Dogru soyluyorsun canim cok.sagolben tanelerinide yiyorum canım
sıkıntımız olmadı çok şükür
ama herkeste aynı olmayabilir
burda biride kayısı hoşafı gaz yapıyo demişti
deneyerek bulabilirsin sende neyin iyi gelip gelmediğini
Cuma günü saglik ocagimdaydik. Hemşireler tebrik etti beni kilo alımı çok iyi, çok güzel bakmışsın çok sağlıklı diye. Gündüz saat aramaksızın emziriyorum. Gündüz özgür. Ne zaman isterse emiyor. Hemen her beze kaka yapıyor ve arada kusuyor. Gaz sorunum yok çok şükür kendi cikariyor. Çok nadir kıvranırsa yardımcı oluyoruz. Uykucu benim kız anlaşılanGaz sancımız yoksa gündüz gece fark etmeden uzun uyuyabiliyor benimki de. Ben de kaygılanıyorum. Aç mı kalır az mı besliyorum diye. Kendi tercihi gibi de. Sanki diyet yapıyor. Bak saat 12'de tek meme emip uyudu. Veremedim 2. yi. Saygı duyuyorum da umarım kilo topluyordur.
Canım ben file kullanmıyorum. Havlu seriyorum küvetin içine ve bas kısmını hafif bombeli bırakıyorum kafası için. Sonra önce on tarafını yavaşça şu dökerek yıkıyorum. Arkasına döndürürken gogusunden tutuyorum ayaklarını küvetin içine basıyor güvende hissediyor. Böl suyla şampuanla baya baya yıkıyorum hiç ağlamıyor. Bir alternatif olarak düşün. Suyun içinde olmak hoşuna gidiyor. Altı da yumuşak oluyor.iş başa düştü mü mecbur yaparız
herşyi yaparımda banyosunu nasıl yaptırcam en büyük korkum o
Son günler daha zormuş, şu karın inme muhabbeti gerçekten gereksiz çünkü doğum anında inen de var hatta oğlumda hiç muhabbeti bile olmadı. Büyük ihtimalle doğum anında inmişti. Bunda haftalardır kanalda ama tık yok. Allah gönlümüze göre doğum nasip etsin ins. benim de yarın kontrolüm artık miad gebe polikliniğine geçtim bakalımAynen ben de soğukkanlı görünüyorum ama telaşlar korkular başladı tabi istemsizAğrı flnda anlık oluyor öyle uzun süren bi şey yok ama gören de daha var diyor yukarda duruyormuş karnım hala
30 yaşındayım canım büyük kızım 8 yaşında, uyku düzeni doktorumun tavsiyesi diğerlerine de böyle uyguladım çok faydasını gördüm, emziği her emzirme sonrası gaz çıkarıp verdim ağızlarına yanaklarını okşayıp emme refleksi sağlamak gerekiyor bir süre emziği itiyorum başta istemiyorlar sonra tutuyorlarMaşallah sana kuzum kaç yasındasın? Ne güzel hepsi birlikte büyürler. En buyuk ablaları kaç yasında. Kuzum rutini cok güzel oluşturmuşsunuz benimki emzik istemiyor tek baslarına nasıl uyuyorlar?
Kesinlike gaz çıkarmak uykularini bölüyor,özelikle gece ve sabaha karşı. Ama gündüzleri ve aksam 11 d kadar her emmeden sonra gazini çıkarırımGünaydın kızlar
Bir buçuk haftadır yerleştirmeye uğraştığım Uyku düzenimiz kuruldu şükürler olsun
Gece 12 uyuyorlar, 4:00 -4:30 fıkırdamaya başlıyorlar ağlamalarına izin vermeden hemen emziriyorum ve gaz vs çıkarmadan yatırıyorum tekrar uyuyorlar.. 6:00-6:30 yeniden uyanıp emiyor ve uyuyorlar yine gaz çıkarmıyorum uykuları bölünmüyor, 8:00 tamamen uyanıyorlar bez değişimi günlük bakım beslenme vitaminleri vs, saat 10a kadar uyutmadan salonda tutuyorum ablaları oynuyor huzursuzlanınca yeniden emiyor uyuyorlar uyutmak için sallama yada herhangi birşey yok emzikle kendi kendilerine uyumalarını bekliyorum. Gün içinde kısa süreli derin olmayan uykular ve sürekli beslenme, akşam 7 gibi başlıyor gaz sancıları 11e kadar sürüyor, karnındaki gazı atsınlar diye mama veriyorum işe yarıyor rahatlıyor ve uyuyorlar.. uygulamak kolay olmadı ama başardık çok şükür biraz sabır ve düzenli tekrarlar gerekiyor sonunda anne rahat bebek rahat
Emzirme esnasında bebeğin genzine kaçanlar kesinlikle kaçtığı anda memeyi çekmeyin emzirmeye devam edin yüzüne az hafif üfleyin yutkundukça geçmesi kolay olur yoksa daha çok tıkanıyor yavrular
Ben de kızdığım şeyi yapayım darlayım buradakileri__karamel__ @deeploneliness ZehranurHifa bu gece de mi boş geçti
Anladım canım bunu ben de deneyeyim . Masallah genç anne30 yaşındayım canım büyük kızım 8 yaşında, uyku düzeni doktorumun tavsiyesi diğerlerine de böyle uyguladım çok faydasını gördüm, emziği her emzirme sonrası gaz çıkarıp verdim ağızlarına yanaklarını okşayıp emme refleksi sağlamak gerekiyor bir süre emziği itiyorum başta istemiyorlar sonra tutuyorlar
Bizde de devam ediyor ama az. Gözlerinin içinden anlıyorum. Seninki uykusuz mu çok?Kızlar ne yapayım bu sarılık halen devam edıyor gibiabo uygunsuzluğuyla alakalı mı acaba
Benm bebişte gözlerde hiç olmadı ,sadece yuzuBizde de devam ediyor ama az. Gözlerinin içinden anlıyorum. Seninki uykusuz mu çok?
