- 20 Mayıs 2018
- 487
- 476
- 34
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.241
Uykucupisi son durum nedr? Çok merak ettim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOK ŞEKERSİNBende 35 ( mendil sallayan smileee ) beceremedim ben nasil yapiyosunuz
HAYIRLI OLSUN CANIMAy inşallah 15 güne belli olacak umarım aranıza katılırımmm
DenemeMesaj yazdığın yerin üst kısmında emojilervar. Oradan yapıyoruz
olduuuÇOK ŞEKERSİN
Olsun beş güncük daha bırakma kanaman da yok madem. Düşük doz heparine başlarsan asprini bıraktırır belkicanım kanama yok doktorumuz amca pazartesi görebilcem,bi arkadasa hamileluk oncesi kullandirmis hamileligin ilk 3 ayinda kesmiş sinra devam etmis son ayda kesmis yine o yuzden kafam karisti
Ay olmuş gibi söyledin inşallah öyle de olur canım yaaaaaaa..HAYIRLI OLSUN CANIM
Ay olmuş gibi söyledin inşallah öyle de olur canım yaaaaaaa..
Oğluma bir kardeş olsun artık :)
gayet güzel canım..bulantı için de erken..keşke hiç bulanmasa..Kizla3 bugün kan testi yaptırdım 1040 cıktı. Adetim 2 gün gecikmişti. Ama bulantı falan hiç yok normal mi?
Aranızda mıyım bilmiyorum ama benimki varsa 26 şubatta doğacak görünüyor.aranızda en geç anne olacak olan benim sanırım
SENİN BEBEK HAYIRLISIYLA BALIĞA DÖNÜYOR BURÇ OLARAKAranızda mıyım bilmiyorum ama benimki varsa 26 şubatta doğacak görünüyor.
7 YE GİRDİM BUGUNkaç haftalıksınız ilk kalp atışı haberi geldi
Ben de balığım ama pıhtılı analar erken doğuruyormuş galiba. Sağlıkla gelsin de ocak şubat mart. Gel bebek gel gel gel...SENİN BEBEK HAYIRLISIYLA BALIĞA DÖNÜYOR BURÇ OLARAK
Aynen canım gerçekten çoğu yönümüz aynı :) konyada yaşıyorum canım sengizem seninle ne kadar cok benziyoruz birbirimize :) nerede yasıyorsun sen?
ah ya cok geçmiş olsun. phtilaşmamı sorun oldu yani. bence hamilesin silikte olsa hamile olduğunu dusunuyorum.
Bulantı falan bende de yok. Nasıl bir hamilelik hiç anlamadım benKizla3 bugün kan testi yaptırdım 1040 cıktı. Adetim 2 gün gecikmişti. Ama bulantı falan hiç yok normal mi?
Burclardan anlar mısın? Oğlak erkeği nasıldır bilir misin? Bizim bebe oğlak olacak kesin ve ben yüksek ihtimal erkek olacağını düşünüyorum daSENİN BEBEK HAYIRLISIYLA BALIĞA DÖNÜYOR BURÇ OLARAK