- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.301
gözün aydın canımkızlar gördüm kalp atışını şükürler olsun darısı siZe 6+4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canımkızlar gördüm kalp atışını şükürler olsun darısı siZe 6+4
Yabi böyle bir şeyin olması pek olası değil bence. Yürüyüş yaparken de benim vücut isim yükseliyor. Pek sorun yaşamadım 2 hamileligimde. Hatta ilk hamileliğim de günde en az 2 saat yürüyüş yapıyordum gebelik şekeri çıkmıştı çok kg alabilördüm ama yürüyüş sayesinde almadım bence. Doktorunuza sormadan yapmayın tabi. Benim doktorlar kendini fazla zorlamadan her sporu yapabilirsin dedi.Ne güzel... Eliptik terletmez mi peki, bazilari diyor ya anne adayinin vucut isisi cok yükselmemeli diye.
Ohh hadi gözünaydın :) darısı bizim başımızakızlar gördüm kalp atışını şükürler olsun darısı siZe 6+4
gözün aydııııın darısı bize inşallah.kızlar gördüm kalp atışını şükürler olsun darısı siZe 6+4
Gözün aydın darısi basimiza insallahkızlar gördüm kalp atışını şükürler olsun darısı siZe 6+4
GÖzünaydın canımm masallahkızlar gördüm kalp atışını şükürler olsun darısı siZe 6+4
ooo süper miş.bende hep oğlak olsun istemiştim aslında kendim başak eşim boğa bizede bir oğak eşlik etsin istedik nasip tabi :)))Bizimki çok yüksek ihtimal ocakta doğacak. Son gittiğim doktor şubat bası gözüküyor dedi. Ee sezeryan da da 1-2 hafta önce aldiklari icin ocağın 18-20 si gibi gelir benim bebito
maalesef canımaayy artık leblebi ve çubuk krakerden de tiksinmeye başladım sürekli ye ye
aaaaa seninde mi tek ) bu ikiz kimde arkadaş çıksın ortayaKizlarrr cok sukur minigimi de kesesini de yolkunu da gordum ikiz sandik ama tekmis
ooo maşaAllah darısı başımıza canımkızlar gördüm kalp atışını şükürler olsun darısı siZe 6+4
Belki de hepimiz tek gebelikaaaaa seninde mi tek ) bu ikiz kimde arkadaş çıksın ortaya
Sanırım o ikiz bende içime doğuyor Benim bata 6 gün kala 83 çıktı hcg şuan bata hala 3 gün var yarın yine kan vercem Bayram'dan sonra yine . Erken belirmesi çoklu gebelik işareti olabilirmiş :)aaaaa seninde mi tek ) bu ikiz kimde arkadaş çıksın ortaya
maşaAllah canım ..hadi bakalım inşaAllahSanırım o ikiz bende içime doğuyor Benim bata 6 gün kala 83 çıktı hcg şuan bata hala 3 gün var yarın yine kan vercem Bayram'dan sonra yine . Erken belirmesi çoklu gebelik işareti olabilirmiş :)
bende konyadayım.Aynen canım gerçekten çoğu yönümüz aynı :) konyada yaşıyorum canım sen
sat neydi canım senin ?Belki de hepimiz tek gebelik
Ay benim dogum 11 subatmis bu arada kova burcu nasil acaba
Ay bizim evin ortamı gibi olmuş sizin ilişkiniz :) oğlak hiç tanıdığım yok. Karakterlerini de bılmiyirum açıkçası. Boğa ve oğlaktan çok farklı oluyorlar mi? Belki oğlak olur seninki de 22 gün erken doğarsa :)ooo süper miş.bende hep oğlak olsun istemiştim aslında kendim başak eşim boğa bizede bir oğak eşlik etsin istedik nasip tabi :)))
boş gebelik olup olmadığı 6.haftada mi anlasiliyomuş6+1 de bugün doktora gittim keseyi gördük. Doktor boş bir gebeleik degil dedi. 5 haftalık gibi duruyor dedi. Bir kac hafta sonra daha netlesir dedi. 2 -3 hafta sonra tekrar gidecegim.