Aptamil gazsız sıkıntısız bebegimde gaz yaptı benim hemen değiştirdim canım.
Sen Benden yakınsın bence sancın da baya sıklaşmış aslında neden gelmedi ki halabende sancı fln yok başka belirti de algılayamıyorum varsa bile
Nişanım geldi jel slime kıvamında içinde de minik bir parça kan halindeHamile grubu deil, anne bebek grubu oldu burası hepten
Gelip okuyup çıkıyorum paylaşabileceğim pek bişi yok artık
2. bebeğim diye herkesler hamileyken soru flan da cevaplıyodum ama şimdi herkes anne çok şükür
Ayrıca evet bu gece de boş geçti. Ağrım sızım kasılmam akıntım hiçbir şeyim yok.. Arada bir hareket ettiği için yaşadığını umuyorum ve bekliyorum. Hepsi bu. Bi kaç gün daha doğurmayı düşünmüyorum.burcu olcak galiba..
ben 3. Gün taktım. Salı 1 aylık oluyoruz. Hala karnım var ama içi boş gider. İlk doğumda kullanmadım. 3 ayakadar hala bundan fazlaydı göbeğimSezeryan olan canlar, ne zaman nası bi korse kullanmaya başladınız
işte bu korseye kullandım.sağ ol canım
ben takarım kuzum ya, geçen yazda takmıştım zayıflamak için
bana da çok geldi canım ya sıcağı sıcağına sarılsa daha iyi
ben de aynı böyle yatırıyorum Çankırı’dayım, Ankaranın havası ile aynı, ama eller hep dışarıda, eldiven kabul etmiyor, geceleri çorap giydirdim eline ağlıyorelleri soğuk ama doktor göğsünden kontrol et dedi o yüzden rahatım
böyle böyle süt salınımı düzene girecek inşallah canım ya çok tıkanıyor kuzum, aklım çıkıyor emzirirken
benimde annem çalışıyor, hastane harici yanımda kalamadı hiçKv geldi 15.gün gidecek, sağ olsun işlerimi yapıyor ama ben alışkın değilim ilk defa beraber kalıyoruz ama yine de korkuyorum tek kalınca başa çıkabilecek miyim
bizim de 10 gün oldu düşmedi kuzum, hatta bebeği hiç ılık suyla silmedim de vücudunu, sadece başını yıkadık eve gelince. Bide bize doktor göbeği kuru ve temiz tutun yeter dedi solüsyon, batikon falan demedi acaba unuttu mu
Böyle bi korse mi kızlar? Bende 10. Günde 96.7 kilodan 84.9 kiloya düşmüşüm ama göbek jöle kıvamında
Eki Görüntüle 2290905
Ya benimde sarı hala gözler salı aşkımız var. Oradasoracağım doktoraama anne sütü deki bir maddeden dolayı da 12haftaya kadar sürebilirmiş.Kızlar ne yapayım bu sarılık halen devam edıyor gibiabo uygunsuzluğuyla alakalı mı acaba
Senimerak ediyordum canımHamile grubu deil, anne bebek grubu oldu burası hepten
Gelip okuyup çıkıyorum paylaşabileceğim pek bişi yok artık
2. bebeğim diye herkesler hamileyken soru flan da cevaplıyodum ama şimdi herkes anne çok şükür
Ayrıca evet bu gece de boş geçti. Ağrım sızım kasılmam akıntım hiçbir şeyim yok.. Arada bir hareket ettiği için yaşadığını umuyorum ve bekliyorum. Hepsi bu. Bi kaç gün daha doğurmayı düşünmüyorum.burcu olcak galiba..
İnşallah yavrun Bi an önce toplasın kendini sağlıkla çıksın kavuşunHerkese merhaba
Ben Eylül annesi olmam gerekirken oğlum aceleci davrandı 31 haftalık doğdu Çarşamba günü. Şuan küvezde. Ne zaman çıkartırlar bilmiyorum söylemiyorlar. Ben de toparlanmaya çalışıyorum bir şekilde. Acil gittiğimiz için hiç tanımadığım bir hastanede Doğum yaptım ve doktorumla pek iletişim kuramadım.
Sezeryan Doğum sonrası kesi izi kalmaması için ne zaman hangi kremi uyguluyorduk bilen var mı?
Ve bebeği erken doğup küvezde kalan (ki inşaallah yoktur aranızda) ne zaman ve kaç kilo taburcu edildi bebeği söyleyebilir mi ?
Biz günde iki defa fln hipp combiotic kullanıyoruz. Kabızlık sıkıntımız olmadiKızlar bizim kaka sorunumuz var bebelac gold kullanıyorum günde en fazla iki kere toplam 110CC içiyor ama baya zorlanıyor kakada 3-4gündür var çok az sabun pittiriyoz poposundan Hemen yapıyor ama sürekli boyle de olmaz, napsam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?