2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Cuma günü saglik ocagimdaydik. Hemşireler tebrik etti beni kilo alımı çok iyi, çok güzel bakmışsın çok sağlıklı diye. Gündüz saat aramaksızın emziriyorum. Gündüz özgür. Ne zaman isterse emiyor. Hemen her beze kaka yapıyor ve arada kusuyor. Gaz sorunum yok çok şükür kendi cikariyor. Çok nadir kıvranırsa yardımcı oluyoruz. Uykucu benim kız anlaşılan

iş başa düştü mü mecbur yaparız
herşyi yaparımda banyosunu nasıl yaptırcam en büyük korkum o
Canım ben file kullanmıyorum. Havlu seriyorum küvetin içine ve bas kısmını hafif bombeli bırakıyorum kafası için. Sonra önce on tarafını yavaşça şu dökerek yıkıyorum. Arkasına döndürürken gogusunden tutuyorum ayaklarını küvetin içine basıyor güvende hissediyor. Böl suyla şampuanla baya baya yıkıyorum hiç ağlamıyor. Bir alternatif olarak düşün. Suyun içinde olmak hoşuna gidiyor. Altı da yumuşak oluyor.

Merhaba kızlar, fırsat bulmuşken bir iki karalayayım dedim:)

Bugün 4. Günümüz. Ilk sezaryendaki kadar iyi değilim. Ilkinde üçüncü gün dışarı bile çıkmıştım. Bus evreninde bıçak acılarım hala nefesimi kesiyo

Bebeğim gayet sağlıklı. Sarilik falan yok simdilik ama tetikteyiz hala. Ablası da çok keyifli. Ara ara bocalıyor, kıskanmak değil de biraz afallıyor. Ama genel olarak o da cok keyifli. Hastane odasina gelen misafirleeimizin hepsine o ikramda bulundu. Benim çoraplarımı giydiriyo, suyumu iciriyo, yemeğini ağzına koyuyo. Bir numaralı yardımcımız kızım oldu :). Ama az once yanima gelip gazini cikarmami istedi. Yedi yasindaki kizin da gazini cikartiyoruz artik evde. O kadari da normal sanirim. :)

Ailem yanımda. Çok şükür. Ben cok mutluyum. Mutluluktan uyuyamiyorum o derece :)

Kızlar breastfeeding diye bi uygulama kullanıyorum ilk günden beri
Sağma saatlerini ve dolaba hastaneye gönderdiğim sütleri takip için yüklemiştim ama şimdi Deniz gelincede çok işime yarıyor
Son Emzirme saatlerim hangi meme de kaldım hangini sağdım , emzirme hatırlatmalarım bez değiştir uyarısı saatleri günde kaç bez çişli kakalı aldık hepsi kayıtlı
İhtiyacınız varsa bi bakın derim hoşuma gidiyo herşeyini açınca görmek

Kızlar breastfeeding diye bi uygulama kullanıyorum ilk günden beri
Sağma saatlerini ve dolaba hastaneye gönderdiğim sütleri takip için yüklemiştim ama şimdi Deniz gelincede çok işime yarıyor
Son Emzirme saatlerim hangi meme de kaldım hangini sağdım , emzirme hatırlatmalarım bez değiştir uyarısı saatleri günde kaç bez çişli kakalı aldık hepsi kayıtlı
İhtiyacınız varsa bi bakın derim hoşuma gidiyo herşeyini açınca görmek

Aynen ben de soğukkanlı görünüyorum ama telaşlar korkular başladı tabi istemsiz Ağrı flnda anlık oluyor öyle uzun süren bi şey yok ama gören de daha var diyor yukarda duruyormuş karnım hala
Son günler daha zormuş, şu karın inme muhabbeti gerçekten gereksiz çünkü doğum anında inen de var hatta oğlumda hiç muhabbeti bile olmadı. Büyük ihtimalle doğum anında inmişti. Bunda haftalardır kanalda ama tık yok. Allah gönlümüze göre doğum nasip etsin ins. benim de yarın kontrolüm artık miad gebe polikliniğine geçtim bakalım

