2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Ne güzel... Eliptik terletmez mi peki, bazilari diyor ya anne adayinin vucut isisi cok yükselmemeli diye.
Yabi böyle bir şeyin olması pek olası değil bence. Yürüyüş yaparken de benim vücut isim yükseliyor. Pek sorun yaşamadım 2 hamileligimde. Hatta ilk hamileliğim de günde en az 2 saat yürüyüş yapıyordum gebelik şekeri çıkmıştı çok kg alabilördüm ama yürüyüş sayesinde almadım bence. Doktorunuza sormadan yapmayın tabi. Benim doktorlar kendini fazla zorlamadan her sporu yapabilirsin dedi.
 
kızlar gördüm kalp atışını şükürler olsun darısı siZe 6+4
gözün aydııııın darısı bize inşallah.
bende kan testine gittim geçen hafta beta hcg 75 ti , şimdi 375 oldu çok şükür, ama doktor bayramdan sonra da gel bakalım dedi yine düşünmeye başladım inşallah güzel haberler alırız
 
Bizimki çok yüksek ihtimal ocakta doğacak. Son gittiğim doktor şubat bası gözüküyor dedi. Ee sezeryan da da 1-2 hafta önce aldiklari icin ocağın 18-20 si gibi gelir benim bebito
ooo süper miş.bende hep oğlak olsun istemiştim aslında :KK66: kendim başak eşim boğa bizede bir oğak eşlik etsin istedik nasip tabi :)))
 
aaaaa seninde mi tek :KK66:) bu ikiz kimde arkadaş çıksın ortaya :halay::halay::halay:
Sanırım o ikiz bende içime doğuyor :KK59: Benim bata 6 gün kala 83 çıktı hcg şuan bata hala 3 gün var yarın yine kan vercem Bayram'dan sonra yine . Erken belirmesi çoklu gebelik işareti olabilirmiş :)
 
ooo süper miş.bende hep oğlak olsun istemiştim aslında :KK66: kendim başak eşim boğa bizede bir oğak eşlik etsin istedik nasip tabi :)))
Ay bizim evin ortamı gibi olmuş sizin ilişkiniz :) oğlak hiç tanıdığım yok. Karakterlerini de bılmiyirum açıkçası. Boğa ve oğlaktan çok farklı oluyorlar mi? Belki oğlak olur seninki de 22 gün erken doğarsa :)
 
X