2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
T
Aktardakilerinde ne kadar doğru olduğu bilinmiyor ne yazık ki. Soğuk sikim olmaları gerekiyor ve aktarlar çok denetimsiz çalışıyorlar. Ben organik aldım tüm yağları onları karıştırıp sürdüm vücuduma. Ama böyle hesap yapınca lierac daha mantıklı geliyor. İçeriğini bilmiuorum tabi. Arifoglu yağlarına iyi diyorlar onlardan al karistirt istersen yada direk soğuk sikim hindistan cevizi, kakao ve sarı kantaron karıştırıp sür. Az gibi göze geliuor ama baya gidiyor. 250 ml sanırım belki daha da azdır ben o kadar yağ ile tüm hamriligimi geçirdim ve baya da arttı.
Teşekkür ederim cevabınız için. Araştırayım bakalım
 
kızlaaar 6+1 olduk. çok fazla bulantım var gün boyu devam ediyo. hiçbirşey yiyip içemiyorum hele suyu görünce daha fazla bulanıyo. Ne yapıcam bilmiyorum. Ceviz falan yemek hak getire karnımı bile doyuramıyoruuumm :KK43:
1 TANE DAHA BENDEN ÇUBUK KRAKERLE BESLENİYOM İNAN HİÇ CANIM BİRŞEY İSTEMİYOR
 
ben cok zayıfım. 20 kg aldım 2 hamileiğimde suan 45,5 im. kilo alacagıma zayıflamaya devam ediyorum. boyumda 1,69. bu hamileliğimde de alayımda daha gitmesin derdindeyim. spor da yapıyorum pek mümkün gozukmıuyor bu durumda
Aa cok zayıfmıssın canım sen boyda uzun masallah:) insallah bol kilo alırsın madem:KK48:

ayh ben çok kilolu hamile kaldım ya :olamaz:
zaten ömrüm diyetle geçti..
doğumdan snra yine başlıcam katı diyete..
78 kiloyla hamile kaldım :KK43:
Aynı ben kısın bende 71 gördüm diyet yaptım hamileleij düsündğgğm icin dogumdan sonra veririz emzirirkej hızlı gidiyo kilo:KK54:
 
X