2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Herkesin yalnız bakması tamam da. Sana helal olsun. Nasıl beceriyosun birine zor bakıyo insanlar. Demekki allah dağına göre kar veriyo
Sağol canım. Gerçekten ilk gün gözüm korkmuştu ama Allah kolaylık veriyor. Bugün de banyo yaptıracağım ama hava yapıyor serin üşürler mi bilmiyorum

Kizlar benim oğlan son 3 gündür uyanıyor sabahlari 6:30 gibi öğlen 1-2 e kadar geri uyumuyordu. Bu durum beni öyle yıprattı ki 3 günde. Geceleri uyuyor ama kendim uyandırıp besledigim için 2 kez uyanıyorum geceleri,geri uyutmak falan 1.5 saatimi aliyor bende çareyi 15 dakika tek meme de emzirip gazini çıkarmamakta buldum,memede uyuyor yatağına koyuyorum. Gazini çıkarınca uykusu açılıyor asla geri uyumuyor bu saatlerde

Vallahi bizde de aynı annem ben hiç böyle uyanan daha gözünü açmadan meme diye ağlayan bi çocuk görmedim diyor

Bizde aynıydik canim çok şukur 2 gundur hergun bir kerede olsa yapmaya basladi

Kızlar aramızda çocuk gelişimci varmı? Bebişlerinize rutin bakım dışında neler yapmalıyız? Mesela zeka kartları kaçıncı ayda başlamalı? Yoksa sadece konuşmak yeterli mi?

Ben çocuk gelişimciyim canım.Zeka kartları kullanmadım ilk oğlumda.Konusup göz teması kurdum bol bol.Dogal uyaranlar kullandım genellikle.1 yaş sonrası geçtim kartlara kitaplara.Bu benim şahsi düşüncem çok erken başlamaya gerek yok.En güzeli bol ten teması bol göz kontağı.Birebir oyun ve konuşma.

Bütün dr lar ayni görüşte çift bez
Bende öyle yapıyorum

Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ salim al kucağına inşallah. Tabi başına ne geleceğini bilince insan daha da korkuyor bende cahil cesareti var sanırım doğumla ilgili hiç bi fikrim yok nasıl sancim başlayacak onu bile bilmiyorum hiç okumadım korkutmak istemedim kendimi kurbanlık koyun gibi bekliyorum .:)

Meme başının çevresinde yarılma ve kanama yaşayan oldu mu çözüm var mı Allahimmm kopacak tuttuğu an için gidiyor sonrasında sakın sakın emişiyoruz ama uyuyakalip birakmiyo memeyi...yalancı meme gibi ağzında duracak ara ara çekecek...biraktirayim diye çekiyorum geri daha berbat aciyo ilk acinin binlerce katı napmali ya kopacak yemin olsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…