Ben de bundan kutu kutu içtim canım dediğin gibi tatlı değildi. Bazen seker atıyordum bazen bak ben deYoo benimkinde tat filan yok. Çayı da çok şekerli falan içerim ben acaba ondan mı diycem ama yok be hiç tadı yok bal atmasam.
doktorlar neden 2 saatte bir uyandırın diyolar ki ya6-7 aylık olana kadar onlarca kez düzenleri huylari değişecek. Bugün ise yarayan yöntem yarın iyi gelmeyecek. Bu bebekler kafalarına gore :). Ama sen uyandırma, gündüz gece ayrımını yapsın. Gece uzun süreli uyumaya odaklansin biyolojik saati
Günden güne büyüyorlar işte. Ilk bebeğimde surekli araştırma ve deneme yanılma halindeydim. Bunda sakinim şükür. Bakalım neler olacak :)
kilo verdim diye yazıp durma sene pıçaklıcam seniGece boyu uyuyan bebeğin varken yatıp uyumazsan şimdi benim gibi uyumadigin her dakika için pişmanlık yasarsin. Dizi izledim tüm geceneyse 1 kilo daha vermişim bari onla teselli olayım. Akşamdan kalan çorbayı ısıtıp domates salatalık takilcam. Herkese günaydın
Valla anlattığım gibi işde her 2 saatte bir mutlaka canlı bir müzikle uyandırdım altını temizledim emzirdim güzelce sonra yatağına yatırdım uyku müziğiyle hiç kucak pışpış yok yattığı yerde uyuyor hemen dünden beri bu şekildeyiz gecede sessiz sedasız alt değiştirip emzirip yatırıyorum 3 saate cıkarmıyorum gündüz hiç uykusunu 3 saat oldumu birdahaki uyku geç oluyor fazla uyuyunca sonra uyumuyor gece 3 saatte bir kaldırıyorumnaptın kız pelo anlat bakam
biz bu saat oldu hala ayaktayız
cin gibi bakıyo bizimki hiç uyumaya niyeti yok
Valla benimkide ne gündüz ne gece uyumuyordu artık gündüzleri 2 saat geceleri 3 saat yaptım uyuyor bu şekilde herkesin bebeği farklı sende deneye deneye bul canımYa kızlar bişey sorucam bugün 11 kere emzirdim biraz önce derin uykuya daldı gündüz uyumuyor bu bebe adam akıllı herkes diyo ki gece kaldırma bırak acıkınca kendi kalksın gündüz yeterince emiyo uyumuyo uyumaya da ihtiyacı var bu konuda bilgisi olan?
Kız seninki daha odemdir dedim ya sıkma canını gidecek onlarkilo verdim diye yazıp durma sene pıçaklıcam seni
Faydası var mı tam anlayamadım ama iciyom bende kuzum :)) hayirlisiyla al oğlanı kucağına gelde yine başla içmeyeBen de bundan kutu kutu içtim canım dediğin gibi tatlı değildi. Bazen seker atıyordum bazen bak ben de
Tamamda şöyle birşey var şimdi seninki uyumuyor ya gece 5 saat uyursa gündüz zaten uyumaz bebeklerin de bir uyku süresi oluyor onu astılar mı haliyle uyumuyor Uykucu bir bebek değilse tabi uyumayan bebeği sık uyandırmak lazım ki uyku süresini aşıp sonra uyanık kalmasın ben öyle düşünüyorum işde benimkide uyumuyordu çünkü uyku sürelerini uzun tutuyordum kısalttım şimdi uyanık kaldığı zaman kısıtlı bence gündüzleri 2 gecelerinde 3 saati bir dene sen bizimkiler minnak dahaGündüz hiç durmuyo kuzum hep uyanık 5-10 dakika kuş uykusu o kadar bana diyolar ki bırak 4-5 saat sonra uyansın hiç bişey olmaz bende 3 saatte kaldırıyorum zar zor çünkü canına yetiyo uykusuzluk artık sabah 5ten sonra uykusu yok oluyo bırak Kendisi uyansın diyolar şimdi bu çocuk sabah 6ya kadar uyanmadı 5 saat aç kalıcak nasıl kaldırmam
