2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Saye- cim interntten baktım biraz
yıkandığı suyun içine 20 tane taş altın şeker bide yumurta konuluyomuş
taş gibi sağlam
yumurta gibi tok
şeker gibi tatlı dilli olsun falan diyo
o suyla kızımı yıkadık
bi tas ayırdık
ben kucağıma aldım sonra ikimize bir annem döktü o sudan
sonra ben yıkandım
küvetteki banyo suyu ayak değmemiş biyere dökülmes gerekiyomuş annem aldı aşağıda ağacın altına döktü
sonra da çok sevdiğimiz bi teyzemiz var
evliliği güzel mutlu huzurlu olan ona geldik oturduk
oda bize dua okudu yumurta şeker verdi yüzüne un sürdü
falan işte

Eklentiler

• 6BDC2B03-3A8F-4D2F-8DAF-0CBA823F214B.jpeg
    151,3 KB · Görüntüleme: 85
7. günü olması şart mı canım
Yok canım şart değil akika kurbanı kız çocuklarına 1 erkek çocuklarına 2 tane kesilir 18 yaşına kadar kesilebilir ama Doğumun 7. Günü kesmek daha hayırlı. Biz o yüzden 7. Günü kestik ama her zaman kesebilirsiniz Allah kabul etsin inşallah

Amin canım cümlemize Allah kolaylık versin, şu an yardımcı kayınvalidem var herhalde bir hafta sonra falan gider gibi bakalım

Bol kasılmalı günden herkese merhaba perşembe sancım çıktı ben kaburga ağrısı birde kasılma dışında hiçbişey hissetmiyorum yarın tekrar nstye girecem duruma göre sezeryan günüm belli olacak çokta minik benim kuşum ya tek endişelendiren o sarılık faslı uzun sürecek diye korkuyorum

Kullanmadığımızda yükselirse bebeğe zararı olur mu ki emziriyoruz ya

Kızlar ya benim kanama siyaha yakın ve pıhtı gibi çok koyu kıvamlı sümük gibi uzuyor ve kötü kokulu anormal gibi sanki sizin kanamalarınız ne durumda bugün 11. Günüm

Şu an 3200 civarı canım. Bizler bilemiyoruz tabi ne doğru ne yanlış ama doktoruma guveniyorum..uzun uzun konuştuk, uzun uzun anlattı ve kararı bana bıraktı. İstersen 40 dolana kadar beklerim sen nasıl istersen dedi ama evde de konuştuk eşimle ben de sezaryene ikna oldum...hakkımızda hayırlısı hepimiz için

Hastaneden çıkmadan sarardı oğlum.8 çıktı değeri.Cocuk doktoru yarın mutlaka kontrole getirin dedi.Bugun acilde kan verdik 9.9 çıktı.Emmede sıkıntı varsa yatıralım.Emiyorsa sıkıntılı bir değer değil dediler.Bol bol emzirmeye devam edicez salı tekrar kontrol.Kizinla kan grubunuz farklı mı canım? Birde sütun indi mi

Ya kızlar çocuklarınızı kac dakika emziriyorsunuz? Ben oglumu 30-35 dakika emziriyorum sona doğru uyuyor ve sanki tam doymuyor,formula ile desteklemeli miyim? Formula ile destekleyen var mi? Kac Cc veriyorsunuz? Ben geceleri 1 kez biberonle veriyorum sütümü üstüne formula ekliyorum 70 cc veriyorum ama aslında 80-150 cc verilmeli kiii benim oğlanda zaten doymuyordu ağlıyordu

Doymadığını nereden anlıyorsun canim

Ağlıyor mu canım emzirme bittikten sonra meme aranıyor mu hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…