2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim uyguladığım nasıl biliyon mu çok uyanık duruyorsa demiş her 2 saatte yüksek bir müzikle uyandırın altını temizleyin emzirin bir uyku müziğiyle uyku gecede 3/4 saat uyuyabilir demiş bugün her 2 saatte bir kaldırıp dediği gibi yaptım normalde asla uyumaz hemen yatırırım ağlar kucak ister mama aranır emer tekrar yatar ağlar tekrar meme kucakda kucak idi bugün yatırdımmı şak uyudu uyanık kalsa bile öyle yattı ne ağlama ne kucak ne pışpış:)

Valla eğitim eğitimdir her yiğidin yoğurt yiyişi farklı hangisi kolayına geliyorsa onu dene ben ne sallıyorum ne kucakta uyutuyorum ne müzik açıyorum ne ninni söylüyorum hiç biri yok büyük insan gibi yatağına koyuyorum kendisi uyuyor huysuz olduğu zamanlarda da bugün ikindi yatağıma çöp poşetini açtım serdim ustine de eski bı çarşaf serdim cocugun altını soydum ufoyu da yaktım oda iyice sıcaktı yani. Açtım bezi iseye iseye altını iyice bı havalandirdim bı saat falan açık kaldi cisli yerden kaldırdım temiz yere koydum öyle baya bı durdu Allah'ım nasıl rahatladı çocuk sonra da uyudu çeşit çeşit yol deniyorum. Huysuz olduğunda neden hep alttan dolayı oluyor ama.

Öyle yada böyle serpilip kocaman olacaklar canım benim. Gönlünü ferah tut. Bol yağlı süt nasip etsin Allah sana ❤❤

Yine deneyimli annelere;
Adet gördükten sonra sütünüz azaldımı kesildimi ben işk aydan adet oluyorum prolaktin azalıp sütümü etkileyecek diye korkuyorum.
İlginç ama bende bariz azalma oluyordu. Bir de gece emmeyince bayağı bi süt azalması yaşamıştım. Bu sebepten de iyi değil erken regl.

Birefebirece bilimsel yanım kalmadı vallahi su içinde bulunduğum hallerde, aklımda olsun denemek kimseye zarar vermez.
Ben sapınca bayaaa işe yaramıştı. O tıkanıklığı çözmen gerek yoksa ateşte yapar. Lahana yaprağını buzlğa koyup soğutup sonra göğüsüne koyup bekletebilirsin o san rahatlatıyor. Ya da en güzeli defne yaprağı sabunu varsa bebişin emme saatinden önce duşta yarım saat filan o sabunla masaj yapıp üstüne birde emzirirsen mis gibi çözülür. Dene bakalım hangisi işine yarayacak. Srtleşince bebek de çekemiyo aksi gibi

Birefebirece bilimsel yanım kalmadı vallahi su içinde bulunduğum hallerde, aklımda olsun denemek kimseye zarar vermez.
Sagma makinen var mı canım. Varsa iki elinin üstüne ve dizlerinin üstüne durup 4 ayak gibi yani memeni o şekilde sağ canım.Bir de memeni baya baya salla elinle tutarak sağ sol asagı yukarı hızlı hızlı salla.Sert olan kısma bastırarak sagmayı da deneyebilirsin korkma bastır baya baya bir şey olmaz. Bebeğini de 4 ayak pozisyonuna gelip asagı yatırıp emzirebilirsin. Bir şişeye sıcak su doldurup o memede beklet ozellıkle sertlik olan yerde sonra aniden soguk su dolu şişeyi koy o da işe yarıyor.Lahana yaprağını buzluga koyup donunca gogsune koyup bekletebilirsin. Duşa girip sıcak suyu gogsune tutup masaj yapabilirsin. Eskiden tarakla tararlarmıs dusta o da yarayabilir. Bildiğim tüm yöntemler bunlar. Ama en etkilisi 4 ayak üstünde durup pompa ile sagmak ya da o pozisyonda emzirmek

Çokmuş ya 1200₺ nedir
20₺ yapıyorduk o da 4 sene önceydi
Smear gibi aynı ama başka bı virüse bakiyorlarmis o da 1200 liraymis canım. Bakanlık zorunlu tutmuş imza karşılığı yapmayan ASM lerde var ama ben bu vebale giremem kesinlikle gelmeni istiyorum dedi.

İnşallah güzel olsun, insanın elinde olmuyor malesef di mi düşündükçe korkular endişeler artiyor ama ustesinden gelicez Allah'ın izniyle. Demek bebislerimizin doğum günü ayni tarih olacak ikimiz de kavusalim sipalara inşallah ❤ heyecan var mı ne hissediyosun

Ya kızlar bişey sorucam bugün 11 kere emzirdim biraz önce derin uykuya daldı gündüz uyumuyor bu bebe adam akıllı herkes diyo ki gece kaldırma bırak acıkınca kendi kalksın gündüz yeterince emiyo uyumuyo uyumaya da ihtiyacı var bu konuda bilgisi olan?

Kesinlikle öyle diyenlere katılıyorum. Bebek sadece emerek buyumuyor. Uyku da çok önemli . Bence 3 saati asmadigi sürece sen kaldırma. Ben 4 saati geçse de kaldirmiyorum ama benimkinin sarılık durumu falan geçtiğinden rahatım. Gunduz uyumayip gece uyiyan bebeğin var aslında şanslısın gece gunduzu biliyor. Diğer ay rahat edersin bildiği için.

Yani ben başlarda bebeğimin huzurunu boş yere bozmusum. 3-4 saate bir emdiği halde bile dedim ya artık 6 aylık kıyafetler giydiriyorum. Uyku da çok önemli. Uyumayan bebek de aç kalmış bebekle aynı bence

Gündüz hiç durmuyo kuzum hep uyanık 5-10 dakika kuş uykusu o kadar bana diyolar ki bırak 4-5 saat sonra uyansın hiç bişey olmaz bende 3 saatte kaldırıyorum zar zor çünkü canına yetiyo uykusuzluk artık sabah 5ten sonra uykusu yok oluyo bırak Kendisi uyansın diyolar şimdi bu çocuk sabah 6ya kadar uyanmadı 5 saat aç kalıcak nasıl kaldırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…