirmeyi biraktiktan sonra evet☺ sabah 7de ayakta oynayalim demeye basliyor
Seninki de mi yapiyor? Uyuyor musun peki o sesleri cikarirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?