- 26 Temmuz 2011
- 1.071
- 1.474
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.181
hoşgeldin sende :)
hoşbulmuşumdur inşallah çok erken daha bat bile gelmedi sabırla beklemeye çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin sende :)
Senin gibilere genetik şanslı diyoruzz. Benim kuzenimde öyle ya. doğumun ertesi günü fidan gibi olurdu. Ben bir sene toparlak gezdimben cok zayıfım. 20 kg aldım 2 hamileiğimde suan 45,5 im. kilo alacagıma zayıflamaya devam ediyorum. boyumda 1,69. bu hamileliğimde de alayımda daha gitmesin derdindeyim. spor da yapıyorum pek mümkün gozukmıuyor bu durumda
ayh insan kendini çok özel hissediyo vallaben onu yaparsam ilk 3 ayda 10 kilo alırım
sakin ol canım başka hastaneye git stres dahada tetikler seni...Özel hastanede başka bir doktora göründüm alttan muayene ile baktı kese duruyor ama düşük tehlikesi var hastaneye yatıracağım dedi ama yatamadık doluyuz akşama anca boşalır dedi sekreter sanki otel odası acil gitmişiz zaten . Dedim madem verilen ilaçları acilde yapadursunlar yok dediler odaya geçince yapılacak
Sinirlenip çıktık şimdi tıp fakültesine gidiyoruz
Günüm geçince evde test yaptım pozitifti bı hafta kadar bekledim doktora gitmek için randevu dan bı gün önce rahatsızlandim acile gittim 12.98 çıktı demekki düşmeye başlamış dedim ertesi gün kanamam başlamıştı bı iki gün sonra tekrarladim 0 a inmişti. :/Inşallah cnm hamilesindir. Kanda gebelik testi yaptirsana. Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlamıştın geçen ay? Kan değerlerinden mi
Benim geçen kimyasal gebelikti. Hemen peşine tekrar hamileyim inşallah seninde öle olurGünüm geçince evde test yaptım pozitifti bı hafta kadar bekledim doktora gitmek için randevu dan bı gün önce rahatsızlandim acile gittim 12.98 çıktı demekki düşmeye başlamış dedim ertesi gün kanamam başlamıştı bı iki gün sonra tekrarladim 0 a inmişti. :/
yalnız değilsinayh ben çok kilolu hamile kaldım ya
zaten ömrüm diyetle geçti..
doğumdan snra yine başlıcam katı diyete..
78 kiloyla hamile kaldım
doğumdan snra sıkı bi diyet beklio bizi..yalnız değilsin
aynen öyleeeee canım...doğumdan snra sıkı bi diyet beklio bizi..
30kızlar yaş ortalması nedir tam olarak ? 20 li yaşlar çok fazla belli
emzirirseniz tüm kilolarınız ciddi anlamda gider.doğumdan snra sıkı bi diyet beklio bizi..
28 yasındayım. aralıkta 29 olacagımkızlar yaş ortalması nedir tam olarak ? 20 li yaşlar çok fazla belli
süt gelirse veya çocuk emerse bi sıkıntı olmaz..ama emzirirken de çok kalorili yememek lazım sanırım..bazısı doğumda az kilo alıp emzirirken kilo alıyo çünkü..emzirirseniz tüm kilolarınız ciddi anlamda gider.
aaa hiç beklemediğim bi yaş
benimde beklemediğim bi hamilelikaaa hiç beklemediğim bi yaş
40 yaş çocuğu tatlı olur derler..eskiden modaydı ya hatırlıyo musunbenimde beklemediğim bi hamilelik
hiç bilmiyorum valla canım..bunun modası mı varmış eskiden40 yaş çocuğu tatlı olur derler..eskiden modaydı ya hatırlıyo musun
ama genç hali gibi olmuyor insanın yine de risk her hamilelikte var ama bu yaşlarda x2 ... biraz tedirginlikk söz konusu ve hayli merak ...nasıl geçer nasıl olur vs vs..Allah hepimize yardım etsin canım40 yaş çocuğu tatlı olur derler..eskiden modaydı ya hatırlıyo musun