2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amin inşaallah. Kafamı dağıtmak için uğraş arıyorum. Ağrılarım devam ettiği ve sık sık evde kalıp sağım yapmak zorunda olduğum için başka bir şey de yapamıyorum. Çok sıkıntılı gebelik ve Doğum yaşadım. Oğlumun yanından her çıkışımda ağlıyorum. Moral olarak çok kötüyüm .
Dert ettiğimden mi sanıyorsun

Kızlar ne yapayım bu sarılık halen devam edıyor gibi abo uygunsuzluğuyla alakalı mı acaba
Uzamış sarılık olabilir. Benim oğlan öyleydi. 8 seviyesinde olunca bir şey yapılmadı. 3 ay sürdü. Bunda da var. 1.ay kontrolde bakarız. Uzayacak gibi. Anne sütü sarılığı dediklerinden. Eşim 0 ben A ikimiz de + Bebekler hep A rh+ Uyumsuzluk yok herhalde.

İşte yaşadığın şey zor içinde bulunduğun durum fazlaca can sıkıcı Allahım kimseyi evladı için ne olcak ne biticek diye düşündürtmesin bu durumda kendine bide onu dert etme demek istedim zaten kafana takma

Bizim her ikisininkini de 8. Gün kontrolde doktoru düşürdü canım. Ama beni sıkı sıkı tembihlediler herhangi bir şey sürmeyeceksin diye. Bu uygulamalar neden bu kadar farklı ya.
Maşallah size tü tü. Allah saadetinizi bozmasın amin.
Merhaba çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlıkla kavuş kuzuna inşallah.
Sezaryenlerimde değil ama başka 2 operasyon için contractubex diye bir krem kullanmıştım. Araştır bi istersen.

Benim hamilelik boyunca mantarım maalesef hiç geçmedi canım. Artık külot değiştirmekten bıkmıştim. Bez koyuyorsun kulotun içine.
teşekkürler cevabınız için
hamile değilken mantar sorunum çok küçükken bi kez olmuştu. tekrar olmadı.
şimdi daha yeni yüksek doz ilaca rağmen 4. günde kaşınma başlayınca canım sıkıldı
sizde de öyle miydi.

Benim hamilelik boyunca mantarım maalesef hiç geçmedi canım. Artık külot değiştirmekten bıkmıştim. Bez koyuyorsun kulotun içine.
teşekkürler cevabınız için
hamile değilken mantar sorunum çok küçükken bi kez olmuştu. tekrar olmadı.
şimdi daha yeni yüksek doz ilaca rağmen 4. günde kaşınma başlayınca canım sıkıldı
sizde de öyle miydi.

Bizim her ikisininkini de 8. Gün kontrolde doktoru düşürdü canım. Ama beni sıkı sıkı tembihlediler herhangi bir şey sürmeyeceksin diye. Bu uygulamalar neden bu kadar farklı ya.
Maşallah size tü tü. Allah saadetinizi bozmasın amin.
Merhaba çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlıkla kavuş kuzuna inşallah.
Sezaryenlerimde değil ama başka 2 operasyon için contractubex diye bir krem kullanmıştım. Araştır bi istersen.

Allah yardımcınız olsun.. Bu günler çabucak geçsin. Sağlıkla kavuşun yavrunuza.. Solunum vs düzelince belli gr. ulaşınca yanınıza gelecek.
Bi problem yok değil mi? Erken doğum olduğu için mi gözetimde?

Sezeryanla doğum yapan kızlar size bir sorum olacak 21 gün oldu oğlum dogali 2 gündür dikislerimin sol tarafında ağrı vardı ara ara sizi şeklinde giren bı bakayım dedim elimle sol taraf içten biraz şiş geldi elime şimdi herkesin aynimi oluyor yoksa bı sıkıntımi var Dr gitmeli miyim

Teşekkür ederim. Amin. Sen nasilsin toparlanabildin mi?

Göbek için bize de solüsyon yazdı doktor. Her gün iki kez temizleme yapıyoruz. Iltihap kapmaması için sanirim

İnş gecer ya

Kimyon rezene dışında gaz için önerebileceğiniz birşeyler var mı?
Sen deneyimlisin. Sen ne tüketince beybi huzursuzlanıyor bilirsin. Gerçi bazen o da işe yaramıyor. Senin, benim, Laiyka ve Yademim'in dışında gaz problemi yaşayan yok gibi. Sare de yazmıştı galiba. Damla düşündün mü? Yademim'de de ben de zinco var. Gerektiğinde kullanıyorum bugün daha vermedim. Verince iyi geliyor gibi.

Zarar vermez değil mi uzamış sarılık
Ben o + , eşim ab +, bebek b+
Abo uygunsuzluğu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…