- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Canım cok az kaldı insallah Deniz oğlan sağlıkla annesine kavuşacakHayır maalesef canım
Hala kuvezde bebeğim ama çok şükür iyiye gidiyor her gün gidiyorum bir kez görüyorum
Henüz iki kez kucağıma alabildim ve hiç emziremedim
Kıymetini bilsin burda ki herkes yavrusuyla geçirdiği her saniyenin
Allah razı olsun canım benimmCanım cok az kaldı insallah Deniz oğlan sağlıkla annesine kavuşacak ❤ Kuzum dualarım sizinle
Allah sağlıkla en kısa sürede kavuşmanızı nasip etsin.. Bol bol kucaklarsın ins. az kaldı..Allah razı olsun canım benimm
Canımın içi ❤❤Hayır maalesef canım
Hala kuvezde bebeğim ama çok şükür iyiye gidiyor her gün gidiyorum bir kez görüyorum
Bin maşallah boşver emsin annesiEvet biraksam daha da emer. Benimki de arada duruyor ama çoğunu emmiyor.sizinkiler kız çıtı pıtı şimdiden formlarına dikkat ediyorlar
Geçicek inşallah şükocum evine sağlıkla çıksın paşanHayır maalesef canım
Şükrancim bol sabır diliyorum canım geç olsun güç olmasın az kaldıAllah razı olsun canım benimm
Bende bunu demek istedim bebeklere kabiliyetsiz demek yerine suçu memelerde aramamiz lazım sanki.Senin memeler terbiye olmuş öyle denir ihtiyaca göre miktar ve hızda iniyor artık. Kiminin 40 günde kiminin 3 ayda terbiye olur
İnsallah en kisa zamanda taburcu olur canim. Bizde kuvezdeyken gogsumu actirip yatirmislardi o an benim icin cok ozeldi eger imkanin olursa bunu denemeni tavsiye ederim canim bebeginede cok iyi gelecektir sanadaİnan gündemimde ki son şey bile değil bu
Daha iki kez kucağıma aldım onu
CAnım kıyamam yaaa üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda sapasağlam çıkar hastaneden bebeğin mis mis koklarsın sen senHayır maalesef canım
Günaydın var tatlım doğuramayanlar, uyuyamayanlar ve hergüne acaba bugün nereem ağrıyacak diye kalkanlarGunaydın canlar doğuramayanların doğurduğu bir gün olsun bu arada doğurmayan kaldıysa tabi ☺☺
Canım cok az kaldı insallah Deniz oğlan sağlıkla annesine kavuşacak ❤ Kuzum dualarım sizinle
Allah sağlıkla en kısa sürede kavuşmanızı nasip etsin.. Bol bol kucaklarsın ins. az kaldı..
Canımın içi ❤❤
Geçicek inşallah şükocum evine sağlıkla çıksın paşaniyi olsun da yeter ki hastanede olsun çabucak toplansın Deniz oğlan
Şükrancim bol sabır diliyorum canım geç olsun güç olmasın az kaldı ❤❤
İnsallah en kisa zamanda taburcu olur canim. Bizde kuvezdeyken gogsumu actirip yatirmislardi o an benim icin cok ozeldi eger imkanin olursa bunu denemeni tavsiye ederim canim bebeginede cok iyi gelecektir sanada
Şükran hep aklımdasınız deniz bebek dualarımdaHayır maalesef canım
Cok iyi biliyorum canim ama sende sunu bil hepsi geçip gidiyor eve ciktigi anda geride kaliyor inşallah senindeSağolun kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun bebekleriniz huzurlu annelerinin yanında olsun daima
Giremiyorum buraya
Sakın yanlış anlamayın ama bebeklerle yaşadıklarınızı okurken çok üzülüyorum istemeden çünkü
Allahın gücüne gitmesin çok şükür halimize yinede neler var
Eyslg bi kez yaptık bunu
Sonraki gün uyuduğu için vermediler nasıl üzüldüm
O koku içime doldu 10 dk minik elini koydu göğsüme
Yaşamışsın ya anlarsın sen beni zaten çok çok özeldi
Hem bitmesin o an isteyip hem de zarar görmesin diye hemşirenin gözünün içine bakmak
Hayırlı zamanda gelsin canımCAnım kıyamam yaaa üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda sapasağlam çıkar hastaneden bebeğin mis mis koklarsın sen senbolcana sabır diliyorum
Günaydın var tatlım doğuramayanlar, uyuyamayanlar ve hergüne acaba bugün nereem ağrıyacak diye kalkanlarRüyamda perşembe günü ayın 19 uymuş bi arkadaşımın doğumgünüymüş hediye arıyorum bulamıyorum filan sonra doğumgünü kutlamaya gidiyoruz. Acaba dedim bu bi işaretmi ama perşembe ayın 18 i işte öyle bir sorun da var tutmuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?