• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen cibinlik var ikimizin yataginda ve susleme serbet cikolata kurupasta falan da yaziyordu ben almistim goturmucem eger guzelse ... anesteziden memnun kalmana sevindim cok ... itiraf edeyim ben korkuyorum ikinci dogumum.olmasina raģman 🙈
evet çikolata şerbet limonata kuru pasta verildi ama öyle çok değil
kalabalık gelenin gidenin olursa yetmez
ama az kişi gelcekse götürme aldıklarını

Yaa kizlar ben anlamadim su emzirme isini. Simdi ilk emzirirken diyelim sag gogsu emdi. Sonra diger gogus emzirilecek mi yoksa aradan zaman gectikten sonra mi diger gogus emzirilecek
Doğumdan sonraki ilk haftalarda genelde süt bolca gelir. Sen birini ver, baktın ki artık bebekten yutkunma sesi gelmiyor diğerini verirsin, ondan sonra bebek hala meme aranıyorsa tekrar ilk göğsü verirsin, boş olan göğsü bebek şöyle bir 2-3 dk emdiğinde o göğüsten de yine de süt gelmeye başlar. Gerçekten biraz da sabır işi ve hemen aa süt gelmiyor demiceksin bebeği sen tuttukça o süt gelir Allahın izniyle.

Galiba kafayı yedim :deli: Hem artık bu durumdan kurtulmak istiyorum ağrılardan zorluklardan ve eski halime dönmek istiyorum, hem de yarından itibaren bebekleri bi daha asla hissetmeyecek olmak hıçkırıklarını kıpırtılarını hissedememek beni üzüyor sanki 😥 Ağlamak istiyorum ama neye ağlayacağımı da bilmiyorum... Delirdim ben iyice :110:

Y Yademim
bana doğum yaptıktan 1 hafta sonra 180 lira sgk yatırdı
o emzirme parası
nüfus çıkartırken orda bi yere başvuruyosun ordanda 300 lira yatacak denildi
belediye yenidoğan paketi verdi
içinde pişik kremi hastane çıkış seti vardı
işyerinde kaçıncı haftada doğum iznine çıktıysan o günden doğum yaptığın güne kadar olan paran yatıyo
ben 34. haftamda çıktım 37de doğurdum
bana 1460 lira yattı
kalanda 16 hafta doğum iznin bitince yatıyo

Galiba kafayı yedim :deli: Hem artık bu durumdan kurtulmak istiyorum ağrılardan zorluklardan ve eski halime dönmek istiyorum, hem de yarından itibaren bebekleri bi daha asla hissetmeyecek olmak hıçkırıklarını kıpırtılarını hissedememek beni üzüyor sanki 😥 Ağlamak istiyorum ama neye ağlayacağımı da bilmiyorum... Delirdim ben iyice :110:
Hepsi normal kuzum benim. Ama yanında oluslarini bakışlarını kokularını sana dokunmalarini dünyalara degismiyceksin 💕

Evet özellikle emzirirken salgılanan hormon rahmi toparlıyor e tabi o da sancı ile oluyor. Bende çok fena ağrıdı üçüncü bebek olduğu için ağrı kesici almak zorunda kaldım. Ama sancılanması iyi birşey yani.

Dün iğne oldum reçetede vardı ağrı olursa diye gerektiğinde yapılması şeklinde. Bugün de normal ağrı kesici hap yine reçeteden onu aldım.

Eşim karnıma gidiyo istemsiz 😬 tuvalette duşta uyurken yemek yerken her saniye seninle olması mükemmel Bi his ama yanında olması bambaşka hamileliği hiç özlemedim kızım çok güzel kokusu çok güzel öpmek dokunmak çok güzel ❤️

Evet sorma yaa hemoroid o kadar zor birşey ki yani bir daha doğurmak ister misin diye sorsalar Allahım yine hemoroid mi olcam diye korkuyorum :KK70:
Offf inanırım 🤦‍♀️
Hepsi normal kuzum benim. Ama yanında oluslarini bakışlarını kokularını sana dokunmalarini dünyalara degismiyceksin 💕
Eşim karnıma gidiyo istemsiz 😬 tuvalette duşta uyurken yemek yerken her saniye seninle olması mükemmel Bi his ama yanında olması bambaşka hamileliği hiç özlemedim kızım çok güzel kokusu çok güzel öpmek dokunmak çok güzel ❤
Yaaa canlarım iyi ki varsınız ❤ Muhtemelen öyle olacak benim de ama işte şu an son gün ya, hormonların da etkisiyle insan tuhaf ruh hallerine girebiliyor demek ki. Eşim de diyor haftalardır kurtulmak istediğin şeyden kurtulucan diye mi ağlıyosun 😂

Sukella11 Sukella11 Canım doktor bana cuma günü fitil verdi. Pazar günü 18'e kadar wcye çıkmazsan kullan dedi. Sana da söylediler mi böyle bişey?

Back