- 27 Aralık 2016
- 4.638
- 6.156
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.281
Sağlıklı olsun da ikiz tekiz erkek kiz farketmezErkek bebek de hızlı artırır ama seninki maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı olsun da ikiz tekiz erkek kiz farketmezErkek bebek de hızlı artırır ama seninki maşallah
Aha spor dedi... Ne sporu bu? Hem de tecrübeli bi ana.. gebeyken ne gibi sporlar yaptın acaba?ben cok zayıfım. 20 kg aldım 2 hamileiğimde suan 45,5 im. kilo alacagıma zayıflamaya devam ediyorum. boyumda 1,69. bu hamileliğimde de alayımda daha gitmesin derdindeyim. spor da yapıyorum pek mümkün gozukmıuyor bu durumda
Ilki erkekti benim, sevinmiştim.Karnımda öldü. Hic muhim diilmis cinsiyet filan.Sağlıklı olsun da ikiz tekiz erkek kiz farketmez
Cnm benimde buyuk ihtimal ocakta sezeryanim bende buda sezeryan olurBizimki çok yüksek ihtimal ocakta doğacak. Son gittiğim doktor şubat bası gözüküyor dedi. Ee sezeryan da da 1-2 hafta önce aldiklari icin ocağın 18-20 si gibi gelir benim bebito
Aynen benimde hic yoktu bunda da yokBenim ilkindede bundada ne bulanti ne aşermee hic bisi olmadi
Hergun en az 1 saat sahilde Yürüyüş yapıyoruz. Antalya da oldugumiz içinde sıkça denize girip yüzüyoruz. Evde de eliptik bisiklete biniyorum 12. Haftadan sonra..Aha spor dedi... Ne sporu bu? Hem de tecrübeli bi ana.. gebeyken ne gibi sporlar yaptın acaba?
aayy artık leblebi ve çubuk krakerden de tiksinmeye başladım sürekli ye ye1 TANE DAHA BENDEN ÇUBUK KRAKERLE BESLENİYOM İNAN HİÇ CANIM BİRŞEY İSTEMİYOR
30 um ben 25 agustosta 3 yasina girecek kızım bu arada 2015 agustos annelerinden kimse var mi bi sansimi deniyeyimkızlar yaş ortalması nedir tam olarak ? 20 li yaşlar çok fazla belli
29:)kızlar yaş ortalması nedir tam olarak ? 20 li yaşlar çok fazla belli
çokkkkkk geçmiş olsun. sağlıkla tutunsun bebeciğin :)Özel hastaneye geri geldik odalarda yer açılmış progestan hap verdiler ve serumla iğne şuan damar yolu açıldı yatıyorum bakalım
Kanamanin yerine dair bişey demedi doktor kese duruyor dedi alttan bakarakuraz da kanamam olduğunda doktor kesinin dışındaysa kanama bebek tutanabiliyor ama kesenin içindeyse kanama bebek tutunamıyor demişti. kesenin dışındaydı kanamam. baya da vardı hemde. ama tutundu yavrucak. işte bende onu merak ettim aslında nerede kanaması var acaba?
Şimdi nasılsınız? Kanama devam ediyor my halaKanamanin yerine dair bişey demedi doktor kese duruyor dedi alttan bakarak
bende aynı durum:) böyle güzel güzel devam etsn inş:)bulantı yok. gögüs hassasiyeti azaldı kasık ağrısı azaldı... kanama vs yok sıkıntı mı var acaba? yoksa bünye alıştı mı?
Az önce gittim çok hafif kahverengi akıntı vardı belki o da sabahtan kalan bilmiyorumŞimdi nasılsınız? Kanama devam ediyor my hala
Aynen canm benim de karnımda öldü cinsiyete hic önem vermiyorum bende oğlum var Birde kızım olsun demiyorum sağlıklı ve hayırlı evlat olsun tek isteğim sağlıklı gebelik geçirmek Allah izin verirse.Ilki erkekti benim, sevinmiştim.Karnımda öldü. Hic muhim diilmis cinsiyet filan.
Ne güzel... Eliptik terletmez mi peki, bazilari diyor ya anne adayinin vucut isisi cok yükselmemeli diye.Hergun en az 1 saat sahilde Yürüyüş yapıyoruz. Antalya da oldugumiz içinde sıkça denize girip yüzüyoruz. Evde de eliptik bisiklete biniyorum 12. Haftadan sonra..
UmarımAynen canm benim de karnımda öldü cinsiyete hic önem vermiyorum bende oğlum var Birde kızım olsun demiyorum sağlıklı ve hayırlı evlat olsun tek isteğim sağlıklı gebelik geçirmek Allah izin verirse.
eski kan canım o panik yapma benimde öyle oldu her sabah kahverengi kanama geldi.Az önce gittim çok hafif kahverengi akıntı vardı belki o da sabahtan kalan bilmiyorum
ayyy çok şükürrr :))) aminnnnkızlar gördüm kalp atışını şükürler olsun darısı siZe 6+4