Canım benim de Doğumdan 1 hafta öncesine kadar o şekildeydi. Tuvaletini tutmaya çalıştığında su kesiliyorsa normal tuvalettir aksi takdirde suyun geliyordur.Dogum yapanlara sorum olucak dün geceden beri hic tivalete cıkmadigim kadar tuvalete çıktim affedersiniz büyük tuvaletimde ayni sekilde ve ishal degilim ... bugün bir supriz olmaz insallah
Allah şifa versin canım. Öte yandan hiç okumasaydım keşke
Cok geçmiş olsun dikişlerle ilgili uyarmadılar mu hastaneden ? Yürüyüş esansında fln mı açıldı ki tekrargünaydın herkese. Allah Doğum yapacaklara yardım etsin su gibi doğurun inşallah kızlarben hala iyileşemedim normal Doğumda çok yırtılmam olduğu İçin dikişler epey zorladı dikil yerlerimde hematom denilen şişlikler oluşmuştu doğumda. Birde eve geldiğimde kendimi iyi zannedip yattım kalktım oturdum maalesef dikişlerde açılma oldu ve tekrar dikiş atılmak zorunda kalındı. Anlayacağınız moraller bozuk
Geçmiş olsun içim sızladı okuyuncaYok kuzum ben en korkak olandım belki de Doğum esnasında bile sünnet çocuğu gibi kaçmak istedimDoğumun korkulacak bir tarafı yok anlatmak istediğim kendinize Doğum sonrasında dikkat edin. Annem lohusasın yataktan çıkmaman lazım dedikçe ben iyiyim dedim ve hareket ettim büyük sözü dinlemek lazımmış tecrübem olmayınca dikişleri oturup kalkarken sürtüp açtım heralde.
İki gündür hele geceleri hiç uyumuyor Dr ya uyumaz sürekli meme ister ya da şekeri düşer sürekli uyur demişti bı kaç gün çok güzel uyudu sonra yok bu gece beni emzik gibi kullandı ki iki kere sagipta verdimUykusu nasıldı canım? Hani doymayınca uyuyamaz vs diyorlar ya.
Canim gozunaydin acikip aranmaya baslayinca alir umarim sende kolay toparlarsin,Kızlar gece idrar söktürücü yaptılar ondan sonra idrarım arttı ayaga kaldırdılar.Serumlarım bitti. Agrı aynen devam.Ne yazık ki oglum da kızım gibi meme meraklısı cıkmadı zorla agzına sokuyorum iki emip uyuyakalıyor.Tavsiyesi olan var mı bu konuda cidden dertliyim
Geçmiş olsun, benim çocuklarımda hep öyleydi canım mecbur sürekli uyandırıp emzireceksin sarılık vs olmasın emerken rahatsız et burnunu kulağını bacaklarını fln mıncıkla uyumasına izin vermeKızlar gece idrar söktürücü yaptılar ondan sonra idrarım arttı ayaga kaldırdılar.Serumlarım bitti. Agrı aynen devam.Ne yazık ki oglum da kızım gibi meme meraklısı cıkmadı zorla agzına sokuyorum iki emip uyuyakalıyor.Tavsiyesi olan var mı bu konuda cidden dertliyim
Cok geçmiş olsun dikişlerle ilgili uyarmadılar mu hastaneden ? Yürüyüş esansında fln mı açıldı ki tekrar
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun içim sızladı okuyunca
Ben de canim persembe dogumdayim bugün dinlen dediler yapamadim yine uyandim ..
Kaçıncı gün oldu bu olay? Çok mu dikiş vardı. Geçmiş olsun.günaydın herkese. Allah Doğum yapacaklara yardım etsin su gibi doğurun inşallah kızlarben hala iyileşemedim normal Doğumda çok yırtılmam olduğu İçin dikişler epey zorladı dikil yerlerimde hematom denilen şişlikler oluşmuştu doğumda. Birde eve geldiğimde kendimi iyi zannedip yattım kalktım oturdum maalesef dikişlerde açılma oldu ve tekrar dikiş atılmak zorunda kalındı. Anlayacağınız moraller bozuk
Teşekkür ederim cnmKaçıncı gün oldu bu olay? Çok mu dikiş vardı. Geçmiş olsun.
Ben de kuafore gittim sonra 3 kapi yaptim 11 di evime girdigimd3Ne dinlenmesi dün nerdeyse geceye kadar piknikteydim ahahha
Bugün de ikramlık biseyler hazirlicam
Bana dinlenme falan yok kendi başıma iş açma kalp ben
PAzartesiye kadaaan doğar inşallah sağlıcaklaÇıktım kontrolden 3470 gr olmuşuz normal herşey dedi.pzt 40+1 de çağırdı tansiyonum yüksek çıktı onu takip edeceğiz ve sabah öğle akşam yarımşar saat yürü dedigündeyarım saat zor yürüyordum
ay maşallah yadeyeBugun 40:)
Temızlık dip bucak
Sonra pış pış yıkanmak
güzel haberlerle gel canım inşallahKızlar biz ilk kontrolümüze gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?