2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım geçmiş olsun aynı şeyleri yaşamışız bugün. Ben de haftaya gideceğim boyut hakkında bilgin var mı acaba
Saol cnm.sanada gecmis olsun.o kani gorunce elim ayagim titredi. O an odaklandigimiz tek sey kanamaydi.iki doktorum var.biri kese boyutun haftana gore kucuk dedi.digeri normal dedi.ama ikiside elime bi ultrason kagidi vermedi.bende ilaclari biran once almanin derdiyle aklima bile gelmedi.

kızlar merhaba dün doktora gittim ultrasonla ilk kez baktı ama bebek yok rahimde kese falan da yok boş dedi.dış gebelik olabilir dedi.detaylı ultrason istedi yaptırdık bu seferde kese göründü 5+4 günlük dedi fakat kese boş bebek görünmüyor dedi.dün beta da ölçtü 16 binlerde çıktı baya yükselmiş ama bebek görünmedi.moralim çok bozuk bir hafta sonra tekrar gel dedi.başına böyle bir şey gelen var mı

Haklısın.

Ya bi yardımcı bulsam hiç sorun değil yapmayım ama ben yapmadıkça toparlanmıyor ki ev eninde sonunda biri yapcak :olamaz:

Benimde bulantım vardı ama böyle tansiyon düşüklüğü ve halsizlik hatırlamıyorum ya. Bulantı mı diyorum hemen geçiyor bulantı ama tansiyon iptal etti beni.
Oyle diyorum da ben de ayni durumdayım canım sağolsun gorumcem bi tabak yemek veriyor da karnim doyuyor yiyebilirsem ev berbat bide çocuk var anca onun gönlünü ediyorum napalim idare edecez az

evet doktor da dedi dış gebelik değil
ama haftaya da bebek görünmezse sıkıntı dedi.hiç iyi moral verecek şekilde konuşmadı ilk kez gittiğim bir doktordu haftaya gidip sonra bir daha gitmeyi düşünmüyorum ona

Vajinal mi bakti.rahimde kese gorunduyse dis gebelik deildir korkma.bebegi gormek icinde 5+4 cok erken.
inşallah öyledir erken olduğu için görünmemiştir. dünden beri hep bunu düşünüyoruz.ayrıca kese de 12 mm ve raporda kese içinde yolk sac olabileceği düşünülen izler var yazıyor.ama yolk sac da kesin değil.kesin olsa yolk sac varsa boş gebelik olmazmış sağlıklı olurmuş

kızlar merhaba dün doktora gittim ultrasonla ilk kez baktı ama bebek yok rahimde kese falan da yok boş dedi.dış gebelik olabilir dedi.detaylı ultrason istedi yaptırdık bu seferde kese göründü 5+4 günlük dedi fakat kese boş bebek görünmüyor dedi.dün beta da ölçtü 16 binlerde çıktı baya yükselmiş ama bebek görünmedi.moralim çok bozuk bir hafta sonra tekrar gel dedi.başına böyle bir şey gelen var mı
En rahat 8 haftadan sonra görülür canım şuan çok erken

inşallah öyledir erken olduğu için görünmemiştir. dünden beri hep bunu düşünüyoruz.ayrıca kese de 12 mm ve raporda kese içinde yolk sac olabileceği düşünülen izler var yazıyor.ama yolk sac da kesin değil.kesin olsa yolk sac varsa boş gebelik olmazmış sağlıklı olurmuş
Dokturum bana kese boyutu 15 mm gectip yolksac olmazsa ve yibe kese boyu 21 mm gecip bebek olmazsa bos gebelikten supheleniriz demisti

Canım benim de bugün aniden bi kanamam oldu. Doktor acil ameliyata gidecekti hızlıca muayene etti.alttan baktı 8 mm dedi ve pruloton iğne yazdı bir kerelik. Şuan kesede kanama yokmus. Ama kalp atışı ile ilgili birşey demedi bende soramadım o heyecanla. Haftaya verdi randevumu . Senin boyut nedir acaba
Boyut söylemiyor bana dün alttan baktı kalp atışımız duyuldu bende pruloton iğne kullanıyorum vuruldum bugun işte yat dinlenme bol bol hiç kalkma

Kızlar sizin keselerın boyutları nasıl benım ctesı 5 haftalıktı kese boyutunu bilmiyorum bugun kese 6 haftalık çıktı 1.52 çıktı kese boyutuda de normal dedı sızınkıler kaçtı

canım doktora dün gittim ama çok kötü oldu.bebek görünmedi
Canm 5 haftalıkken karından bebek zor görünür artı önce dış gebelik demis sonra keseyi görmüş bence sen doktorunu değiştir. Benim arkadaşımın başına geldi böyle bir olay boş gebelik bebek yok kürtaj dedi arkadaş ne olur ne olmaz bekledi sonraki kontrolde bebek ve kalp atışı vardi. Şuan da çok sağlıklı oğlu var. Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz içini ferah tut cnm

X