2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde cuma günü son kontrolüm ondan sonra 2 günde bi gidicem bizde de sıkıntı olmaz sa inşallah 40+10 a kadar beklicez sonra dayayacaklar suni sancıyı:)

Benim dünden beri ağrım var o zamana kadar hiçbir belirtim yoktu. Kuzum doguralım da şurda 3-5 kişi kaldık not: hala dogurmadı :)
Siz beraber gidin doğuma arkadaşlar ben beklerim buraları gözünüz arkada kalmasın
Ha bir de kanala İnmemiş mi daha dedim inse Ağrı olur dedi 4-5 günde iner mi ki
Kızlar sabah sızıntı halinde kiloduma azıcıkda taytıma su yayıldı. Sürecim biraz yavaş işliyor, zamana yayıliyor doğurma işim :). Kimileri bi anda dumur olup öncesinde hiçbir belirti yokken 1.5 saat içinde doğuruyor, kimilerininde böyle oluyor demek ki . Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın, bebişlilerede kolaylık ferahlık versin.

ankebut canım benimde çok sancı, kasılma oldu ya bu aralar, inan penguen gibi yürüyorum ve alt kısmım acıyor rahim taraflarım. Heralde kanalda benimki.. Bacaklarıda ayıra ayıra yürüyorum nerdeyse . Çokda yürüyüs yapıyorum günde en az 2 kilometre.

not: Kontrol yarın saat 14.40 da. Doğurmazsam

Kv konusuna hiç girmeyin ya kanayan yara resmen ben doğum yapınca hastalıkları hortladı kadının. Haftasonu gelmesi gerekti ve düzenimi alt üst etti çocuk aç demesi bitti bu sefer de 3 kere altını değiştirdiğim bebenin kakası olduğunu zeytinyağı içirmeyi teklif etti. Bana gelen gerginlik bebeyi de gerdi tabi. Hayır görüyorsun yemek de yememişim koy önümüze 2 tabak yemek bi kendimize gelelim nefes alsın karşındaki insan da. Ama olmaz övelim geçelim kendilerini ben mükemmel anneliklerini. Bak gördün mü sinirlendim yine

Hayırlısıyla kolay bi doğum olur inşallah seninki yakindir gelir bugün yarın inşallah.

Bi bebeği annesinden çok kim düşünebilir ki? Allahtan artık kalmıyolar şutladım rahatladım ben bakarım çocuğuma ya zaten kucak delisi oldu millet yüzünden o alıyo o bırakıyor belki düzen oturturum kendi kendime

Kesinlikle oturtursun bak kehanette bulunuyorum bir ay içinde

Sinirlenme sinirlenme zombi gibi yaşamaya aliscaz o ağrıların da çok yakında geçecek dert etme. Nasıl bı agriydi unuttum bile inan. Ama insanın canı yanarken herşey çok gibi geliyor insana biliyorum. Az daha sabır

Sabah saat 8 de uyumaya karar verdi benim patron bebek:)) bunedir ya 12 de kalk sabah 8 de uyu insaf yaw insaf sabah 11 de de kapı çaldı uyqndım( bütün vücudu ağrır mı insanın ağrıyor basım dönüyor kafam dönüyor dünya güzel ben güzel ley ley limi kimi ley trende gelir hoş gelir tri ley tri tri ley nediyoduk uyumayorrrrrrrrr

Geçmiş olsun kuzum öncelikle , rabbim şifa Versin o ilk titremeler falan biraz sıkıntılı gercekten, Bana depend değilde indirimden aldirmisti ebeler yandan bebek bezi gibi takilanlardan, Yeni ya o yüzden sızlıyor olabilir canım 2güne daha iyi hissedersin sonrasindada yavaş yavaş toparlanirsin o kadar etkilemez seni, anı hareketler yapma yine de dikkatli ol

Ayy peloo yaaa 40ına kadar geceyi gündüzü karistirirmis bebisler az sabredecez, idare edicez minik totişlerin hatrına , gün içinde dinlenmeye çalış canım ben öyle yapıyorum gece dinç oluyorum yoksa halim harap

Kabul ediyorum benim kızımda çok hareketliydi şimdi akıllı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…