Gebelikte tiroid hapı kullanan annişler ben doğumdan sonra içmeyi unuttum bi kaç kez siz ne durumdasınız ne kadar süre daha devam edilecek dozu nasıl olacak bir iki gün unutmak bebeği emzirdiğimiz için sakıncalı olur mu ki
Benim birkaç hap kaldı. Kullanıyorum. Yarın kontrol günüm. Sorarım ne diyecek bakalım. Tiroid bi problemse de artık kadın doğumcuyu ilgilendirmeyecek herhalde.
Misafir ağırladık Nisa Kuşumla Allahtan banyo yaptırmıştık uyanmadı küçük danam
Memeler hala acıyor ilk verdiğimde tepiniyorum 3 4 dakika sonra uyuşuyo gibi tamamen ne zaman geçicek merakla bekliyorum
Evet oyle benim de oyle rakı gibi su an çok acık renkli. Doymuyormu acaba diyorum cunku cok sıkınca ancak geliyor. Hemşire o cekince geliyordur merak etme dedi
Benimde gece uyuyunca biraz iniyordu şişi ama artık oda gitmiyor üstelik kaç gündür bacak ağrıları da başladı gece uyanınca ağlıcam ağrıdan gündüz geçiyor. Burda da havalar baya serinledi hel terlikle çıkıyorum bende ne yapayım ayakkabılar olmuyor:)
AYnen bende de fazlası var eksiği yok. Yürüyüşe çıktım az önce sağ bacağım uyuştu. Tırıs tırıs geri döndüm resmen bacağımı sürüyerek geldim eve Bakalım daha neler görüüüceeZ allaaaam.
Evet oyle benim de oyle rakı gibi su an çok acık renkli. Doymuyormu acaba diyorum cunku cok sıkınca ancak geliyor. Hemşire o cekince geliyordur merak etme dedi
Geliyordur merak etme sen. Zaten minnacık midesi var annesi yedikçe açılacak o. KAfana takma dinlen, su iç, datlu ye ve süt yapan şeyler, bol bol emzir. Birkaç güne akar bile göğüslerinden
Benim de yarin tam doluyor doktor perşembeye son gun dedi yatışım yapılıp doğum sekline karar vereceğiz ya sunu ya da sezeryan sen ne zamana kadar bekleyeceksin ki
Bir hafta daha bekleyelim akisina birakalim dedi cunku iceride sorun gormedi.cumartesi gelmezse alicak.o zamana kadar kendiliginden baslar umarim.suni sanci vermeye de karsi