Hayır yoktu hiçbişey nerden cıktı şimdi emzirirken bebek mi baskı yapıyor acaba diyorum azda değil anam 5 kilobenimde bugün belim ağrıyo ya iğne yaptıkları yer kopacak gibi
40ımız çıkacak hala iyileşemedik
Değiştirdiiiiii annem bişiler oluyor 20 sinden sonra benim başladı garip huylaraSon kontrolde biraz huysuz dediğimde 20 günlük olduktan sonra gör sen asıl o zaman başlayacak deyip açıklanma yapmıştı çocuk doktorumuz. Ama nedenini bilmiyorum Pazartesi 20 gün olcak geri sayım a başladım
sling al bence kanguruda yenıdogan aparatlada olsa rahat etmıyor . Ben kanguru kullandım 6 aydan sonra hem bebeği tutmak zorunda kaldım içinde ayakları filan hep bi garip duruyordu kıyamadım oyle tasımayaKızlar , Şimdi ben kanguru aldım , ama yenidogan aparatı gerekiyor ilk 4 Ay için, yenidogan aparatı mi alsam yoksa Sling mi alsam ne diyorsunuz ?
Ay hadi bakalım inşallahAnaaam kızlar günaydın benim nişanım geldi yatabiii şimdi heyecandan uyuyamıyomm. Hemen bi kaffe yapıp içecem. Zaten bugün nst için gidecektim. 10 11 gibi de giderim hastaneye bakalım ne çıkacak. Görüyorsunuz meylen başkandan sinsi Doğum hakkı kazanmama rağmen valla ilk buraya yazdım.
Canim ates falan yoksa normaldir büyük ihtimalle iyidir umarim minik kuşKızlar acil yardım
Nisa uykuya daldı öksürükle karışık ses duydum kaldırmamla sap sarı çok miktarda kustu Allahtan uyanıktım çocuk boğulacak gibi ses çıkardı aşırı korktum
Şimdi bu kadar çok ve sap sarı kusması normal mi
Bak bak hele daha 40 haftayı doldurmadan bi doğurmalar , milletin yani bi tek benim sıramı kapmaya çalışmalarAnaaam kızlar günaydın benim nişanım geldi yatabiii şimdi heyecandan uyuyamıyomm. Hemen bi kaffe yapıp içecem. Zaten bugün nst için gidecektim. 10 11 gibi de giderim hastaneye bakalım ne çıkacak. Görüyorsunuz meylen başkandan sinsi Doğum hakkı kazanmama rağmen valla ilk buraya yazdım.
Hala tam olarak iyilesmedik canim sag başı sizliyo benimde halaBuarada kızlar benim dikiş yerleri sızlamaya başladı 1 ay sonra normal mi ya??? Zorladım mı acaba naptım yoksa uyusukluğumu gecti
Kız cocugu kırkından calarmıs derler ne demekse bızde 38de ucurdukkızlar 40 uçurma kızların 38. günde erkeklerin 39. günde yapılıyomuş
doğru mu ?
ve nedeni ?
biri söylemiş anneme niye diyorum öyle dedi bilmiyom diyo
benim öyle oldu kesip aldılar 5 dakkadaHee bi koşu alıp gelem bebemikeşkee öle Türk filmlerindeki gibi doğum olsa aaaa diye bağırıp 5 dakka da doğursak
günü gününe tutmuyo canımMelek gibi uslu, ağlamayı bilmeyen kızım gitti sürekli ağlayan uyumayan bir kız geldiKızlar 22 günlük olduk. 3 gündür kızım çok mızmız. Sebepsiz çığlıklar atıyor. Kontrol ediyorum, karnı tok altı temiz gazi yok falan yine de ağlıyor. Bir yeri acıyor desem geceleri deliksiz uyuyor zor uyandiriyorurm. Sizin bebeler de 15i geçince hiç huy değiştirdi mi böyle? Anam biblo gibiydi, bebek oldu ya tam
benimde aklıma o geliyoHayır yoktu hiçbişey nerden cıktı şimdi emzirirken bebek mi baskı yapıyor acaba diyorum azda değil anam 5 kilo
adı niye 40 uçurma o zamanKız cocugu kırkından calarmıs derler ne demekse bızde 38de ucurduk
Bilmiyorumadı niye 40 uçurma o zaman
çok saçma
Kızlar acil yardım
Nisa uykuya daldı öksürükle karışık ses duydum kaldırmamla sap sarı çok miktarda kustu Allahtan uyanıktım çocuk boğulacak gibi ses çıkardı aşırı korktum
Şimdi bu kadar çok ve sap sarı kusması normal mi
Buarada kızlar benim dikiş yerleri sızlamaya başladı 1 ay sonra normal mi ya??? Zorladım mı acaba naptım yoksa uyusukluğumu gecti
aman hurafe işte hepsiBilmiyorumbizim 38 uçurması oldu . Uçup gitmiştir insallah
Aynen öyle ama ben nezaman bugun iyi emdi ıyı uyudu desem sonraki gün tam tersi acaba bunun nedeni nediraman hurafe işte hepsi
kim bekliyo kırk gününü
ben beklemedim şahsen
geziyomda herşeyide yapıyom
yok fotoğraf koyma yok dışarı çıkma yok herkese kilosunu söyleme uyuyo uslu deme
pehh
sanki tek çocuk bende var
Aynen öyle bizimkide 15ten sonra dediğin gibi oldu hala da devam kucakta gezdireceksin sürekli onu istiyo süt sagamadıgım için ayakta sallamaya alıstıMelek gibi uslu, ağlamayı bilmeyen kızım gitti sürekli ağlayan uyumayan bir kız geldiKızlar 22 günlük olduk. 3 gündür kızım çok mızmız. Sebepsiz çığlıklar atıyor. Kontrol ediyorum, karnı tok altı temiz gazi yok falan yine de ağlıyor. Bir yeri acıyor desem geceleri deliksiz uyuyor zor uyandiriyorurm. Sizin bebeler de 15i geçince hiç huy değiştirdi mi böyle? Anam biblo gibiydi, bebek oldu ya tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?