- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.321
Bende öyle yapmayı düşünüyorumKizlar herkes iki doktora mi gozukuyor.. yarin baska bi hastaneye gideyim diyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapmayı düşünüyorumKizlar herkes iki doktora mi gozukuyor.. yarin baska bi hastaneye gideyim diyorum.
Benim tansiyonum cikti.gozlerimi tek bi noktada sabitledim yoksa basim donuyodu.acaba vajinal mi alsam.birde ilaci 5 te aldim bu olay 7.30 da oldu.normalmiBen :) bi hafta kullandım 6 ve 7. Gün yatakta bile döndü başım.
Aaa ilaç mi yapıyor bende bugün basim dönüyor ne oluyor diyordum daha bugün kullanmaya başladım bendeBen canım günde 3 tane alıyorum arada tansıyonda düşüyor ruh gibi oluyorum
Evet ya ilkinde ilkti ne olursa olsun farketmezdi yine sağlıklı olsun cinsiyet sonra gelir tabiki ama bi erkek kardeşi olsun çok isterim kız kardeşi olsun da isterim aslında :))))Aynen bende oyleyım bagımlılık yAptı hayırlısıyla 3 ayı atlatsak cinsiyetleri öğrenmeye baslasak
En mantiklisi bu olacak galiba tek doktor tatmin edici olmuyor yada birinin gordugunu biri de gorecek mi merak ediyorum yada gormediginiBende öyle yapmayı düşünüyorum
İLacı içtıkden 1 2 saat sonra baslıyoBenim tansiyonum cikti.gozlerimi tek bi noktada sabitledim yoksa basim donuyodu.acaba vajinal mi alsam.birde ilaci 5 te aldim bu olay 7.30 da oldu.normalmi
Evet cnm ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum hamile olduğumdan beri yan etkıler dahada arttı son 6 hafta daha bakalımAaa ilaç mi yapıyor bende bugün basim dönüyor ne oluyor diyordum daha bugün kullanmaya başladım bende
Bende hep bir kızım olsun çok ıstıyorum ama rabbim ne nasıp ederse o sağlıklı olsunda erkeği tattıkEvet ya ilkinde ilkti ne olursa olsun farketmezdi yine sağlıklı olsun cinsiyet sonra gelir tabiki ama bi erkek kardeşi olsun çok isterim kız kardeşi olsun da isterim aslında :))))
Fitil olarak al canım daha etkili hemde yan etkisi yok ben öyle kullanıyorumBen canım günde 3 tane alıyorum arada tansıyonda düşüyor ruh gibi oluyorum
Oy gunde 3 kere sevmıyorum oyle ya miğdem bulanıyorFitil olarak al canım daha etkili hemde yan etkisi yok ben öyle kullanıyorum
Evet işte bulantı vs olmuyo çok tahatım hatta kasıklarım da ağrıyı alıyor hemen ben doktor tavsiyesi üzerine öyle kullanıyorum hatta bende aşılama ile hamile kaldım aşılamadan iki gün sonra başladım bu ilacaOy gunde 3 kere sevmıyorum oyle ya miğdem bulanıyor
Ayyy Allah yardım etsin zaten halsizlik vardi yattım durdum yatmaktan sıkıldım resmen basim agriyor yattikcaEvet cnm ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum hamile olduğumdan beri yan etkıler dahada arttı son 6 hafta daha bakalım
Bizde kızı tattik çok şükür Rabbime çok da severim kız çocuklarını ama abi başka bi şey canım abimm kızımın da abisi erkek kardeşi olsun istiyorum o yüzden tabiki Allah im bilir Hayırlısni versin hepimize inşallahBende hep bir kızım olsun çok ıstıyorum ama rabbim ne nasıp ederse o sağlıklı olsunda erkeği tattık
Allah Gönlünüze gore versin inşallah :)Kızlar bugün doktor ultrasonda bebeği gösterdiğin de içime acayip kız bebek doğdu kızım diye sevesin geldi :)
Aynen ya ilkinde farketmez diyorduk ama ikincide insan daha çok merak ediyor benim bi oğlum var kızımın olmasını çok isterim Rabbim inşallah o duyguyu nasip eder banaEvet ya ilkinde ilkti ne olursa olsun farketmezdi yine sağlıklı olsun cinsiyet sonra gelir tabiki ama bi erkek kardeşi olsun çok isterim kız kardeşi olsun da isterim aslında :))))
Cok rahatladim teşekkür ediyorum canimYanıp sönen bebeğinin kalbi canım korkma bidahaki gidişine duyarsin insallah
Iki cocukla zor elimden geldiğince artikBoyut söylemiyor bana dün alttan baktı kalp atışımız duyuldu bende pruloton iğne kullanıyorum vuruldum bugun işte yat dinlenme bol bol hiç kalkma
ben suan serum taktim o kadar kötüyüm cogul gebeliklerde daha fazla oluyormus benimde ikiz büyük ihtimalle Allahim yardım et diyorum 2 yasindada oglum varHadi ya üzüldüm inş mide bulantıların hafifler çok uzun sürmez canım. İnternette sea band ile ilgili olumlu yorumlar okumuştum fiyatı 70 lira. Takar takmaz etkisini görenler olmuş birkaç yorum da vardı işe yaramıyor diyen. İlk hamileliğimde yoğun bulantı yaşadığım günlerde resmen aç geziyordum doktorum emedur ve dramamine yazmıştı bir tane içtim o gün az da olsa birşeyler yiyebilmiştim. İlaç son çare ama..
Aa bu 3.bebegin mi ne güzel ya :) allah kolaylık versin canımIki cocukla zor elimden geldiğince artik