- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
Evet canım yalnızız ❤❤ Allahtan uslu bir bebek yoksa inanılmaz zor olurdu. Dün evim temizlendi yine onu kadınlar yapıyor. Çok sıkılırsam bebekle ablama gidiyorum öyle idare ediyoruz. ❤❤ Sen nasilsin canim?
Benim oglan İlk haftaladda sadece 2,5-3 saat falan uyuyordu. Şu an en fazla 2 saat hele geceleri saatte bir uyanıyor. Uyanırken deli gibi ağlamaya başlıyor ellerini yiyerek uyanıyor. İki kişi zor zapt edip memeyi bulduruyoruz. Ağzı kocaman açık bekliyor. Emzirmeden önce altını açmam mümkün değil. Kendini oradan oraya atıyor açlıktan. Benim oğlan doymuyor mu acaba yaay çok şükür iki gecedir çok güzel uyuyo bizim zilli
nazarım değmesin
P Pelinim35Birefebirece
dediğiniz gibi yapıp zırt pırt uyandırmıyorum çocuğu kendisi zaten 3 saate falan uyanıyo sonra sinirlenip dalmamazlık yapmıyo ki
dün gece iki kere uyanınca altınıda değiştirdim emzirdim geri hemen uyudu
normalde altı açılınca uyanırdı ağlardı
allahım kendi kendime nazar değdircem pek mesudumm
Ben de kuafore gittim sonra 3 kapi yaptim 11 di evime girdigimd3
ay çok şükür iki gecedir çok güzel uyuyo bizim zilli
nazarım değmesin
P Pelinim35Birefebirece
dediğiniz gibi yapıp zırt pırt uyandırmıyorum çocuğu kendisi zaten 3 saate falan uyanıyo sonra sinirlenip dalmamazlık yapmıyo ki
dün gece iki kere uyanınca altınıda değiştirdim emzirdim geri hemen uyudu
normalde altı açılınca uyanırdı ağlardı
allahım kendi kendime nazar değdircem pek mesudumm
Benimde 3 gün yapmadı neredeyse canım yapıcak merak etmeKızlar hastanede ve de evde 3 gün bebeğim mevcut mekonyumu yaptı ondan sonra ise hiç daha kaka yapmadıçocuk doktoru 1 haftaya kadar yapmaması normal diyor ama siz sürekli altını değiştiriyoruz dedikçe bende neden bizde yok diyorum . Alttan Gaz çıkarıp çişini yapmaktan başka bişeyi yok. Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu?
İnşallahBenimde 3 gün yapmadı neredeyse canım yapıcak merak etmeçişini güzel yapıyorsa tamamdır
Kızlar hastanede ve de evde 3 gün bebeğim mevcut mekonyumu yaptı ondan sonra ise hiç daha kaka yapmadıçocuk doktoru 1 haftaya kadar yapmaması normal diyor ama siz sürekli altını değiştiriyoruz dedikçe bende neden bizde yok diyorum . Alttan Gaz çıkarıp çişini yapmaktan başka bişeyi yok. Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu?
Ben manikur pedikur kaş onlari hallettim boya kesim dogum sonrasina biraktim ..Iyi yapmışsın . Dunku gezmelerimiz bebeksiz son gezmelerimizdi
Ben de saçlarımı kestirsem mi diye düşünüyorum. Bakımsız kaldılar biraz. Öğleden sonra çıkarım belki
Nerelerdesin karamela sepeti bakiim Sen? Suda doğum yapamadın mi daha? Hepimizin yerine havuzunda bol bol yüz tamam mıGünaydın herkesler...
Kahve?
Belki aksam kendiliginden gelir başak B bskscl sabah sezeryan olucakti gece kendiliginden kizcesi belli olmaz ... hangisi hayirlisu olucaksa o olsunHanımlar yarın yatışım var saat 7 buçukta ilk önce suni takacaklar 5 saat kadar sonrasında açılma olmazsa sezeryana alacaklar ama cok gerginim. Doktor suniyle de pek ümitli değilim ama bi deneyelim dedi. Sizce direk sezeryan mı istesem çekmesem o kadar sancıyı bos yere. Çekenlerin yorumlarını okudum da daha bi panik oldum
Evet olabilir ama bebek tam kanala yerlesmemis o yuzden çok dusuk bi ihtimal. Yarın bu vakitlerde belki de doğmuş olur Allahın izniyle ama baya stresli bi surecmis
güzel haberlerle gel canım inşallah
Evet canım yalnızız ❤❤ Allahtan uslu bir bebek yoksa inanılmaz zor olurdu. Dün evim temizlendi yine onu kadınlar yapıyor. Çok sıkılırsam bebekle ablama gidiyorum öyle idare ediyoruz. ❤❤ Sen nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?