Kesen 11.8 mm bebegim de 3mm hergün büyüyor düzenli umarım dediğiniz gibi olur ve duyarım önceki gittiğimde doktor kalp atışı hareketi görüyorum yanilmista da olabilirim demişti şimdi duyamadı yanilmis sanırım bende bebeğin küçük olduğu için normal dedim ama doktor umutlanma çok fazla diyince üzüldüm daha 5+6 ydi
Inşallah görürsünüz sizde anlam veremediğim bu kanama nereden geliyor bildiginiz reglimm ben suan ama bebek yerinde ve herhangi bir kanama yok.içeride inşallah kalp atışını duyarım umutluyum bekliyorumYa hiç takılma buna. Düzenli büyüme var diyorsun sonucta. Ben kızımı 7. Haftanin sonunda kesede zor gordum. Strestten baska bir sey degildi. Kizim 6 yasinda :)
Bu sebeple şimdi doktora gitmiyorum. 7. Haftada insallah gidicem hiç acelem yok
Bence umudunu yitirme doktorlar çok acımasız oluyor bazen ben bugün 6 haftalık oldum daha yeni kese görmek için gidiyorum kalp atışı için iki hafta sonra diyecektir seninki daha erkenmis olacak inşallah kalp atışları da .Kesen 11.8 mm bebegim de 3mm hergün büyüyor düzenli umarım dediğiniz gibi olur ve duyarım önceki gittiğimde doktor kalp atışı hareketi görüyorum yanilmista da olabilirim demişti şimdi duyamadı yanilmis sanırım bende bebeğin küçük olduğu için normal dedim ama doktor umutlanma çok fazla diyince üzüldüm daha 5+6 ydi
InşallahBence umudunu yitirme doktorlar çok acımasız oluyor bazen ben bugün 6 haftalık oldum daha yeni kese görmek için gidiyorum kalp atışı için iki hafta sonra diyecektir seninki daha erkenmis olacak inşallah kalp atışları da .
Ayniyiz sanırım bende 10/10/2018 benimki geç döllenme o yüzden suan 6 haftalikmerhaba güzel hamişler Amasyadan katılıyorum 7 haftalık hamileyim beni de listeye eklermisiniz sat 11/10/2018 muhtemel dogum tarihi 18 temmuz 2019 görünüyor haftaya kalp atışı duymaya gideceğim inşallah duyarız
Canım ben 17 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim,Benim kesinleşti canim bebek ölü yarın yada pazartesi kürtaj konuşamıyorum yazamıyorum çok kötüyüm
Benim 5+6da kesem 4mmdi, 15 gün sonra gittiğimde kalp atışı duyuldu çok şükür. Ultrasonla Sat arasında 5 gün fark vardı, bebeğim 5 gün geriden geliyormuş ama normal dedi doktor. Bence kesenin boyutu da bebeğin büyümesi de gayet normalken beklemelisiniz.Kesen 11.8 mm bebegim de 3mm hergün büyüyor düzenli umarım dediğiniz gibi olur ve duyarım önceki gittiğimde doktor kalp atışı hareketi görüyorum yanilmista da olabilirim demişti şimdi duyamadı yanilmis sanırım bende bebeğin küçük olduğu için normal dedim ama doktor umutlanma çok fazla diyince üzüldüm daha 5+6 ydi
Beklemedeyim :)Canım ben 17 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim,
hemen bir sonraki adet dönemimde hamile kalıp 29 ağustosta düşük yaptım 6 haftalık,
28 eylülde bi daha hamile kaldım, ki hemen olmaz rahmin kendini toplaması zaman alır diye düşünüyordum.
Yaşadığın durum çok üzücü Allah kimseye de yaşatmasın ama hamile kalabiliyor olman bile büyük nimet. İnan etrafımda o kadar çok ki 9-10 senedir bebek bekleyip defalarca tüp bebek deneyip olumsuz sonuçlananlar. Hayır görünende şer, şer görünende hayır vardır, güçlü ol.
Benim 5+6da kesem 4mmdi, 15 gün sonra gittiğimde kalp atışı duyuldu çok şükür. Ultrasonla Sat arasında 5 gün fark vardı, bebeğim 5 gün geriden geliyormuş ama normal dedi doktor. Bence kesenin boyutu da bebeğin büyümesi de gayet normalken beklemelisiniz.
