Ben inanarak koydum suya Çarşamba koydum Cuma kolaylıkla doğurdum çok şükürO da güzelmiş. Ben inanmıyom o ota o yüzden tutmaz zaten bende.
Sağol canım. Gerçekten ilk gün gözüm korkmuştu ama Allah kolaylık veriyor. Bugün de banyo yaptıracağım ama hava yapıyor serin üşürler mi bilmiyorumHerkesin yalnız bakması tamam da. Sana helal olsun. Nasıl beceriyosun birine zor bakıyo insanlar. Demekki allah dağına göre kar veriyo
Benim oglan İlk haftaladda sadece 2,5-3 saat falan uyuyordu. Şu an en fazla 2 saat hele geceleri saatte bir uyanıyor. Uyanırken deli gibi ağlamaya başlıyor ellerini yiyerek uyanıyor. İki kişi zor zapt edip memeyi bulduruyoruz. Ağzı kocaman açık bekliyor. Emzirmeden önce altını açmam mümkün değil. Kendini oradan oraya atıyor açlıktan. Benim oğlan doymuyor mu acaba ya
Akşamları hava serin mümkün oldukça gündüzleri yikmaya çalıs kuzulariSağol canım. Gerçekten ilk gün gözüm korkmuştu ama Allah kolaylık veriyor. Bugün de banyo yaptıracağım ama hava yapıyor serin üşürler mi bilmiyorum
Kızlar hastanede ve de evde 3 gün bebeğim mevcut mekonyumu yaptı ondan sonra ise hiç daha kaka yapmadıçocuk doktoru 1 haftaya kadar yapmaması normal diyor ama siz sürekli altını değiştiriyoruz dedikçe bende neden bizde yok diyorum . Alttan Gaz çıkarıp çişini yapmaktan başka bişeyi yok. Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu?
Kızlar aramızda çocuk gelişimci varmı? Bebişlerinize rutin bakım dışında neler yapmalıyız? Mesela zeka kartları kaçıncı ayda başlamalı? Yoksa sadece konuşmak yeterli mi?
Bütün dr lar ayni görüşte çift bezAy ben sucuk yemiştim bir daha elimi sürmem artık canım sağol
Benden de parçalar geldi canım aöa seninki baya büyükmüş dra sordun mu
Sağol canım değerlendireyim bende. Bende Doğumda giren drdan çok memnun kalmadım da geçen gittiğimiz iyiydi ismi Ömer Dinçerdi sanırım
Pazartesi yapılacak canım bize de. Geçmiş olsun başka drla görüştün mü
benimki de sarardı canım normal o. Sen doğurana kadar suda kalacak doğurunca otu Sudan çıkarmak gerek
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ salim al kucağına inşallah. Tabi başına ne geleceğini bilince insan daha da korkuyor bende cahil cesareti var sanırım doğumla ilgili hiç bi fikrim yok nasıl sancim başlayacak onu bile bilmiyorum hiç okumadım korkutmak istemedim kendimiilki normaldi zordu bu da zor olur diye korktum. Evet saçma gelebilir ama ayni şeyleri tekrar yasama riski çok korkuttu . Gün aldım pazartesi olacaktı beklemeyecek diye yarına oldu . İnşallah hayırlısıdır yada Allah hayirlisina ya çevirir
yarı kırkta 20 tane taş koyup yıkanmıştık kızımla o suyla şimdi 40 tane konuluyomuşKızlar bizim 40 zamanı geldi. Ne yapılıyor şimdi? Ona göre söyleyeyim hazırlansınlar
gözün aydın canım40+3 canım bu sabah doğum yaptım suni sancıyla başladık sezaryenle sonuçlandı
sordum canım pıhtıdır dedi artarsa muayeneye çağırdı bakalım inşallah birdaha olmazBenden de parçalar geldi canım aöa seninki baya büyükmüş dra sordun mu
Bende üşütmekten korkuyorum canım haklısın yarın sabah duruma göre bakayımAkşamları hava serin mümkün oldukça gündüzleri yikmaya çalıs kuzulari
Geçmiş olsun canımBütün dr lar ayni görüşte çift bez
Bende öyle yapıyorum
İnşallah artmaz canım benim 23. Günde geldi. Parmak kadar ara ara da geliyorsordum canım pıhtıdır dedi artarsa muayeneye çağırdı bakalım inşallah birdaha olmaz
Ayvbenimki kocamandı çok korktum bi acıyla geldi düştü dedim neler oluyorİnşallah artmaz canım benim 23. Günde geldi. Parmak kadar ara ara da geliyor
yeme sütün üşür diyolar ahahahBenim yawruşum hemen hemen her bezine kaka yapıyor normal mi ki
Birde emzirirken dondurma yiyebiliyor muyız
Ben yiyorum canım valla Bi sorun yaşamadım gaz falanBenim yawruşum hemen hemen her bezine kaka yapıyor normal mi ki
Birde emzirirken dondurma yiyebiliyor muyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?