2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayır maalesef canım
Hala kuvezde bebeğim ama çok şükür iyiye gidiyor her gün gidiyorum bir kez görüyorum

Henüz iki kez kucağıma alabildim ve hiç emziremedim
Kıymetini bilsin burda ki herkes yavrusuyla geçirdiği her saniyenin
Canım cok az kaldı insallah Deniz oğlan sağlıkla annesine kavuşacak ❤️ Kuzum dualarım sizinle 🙏

Hayır maalesef canım
Hala kuvezde bebeğim ama çok şükür iyiye gidiyor her gün gidiyorum bir kez görüyorum

Canımın içi ❤❤

Hayır maalesef canım

Geçicek inşallah şükocum evine sağlıkla çıksın paşan 🙏 iyi olsun da yeter ki hastanede olsun çabucak toplansın Deniz oğlan 🙏

İnan gündemimde ki son şey bile değil bu
Daha iki kez kucağıma aldım onu
İnsallah en kisa zamanda taburcu olur canim. Bizde kuvezdeyken gogsumu actirip yatirmislardi o an benim icin cok ozeldi eger imkanin olursa bunu denemeni tavsiye ederim canim bebeginede cok iyi gelecektir sanada

Selam kızlarrr :KK3: :emir_bebek::emir_bebek:
Biz cuma günü hastaneden çıktık çok şükür 🥰 Hiç giremiyorum artık foruma, hiç okuyamıyorum. Doğurmayan kaldı mı?

Ben hayatımın belki en yorucu ama en mutlu günlerini yaşıyorum. Aşırı mutluyum yaa bebeklerimle 😍😍🙏🙏 O kadar masum ve tatlılar ki 😇😇 Eşimle vardiyalı bakıyoruz bebelere. Ben genelde gece vardiyasındayım 😋 Vardiyam bittiğinde, ne kadar uykusuz olsam da hiç bırakıp gitmek istemiyorum. Çok özlüyorum onları. Böyle bir sevgi olamaz ❤❤

Kendimi fiziksel olarak da çok iyi hissediyorum. Dikişlerim iyileşti, hareketlerim düzeldi. Süt sağarken iç organlarım ağrıyo gibi oluyo, günde 1-2 ağrı kesici alıyorum bazen. Sütüm de geldi çok şükür. Ama bebelerim çok küçük, çekemiyorlar, sağıp veriyorum. Şimdilik 1 bebeğe yetecek kadar sütüm var, bölüşüp veriyorum, gerisini mama veriyorum. Buna da şükür.

Heee bu arada 1 saat içinde 13 kilo vermenin yolunu buldum kızlar... Sezaryen :KK70:

Bizden haberler bu şekilde🥰 Hepinizi öpüyorum :KK200:

Hayır maalesef canım

CAnım kıyamam yaaa üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda sapasağlam çıkar hastaneden bebeğin mis mis koklarsın sen sen 🙏 bolcana sabır diliyorum
Gunaydın canlar doğuramayanların doğurduğu bir gün olsun bu arada doğurmayan kaldıysa tabi ☺☺
Günaydın var tatlım doğuramayanlar, uyuyamayanlar ve hergüne acaba bugün nereem ağrıyacak diye kalkanlar🙋‍♀️ Rüyamda perşembe günü ayın 19 uymuş bi arkadaşımın doğumgünüymüş hediye arıyorum bulamıyorum filan sonra doğumgünü kutlamaya gidiyoruz. Acaba dedim bu bi işaretmi 🤔ama perşembe ayın 18 i işte öyle bir sorun da var tutmuyooo 😂🙈

Canım cok az kaldı insallah Deniz oğlan sağlıkla annesine kavuşacak ❤ Kuzum dualarım sizinle 🙏
Allah sağlıkla en kısa sürede kavuşmanızı nasip etsin.. Bol bol kucaklarsın ins. az kaldı..
Canımın içi ❤❤
Geçicek inşallah şükocum evine sağlıkla çıksın paşan 🙏 iyi olsun da yeter ki hastanede olsun çabucak toplansın Deniz oğlan 🙏
Şükrancim bol sabır diliyorum canım geç olsun güç olmasın az kaldı ❤❤
İnsallah en kisa zamanda taburcu olur canim. Bizde kuvezdeyken gogsumu actirip yatirmislardi o an benim icin cok ozeldi eger imkanin olursa bunu denemeni tavsiye ederim canim bebeginede cok iyi gelecektir sanada

