Ya kızlar bişey sorucam bugün 11 kere emzirdim biraz önce derin uykuya daldı gündüz uyumuyor bu bebe adam akıllı herkes diyo ki gece kaldırma bırak acıkınca kendi kalksın gündüz yeterince emiyo uyumuyo uyumaya da ihtiyacı var bu konuda bilgisi olan?
Gündüz hiç durmuyo kuzum hep uyanık 5-10 dakika kuş uykusu o kadar bana diyolar ki bırak 4-5 saat sonra uyansın hiç bişey olmaz bende 3 saatte kaldırıyorum zar zor çünkü canına yetiyo uykusuzluk artık sabah 5ten sonra uykusu yok oluyo bırak Kendisi uyansın diyolar şimdi bu çocuk sabah 6ya kadar uyanmadı 5 saat aç kalıcak nasıl kaldırmam
Valla süt yapanın var mı emin degilim. Ama rezenenin biraz faydası olabilir canım.Bu çayların faydası varmı canım ben hiç kullanmadım
Bn kullandıım faydasını gördumValla süt yapanın var mı emin degilim. Ama rezenenin biraz faydası olabilir canım.
Canim dün dogum hikayeni okudum agladim kendimi buldum yazdıklarında benim de oglum var 5 yasinda ve korkuyorum ikinci sezeryandanHayırlı sabahlar.Gecenin ilk yarısı gaz sancılıydı.Ikinci yarısı sakın geçti şükür.Bugun sağlık ocağında topuk kanı aldiricaz.Sarilik değeri baktıricaz.
Bi tartıya çıkayım dedim iyi ki çıkmışım.5.gunde 7 kilo gitmiş
Canım yerim seniGece uyanınca altını açıyoruz sonra meme. Arkasından gaz cıkarıyormusun hemen tecrübeli anniş?
aynısı değil canımYoo benimkinde tat filan yok. Çayı da çok şekerli falan içerim ben acaba ondan mı diycem ama yok be hiç tadı yok bal atmasam.
Canım sen niye mama kullanıyorsun süte ek olarakCanım yerim seniyüz kere test ettim ki beni emdikten sonra yarım saatte beklesem gaz cikmiyo ama mamadan sonra bı kaç dakika içinde gazını çıkarıyor canım. O yüzden mamaysa çıkarıyorum değilse cumburlop beşik
ay dilimi ısırayım kıza uyumuyo dedimAkşam 9 da onu uyuttuktan sonra iki saat uyudum iyiki yani onu uyku sanıp sabaha kadar hiç uyumadım. 7 dedi mi uykuyu unutur benim ki bakalım ben ne pok yicem tüm gün
gözünaydın canımHerkese gunaydin. Ben de dogurmayanlar grubundan cikip doguranlara dahil oldum. Dun sabah bebegim dogdu. Dogurmayan arkadaslar darisi basiniza insallah
bizimki çıkarmadan memede uyuyo kalıyoHer meme sonrasında hemen çıkarmak lazım.
22. günümüz bugün daha bizimkinin ağzına mama sürmedimBu çayların faydası varmı canım ben hiç kullanmadım
bazı geceler benimkide öyleKozlar ben artık ben değilim ben memeden ibaret bir zombieyim benim bebeğim benim iliğimi sömürdü resmen istiyorki meme hep ağzında olsun memede uyuyor sonra kaldırıp yerine koyıuorum başlıyor mıkırdanmaya uykusuzluk çok zorrrrr
ya kesinlikle dün gece yaptım dediğinizi 3 saatten önce uyanmadı bizim kızAy ben bu konu yazıldıkça hep sessiz kalmayı tercih ettim kafa karıştırmamak için ama madem konuşulmuş fikrimi söyleyeyim
Uyku alışkanlığı taaa kundaktayken başlıyor bana kalırsa. Ilk 10 gün sarılık ve kan şekeri dengesinin bozulmasi gibi riskler oldugu icin 2 saatte bir emzirmek için uyandırmak lazim gece de olsa.
Ama sonrasında ben tam tersini yapma taraftariyim. Gündüz 3 saatte bir düzenli şekilde beslenen bebek gece de uykusunu alırsa huzurlu ve sakin oluyor . Zirt pirt uyandırılan çocuk ise hem gece uyanmaya alışıyo hem de gerçekten gündüz sinirden ağlıyo:)
Allah geceyi dinlenmemiz icin yaratmış. Bırakalım bebiskolar da dinlensin. Hem bizim de buna ihtiyacimiz var . Hele senin bebeğin gündüz hafif ve kısa uykularla gecistiriyormus. Gündüz bolca besleniyordur o. Senin yerinde olsam asla uyandırmam gece.
benden neden gitmiyoooHayırlı sabahlar.Gecenin ilk yarısı gaz sancılıydı.Ikinci yarısı sakın geçti şükür.Bugun sağlık ocağında topuk kanı aldiricaz.Sarilik değeri baktıricaz.
Bi tartıya çıkayım dedim iyi ki çıkmışım.5.gunde 7 kilo gitmiş
Gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalllahHerkese gunaydin. Ben de dogurmayanlar grubundan cikip doguranlara dahil oldum. Dun sabah bebegim dogdu. Dogurmayan arkadaslar darisi basiniza insallah
alan
Canim dün dogum hikayeni okudum agladim kendimi buldum yazdıklarında benim de oglum var 5 yasinda ve korkuyorum ikinci sezeryandan
Bulunduğumuz ortam çok sıcaktı zaten canım bide aralarda hep battaniyeye sarıyorsun uyuduktan sonra zaten sıkıntı yok bi konsept max 10 dakika sürüyo benim çocuğum kuş uykusu uyuduğu için o kadar sürdü belkide senin daha kısa sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?