benim üçüncü coçugum olacak inşallah :)Ayniyiz sanırım bende 10/10/2018 benimki geç döllenme o yüzden suan 6 haftalik
Maşallah Rabbim sağlıklı şekilde kavustursun ben daha küçüğüm evleneli 1 sene oldu bir kaybı var bu ilk bebeğim olacak inslalah Rabbim ömür verirsebenim üçüncü coçugum olacak inşallah :)
internette aratırsan cinsiyet partisi diye bir sürü fikir çıkabilir karşına bende sırf o ki tepkim video kaydında olsun diye istiyorumTamamdir kuzum cok sagol bnde yapicam bunu bebisime guzel bir ani olarak kalir en azindan dha heycanli ve eglenceli olur
Çok üzüldüm aynı şeyleri yaşamış biri olarak neler hissettiğini çok çok iyi anlıyorum. O içinden çıkmayan bi yara olarak kalıcak kim ne derse desin. 10 tane daha çocuğumuz olsa onun yeri hep ayrı kalıcak. Ama şunu bil ki Rabbim hayırlısını görüyor. Bilemezsin belki daha kötü şeyler yaşicaktın. İnşallah bir daha yaşatmaz sağlıklı bi bebeğin olur. Çok canın yanıyo biliyorum ama hayata bi şekilde tutunacaksın. Yavrun hak dünyada şefaatçin olsun canım inan ki çok üzgünüm.Keşke benimde bulantim olsaydı da yarın bebeğimi kürtaja girmeseydim kalbî atmıyor yavrumun sükredin lütfen
inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız düşük yapan arkadaşlarda biran önce sağlıklı hamilelik geçirsin inşallahMaşallah Rabbim sağlıklı şekilde kavustursun ben daha küçüğüm evleneli 1 sene oldu bir kaybı var bu ilk bebeğim olacak inslalah Rabbim ömür verirse
Canım zencefil çayı çok duydum.poşet çay alsam günde kaç kez içebilirim max?İyi geceler herkese..
Bulantılar için patlamış mısır tavsiye edebilirm.
Burda ilaç verilmediği için tuzlu ve besleyici gıda tavsiye ediyor ebeler.. (Yağda yapacaksanız çooook az yağ ile patlatın)
Hem tok tutar hem bulantı alır..
Ayrıca zencefil ve limon çayı iyi gelecektir. Grissini ve zencefilli çay ile 2 gün geçirdim..
Patlamış mısırla 2 gün daha..
4 kilo vermişim ama mide düzelince toparlarım ben :)
İlk hamileliğimde uykudan başka belirtim yoktu. Bu defa bulantım oluyor. Buna da şükür.
6 hafta daha kese bebek kalp vs hiçbir şey göremeyeceğim ben.
Umarım ordadır ve iyidir.
Sohbete katılamıyorım ama okuyorum arada..
Herkese iyi geceler
Bazen oluyormuş öyle ben daha önce de duydum hatta kardeşimin bir tanıdığı gebeliği sürece her ay biraz kanamış.. Belki rahim kendini temizliyordur yani oluyormuş böyle nadiren.Inşallah görürsünüz sizde anlam veremediğim bu kanama nereden geliyor bildiginiz reglimm ben suan ama bebek yerinde ve herhangi bir kanama yok.içeride inşallah kalp atışını duyarım umutluyum bekliyorum
Anladım sağlıklı. Olsunda raziyimBazen oluyormuş öyle ben daha önce de duydum hatta kardeşimin bir tanıdığı gebeliği sürece her ay biraz kanamış.. Belki rahim kendini temizliyordur yani oluyormuş böyle nadiren.
Zencefili istediğin kadar tüketebilirsin diye biliyorum ben tükettim ilk gebeliklerde. Taze zencefil daha etkili olur diye düşünüyorum ama. Bir iki ufak parça kesip sicak suda beklet ya da biraz kaynat, içine bal ve limon.. Çok iyi geliyor.Canım zencefil çayı çok duydum.poşet çay alsam günde kaç kez içebilirim max?
Canım kanaman durdu mu yoksa aynışekilde kırmızı kan mı geliyor? Benim 6. Haftada ciddi bir kanamam oldu kıpkırmızı ama aktif değil, eski kan geliyor dediler. Kanama alanım da vardı. Rahim ağzımın içini bezle bildiğin temizlediler, ondan sonra ufak ufak koyu kırmızı ve sonrasında kahverengi kan geldi. Ha kanamaya rağmen bebeklerin kalp atışı vardı. Sınraki kontrolümde kanama alanım küçülmüştü, gene içimdeki kalan parçalar temizlendi vs. Neden de bulamadılar. Şuan kanama alanım kalmadıInşallah görürsünüz sizde anlam veremediğim bu kanama nereden geliyor bildiginiz reglimm ben suan ama bebek yerinde ve herhangi bir kanama yok.içeride inşallah kalp atışını duyarım umutluyum bekliyorum
Tamam cnm aktardan alim o zmn benZencefili istediğin kadar tüketebilirsin diye biliyorum ben tükettim ilk gebeliklerde. Taze zencefil daha etkili olur diye düşünüyorum ama. Bir iki ufak parça kesip sicak suda beklet ya da biraz kaynat, içine bal ve limon.. Çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?