Sağolun kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun bebekleriniz huzurlu annelerinin yanında olsun daima
Giremiyorum buraya
Sakın yanlış anlamayın ama bebeklerle yaşadıklarınızı okurken çok üzülüyorum istemeden çünkü
Allahın gücüne gitmesin çok şükür halimize yinede neler var

Eyslg Eyslg bi kez yaptık bunu
Sonraki gün uyuduğu için vermediler nasıl üzüldüm
O koku içime doldu 10 dk minik elini koydu göğsüme
Yaşamışsın ya anlarsın sen beni zaten çok çok özeldi
Hem bitmesin o an isteyip hem de zarar görmesin diye hemşirenin gözünün içine bakmak :(

Dogurmayanlarda ben kaldım.kizlar hepinizi okudukca heycanlaniyorum sanki ilk gebeligim ilk bebeğim .... bugün temizlige iki abla gelicek camasir sepetimde bir adet bisey kalmadi hersey temiz hazir ve nazirim ... yarin da pedikur maniküre gidicem ... carsamba gezerim persembe dogumum var bakalim kızçem abisi gibi şaşırtıp sezeryan gununden once gelicek mi 😁 sürprizlere açıgim.. hepinize bol sütlü bebek kokulu saglikli günler diliyorum...
Bebisi hastanede olanlar biran önce kavusun yavrulariniza güzel günler yakinda biraz sabır..
Kokladim minişlerinizi

Hayır maalesef canım

Şükran hep aklımdasınız deniz bebek dualarımda🙏🏼 bu sizin için geçici bir imtihan inşallah sağlıkla gelecek yavrun evinize unutulacak bu sıkıntılı süreç..

Günaydınlar💙💜

Doguramayanlar adına son kez bir göbek fotosu koyayayım şuraya😋 belki bebek kucaktayken de koyarız ;)

Eklentiler

• pixlr_20190715093111665.jpg
    pixlr_20190715093111665.jpg
    335,3 KB · Görüntüleme: 89
Sağolun kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun bebekleriniz huzurlu annelerinin yanında olsun daima
Giremiyorum buraya
Sakın yanlış anlamayın ama bebeklerle yaşadıklarınızı okurken çok üzülüyorum istemeden çünkü
Allahın gücüne gitmesin çok şükür halimize yinede neler var

Eyslg Eyslg bi kez yaptık bunu
Sonraki gün uyuduğu için vermediler nasıl üzüldüm
O koku içime doldu 10 dk minik elini koydu göğsüme
Yaşamışsın ya anlarsın sen beni zaten çok çok özeldi
Hem bitmesin o an isteyip hem de zarar görmesin diye hemşirenin gözünün içine bakmak :KK43:
Cok iyi biliyorum canim ama sende sunu bil hepsi geçip gidiyor eve ciktigi anda geride kaliyor inşallah seninde fittanne fittanne inde guzel haberlerinizi okuruz.

CAnım kıyamam yaaa üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda sapasağlam çıkar hastaneden bebeğin mis mis koklarsın sen sen 🙏 bolcana sabır diliyorum
Günaydın var tatlım doğuramayanlar, uyuyamayanlar ve hergüne acaba bugün nereem ağrıyacak diye kalkanlar🙋‍♀️ Rüyamda perşembe günü ayın 19 uymuş bi arkadaşımın doğumgünüymüş hediye arıyorum bulamıyorum filan sonra doğumgünü kutlamaya gidiyoruz. Acaba dedim bu bi işaretmi 🤔ama perşembe ayın 18 i işte öyle bir sorun da var tutmuyooo 😂🙈
Hayırlı zamanda gelsin canım❤️❤️

Back