Maşallah sana kuzum kaç yasındasın? Ne güzel hepsi birlikte büyürler. En buyuk ablaları kaç yasında. Kuzum rutini cok güzel oluşturmuşsunuz benimki emzik istemiyor tek baslarına nasıl uyuyorlar?
30 yaşındayım canım büyük kızım 8 yaşında, uyku düzeni doktorumun tavsiyesi diğerlerine de böyle uyguladım çok faydasını gördüm, emziği her emzirme sonrası gaz çıkarıp verdim ağızlarına yanaklarını okşayıp emme refleksi sağlamak gerekiyor bir süre emziği itiyorum başta istemiyorlar sonra tutuyorlar

Kesinlike gaz çıkarmak uykularini bölüyor,özelikle gece ve sabaha karşı. Ama gündüzleri ve aksam 11 d kadar her emmeden sonra gazini çıkarırım

Reactions: LaL
Kızlar ne yapayım bu sarılık halen devam edıyor gibi abo uygunsuzluğuyla alakalı mı acaba

Ben de kızdığım şeyi yapayım darlayım buradakileri __karamel__ @deeploneliness ZehranurHifa bu gece de mi boş geçti

Hamile grubu deil, anne bebek grubu oldu burası hepten
Gelip okuyup çıkıyorum paylaşabileceğim pek bişi yok artık
2. bebeğim diye herkesler hamileyken soru flan da cevaplıyodum ama şimdi herkes anne çok şükür

Ayrıca evet bu gece de boş geçti. Ağrım sızım kasılmam akıntım hiçbir şeyim yok.. Arada bir hareket ettiği için yaşadığını umuyorum ve bekliyorum. Hepsi bu. Bi kaç gün daha doğurmayı düşünmüyorum. burcu olcak galiba..

Anladım canım bunu ben de deneyeyim . Masallah genç anne

Reactions: LaL
Herkese merhaba
Ben Eylül annesi olmam gerekirken oğlum aceleci davrandı 31 haftalık doğdu Çarşamba günü. Şuan küvezde. Ne zaman çıkartırlar bilmiyorum söylemiyorlar. Ben de toparlanmaya çalışıyorum bir şekilde. Acil gittiğimiz için hiç tanımadığım bir hastanede Doğum yaptım ve doktorumla pek iletişim kuramadım.
Sezeryan Doğum sonrası kesi izi kalmaması için ne zaman hangi kremi uyguluyorduk bilen var mı?
Ve bebeği erken doğup küvezde kalan (ki inşaallah yoktur aranızda) ne zaman ve kaç kilo taburcu edildi bebeği söyleyebilir mi ?

Sen Benden yakınsın bence sancın da baya sıklaşmış aslında neden gelmedi ki hala bende sancı fln yok başka belirti de algılayamıyorum varsa bile
Kızlar hadi sıra sizde..
@ankebut
ZehranurHifa
@deeploneliness
@lovelypregnamom sağlıkla inşallah..
Nişanım geldi jel slime kıvamında içinde de minik bir parça kan halinde . Hepimizi hayırlısıyla kurtarsın Rabbim

Sezeryan olan canlar, ne zaman nası bi korse kullanmaya başladınız
ben 3. Gün taktım. Salı 1 aylık oluyoruz. Hala karnım var ama içi boş gider. İlk doğumda kullanmadım. 3 ayakadar hala bundan fazlaydı göbeğim
işte bu korseye kullandım.
Kızlar ne yapayım bu sarılık halen devam edıyor gibi abo uygunsuzluğuyla alakalı mı acaba
Ya benimde sarı hala gözler salı aşkımız var. Oradasoracağım doktoraama anne sütü deki bir maddeden dolayı da 12haftaya kadar sürebilirmiş.
Senimerak ediyordum canım
İnş. Artık gelsin bebeğin

İnşallah yavrun Bi an önce toplasın kendini sağlıkla çıksın kavuşun çok özür dilerim ama sezaryen izini şu dönemde en azından kafana takmasan mı acaba iyi ol toplan güçlü ol bebeğin için ama izmiş acıymış bunlar dert değil inan ki Allah şifa versin oğluşuna

Biz günde iki defa fln hipp combiotic kullanıyoruz. Kabızlık sıkıntımız olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…