Ay ben hamileyken arastırmıstım hepsinde deli şeker varmış hiç gerek yok rezene tohumu alıp demleyip içiceksin 10 numara hem ödem atıyor hem süt yapıyor ben öyle yapıyorumalırken tadının böyle olduğunu bilmeden aldım
biride demediki tatlı alma içme diye
herkes süt yapıyo bol bol iç dedi
bitsin paket almıcam bidaha
Kaç kilo verdin peki bugüne kadar?eve aldırmadığım için aburcubur hiçbişey yok
annem sürekli erik kiras kayısı hoşaf yapıyo onu içiyorum suda desen 3 lt kesin içiyorum hergün ama yok yani gitmiyo
14 kilom var daha verilcek
Ya bende ondan istiyom da eşim almıyor. Bunda bir sürü vitamin var diye.Ay ben hamileyken arastırmıstım hepsinde deli şeker varmış hiç gerek yok rezene tohumu alıp demleyip içiceksin 10 numara hem ödem atıyor hem süt yapıyor ben öyle yapıyorum
En korktuğum şeydi gaz olayı şükür şuana kadar sorun yasamadık zart zurt gidiyor bizimki:)) Allah kolaylık versin valla Kuzum zordur tahmin ediyorumVe yine gazlı çocuk doğurmuşum 4 yıl öncesine geri döndük.Karı koca gazla mücadeleye devamGöbüş düşünce karna masaj bacak hareketleri,rezene,kimyon,nurse harveys,battaniye ile sallama,saç kurutma makinesi...Allah yardımcımız olsun
Kilo vermek istiyorsan sana yardım eden herkesi gönder evden bak nasıl gitmeye başlayacak o kilolar teker teker.kilo verdim diye yazıp durma sene pıçaklıcam seni
Kız yok biz şanslıyız ayakla olmuyo sadece bu iş bak ben hamileyken terlik bile giymedim hala daha giymiyorum alerjim var terliğe ama bebek de sıfır gaz maşşallah gazlı olacaksa oluyorlar olmucaksa olmuyorlarBen size dedim ayaklarınızı yere basmayin sıcak tutun diye. Benim bilgi saglam cikti. Hiç patiksiz gezmedim. Emzirirken de ayakları sıcak tutmak gerekiyormuş canım belki biliyorsundur da yine de soyleyim . Allah'tan kayinvaliden var gündüzleri falan biraz uyutur seni. Allah yardımcınız olsun canım
O zaman şans işi mi diyoruz yani kesin bilgi miKız yok biz şanslıyız ayakla olmuyo sadece bu iş bak ben hamileyken terlik bile giymedim hala daha giymiyorum alerjim var terliğe ama bebek de sıfır gaz maşşallah gazlı olacaksa oluyorlar olmucaksa olmuyorlar
O kadar şekerde vitamin mi kalır para tuzağı onlar de anlat biraz sen dinleme git doğal doğal al yap şekerde atma mis:)Ya bende ondan istiyom da eşim almıyor. Bunda bir sürü vitamin var diye.
Bende hastanedeki ebeden duymuştum :)Kız pelo sütle meme başını islatmayi senden duydum yapiyom Allah razı olsun ya böyle hiç acimiyo
Bence öyle bende olmadıysa öyledir:) kız ne diyom ben hep çıplak ayak gezdim geziyorum ama şuan bebeği gazlı olanlar dikkat etsin tabi belki faydası olurO zaman şans işi mi diyoruz yani kesin bilgi mi
Adetin nasil olurdu peki? Çıplak gezdiginde ağrı sancı olmuyor muydu ?Bence öyle bende olmadıysa öyledir:) kız ne diyom ben hep çıplak ayak gezdim geziyorum ama şuan bebeği gazlı olanlar dikkat etsin tabi belki faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?