2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnan gündemimde ki son şey bile değil bu
Daha iki kez kucağıma aldım onu
Canım kusura bakma ben çıktınız sanıyorum

Hiç merak etme bende tr’de doğursaydım orda doğuracaktım biliyorsun doktor yoğınbakımlarının iyi olduğunu söylemişti en kısa zamanda yanına gelecek kuzun. Seni çok iyi anlıyorum geçen sene ikizlerim kuvezde yatarken bende 2018 temmuz annelerine giremiyordum. Sen kucağına alamasanda o seni duyuyo hissediyor göğsüne mendil koy uyu ertesi gün küveze koy, ses kayıt cihazın varsa konuş kaydet küveze koysunlar dinletsinler. İnsan o yoğunbakım kapısında öyle bekliyorki belki bi kez daha alırlar umuduyla bi kez daha görürüm umuduyla. Sabret geçecek Deniz’in gelecek sana

Canım benim çok üzüldüm inşallah az kaldı geçecek bu günlerde doya doya kucağına alıp öpüp koklayacaksın. Rabbim hiç bi anne evladı ayrı bırakmasın eminim çok zordur uzaktan görüp de dokunamamakdualarındasın inşallah en kısa zamanda yanında olsun ..

Ev çok sıcaksa burun eti ödem yapıyor tıkanıyor. 24 dereceyi geçmesin diyorlar. Benimki bazen burnundan da kusuyor yada yediği genzinengelip burnu tıkanıyor
Evet genelde emdikden sonra oluyor aspiratörle temizliyorum ama iyi mi ediyorum kötü mü bilemedim

Kızlar göğüslerim süt dolmaya basladı bebek her seferinde 15 20 dk emiyor yeterli mi ? Bir de mastit ve göğüs yarası olmamak için ne önlem almalı?

Geliyor mu acaba seninki ?
Kızlar şiddetli ağrı ve kasılmalarım vardı, sabah namazını kılarken kedim gelip oynadı benimle kendi çapında. Namazımı bitirdim gayet mutlu oynamaya devam ediyordu. Sonra yatağa girdim oda evin içinde gezindi mutfağa gitti eşimle beraber. acı çığlıklar attı eşim yanıma koştu bişeyler oluyo diye korkarak ve endişeli. Ben kalkıp yataktan gidene kadar can verdi neye uğradığımızı şaşırdık, ne oldu anlamadık kendini öylece yere atmıştı. Ikimizde ağır panik atak geçirdik sancı ve kasılmalarım bu raddede sona erdi. Dışarı götürdü eşim kızım sabah uyanır uyanmaz kediciiiiikkk diye seslendi kedimize . Kapıya arkadaşları geldi onu çağırdılar bende izin verdim gitti dedim biraz ağladı sonra anneşide var mıydı diye sordu bana, bende vardı dedim. Peki babaşıda var mıydı dedi evet dedim sevindi. Anladım ki her ne kadar kedimizi sevsede annesi ve babasının olmasını daha çok istiyormuş. Terk edilmiş bir kediydi sokaktan bulmuş aşılarinı falan yaptırmış besliyorduk Halen dumurum neye uğradığımı şaşırdım çok üzülüp çok ağladım. Eşim bugün veteriner arkadaşiyla konuşup bu tür vakalar var mı, acaba ne olmuştur diye anlamaya çalışacak. çünkü o son anlarinı bizzat gördü ve oda çok üzülüp ağladı... Şoktayız.......

Cok üzücü gerçekten cok kötü olmus

Çok üzüldüm, bir anda olmuş acaba evde bir böcek filan mı soktu

Deneyimli anneler doğum sonrası adet ne zaman oluyor? Emzirmeme rağmen bugün lekelenmem başladı inş daha 1. Aydan adet görmem

Maşallah güzellik
Çok güzel canım ben kaçırdım artık 23 günlük oldu benim oğlanlar 40 ına inşallah
Ne diyosuuuuun.. :|

Bence benim dikişler de o cinsten var ya maaşallah ebe hanım ömürlük dikmiş gemici düğümü fln yani sapasağlam
Beni rahatsız etmiyor taharet esnasında falan elime geliyor
Canım benim inşallah sağlıkla kavuşacaksın bu günler geride kalacak. Rabbim şifa versin bebeğine
çok üzüldüm şu an canım. Neden böyle oldu

Ayyy çok üzüldüm yaa içim yandı Kalbinde bir rahatsızlığı vardı belki de. İyi ki kızın görmemiş o halini

Kızlar göğüslerim artık tamam ama sorun şu ki ucu yayvan ve çıkık değil ne yapacağım ya bebe çok zorlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…