2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Değiştirdiiiiii annem bişiler oluyor 20 sinden sonra benim başladı garip huylara

Kızlar , Şimdi ben kanguru aldım , ama yenidogan aparatı gerekiyor ilk 4 Ay için, yenidogan aparatı mi alsam yoksa Sling mi alsam ne diyorsunuz ?
sling al bence kanguruda yenıdogan aparatlada olsa rahat etmıyor . Ben kanguru kullandım 6 aydan sonra hem bebeği tutmak zorunda kaldım içinde ayakları filan hep bi garip duruyordu kıyamadım oyle tasımaya

Ay hadi bakalım inşallah

Canim ates falan yoksa normaldir büyük ihtimalle iyidir umarim minik kuş

Bak bak hele daha 40 haftayı doldurmadan bi doğurmalar , milletin yani bi tek benim sıramı kapmaya çalışmalar
Ağustos annelerine geçmek farz oldu bana
Canım hadi sağlıkla doğur gel sıra da artık bana gelsin güzel haberlerini bekliyoruz

Ben de bi nst ye girip geleyim artık her gün giriyorum da 40+6 olarak

günü gününe tutmuyo canım
benimki perşembe günü arkadaşıma gittim oturdum uyanmadı
eve misafirim geldi uyanmadı
bütüngün uslu uslu durdu hiç mızmızlanmadı
ama dün gündüz bütüngün kucaktan inmedi
hiç uyumadı sürekli çığlık atarak ağladı sanki biyerini cimciklemişler gibi tövbe yarabbim
neyse gece güzel uyududa allahtan uykumu aldım bunada şükür

Hayır yoktu hiçbişey nerden cıktı şimdi emzirirken bebek mi baskı yapıyor acaba diyorum azda değil anam 5 kilo
benimde aklıma o geliyo
başka ağır bişey kaldırmıyorum çünkü
bütüngün 4 buçuk kiloyu kucağına taşıyınca insan
haliyle beli ayrılıyo yerinden
biraz daha büyüdüklerinde ne poh yicez bakalım

Emmesinde bir sorun yoksa, ates yoksa ve kusmuk tekrar etmemişse endişe etme canım arada oluyor
Midesi ekşimiş olabilir bir anlık usuttuyse

Buarada kızlar benim dikiş yerleri sızlamaya başladı 1 ay sonra normal mi ya??? Zorladım mı acaba naptım yoksa uyusukluğumu gecti

Ayakta kalmaktan. Ilk iki ay çok zorlamamak lazim sonuçta ameliyat geçirdik
Bir de iyileşme sürecinde de bazen böyle ağrılar olabilir

Bilmiyorum bizim 38 uçurması oldu . Uçup gitmiştir insallah
aman hurafe işte hepsi
kim bekliyo kırk gününü
ben beklemedim şahsen
geziyomda herşeyide yapıyom
yok fotoğraf koyma yok dışarı çıkma yok herkese kilosunu söyleme uyuyo uslu deme
pehh
sanki tek çocuk bende var

Aynen öyle ama ben nezaman bugun iyi emdi ıyı uyudu desem sonraki gün tam tersi acaba bunun nedeni nedir gezmeye 12günlükken basladım daha hala geziyorum Allaha emanetler

Aynen öyle bizimkide 15ten sonra dediğin gibi oldu hala da devam kucakta gezdireceksin sürekli onu istiyo süt sagamadıgım için ayakta sallamaya alıstı ellerim boş kalmıyo ki

Benim dombili oğlum her akşam 11 de başlıyor gece 3 e kadar uyumuyo. Ağlama yok. Sadece gözler açık kucak istiyo yatağa koyunca kendini yay gibi geriyo. Uyaniyo. Bu alışkanlık ne zamana kadar sürecek acaba. Gerçi bu bitse başka alışkanlık gelecek . Bunların işi bu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…