2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlarr sizde bana fikir verin.ocak ayinda kurtaj olmustum bebegime kavusamamistim.o yuzden bu hamileligimde kimseye soylemek istemedim uc aydan once.heran hersey olabilir diye.halam ve oglu istanbuldan bize gelekti cuma cumartesi bizde kalip pazar gunu koye gideceklerdi.bugun kanamam olunca doktor yat dinlen dedi.siz benim yerimde olsaniz iptal edermiydiniz.

Kizlarr sizde bana fikir verin.ocak ayinda kurtaj olmustum bebegime kavusamamistim.o yuzden bu hamileligimde kimseye soylemek istemedim uc aydan once.heran hersey olabilir diye.halam ve oglu istanbuldan bize gelekti cuma cumartesi bizde kalip pazar gunu koye gideceklerdi.bugun kanamam olunca doktor yat dinlen dedi.siz benim yerimde olsaniz iptal edermiydiniz.
Eger demis olsaydim yani haberleri olsaydi iptal etmezdim halam sonucta yabanci degil durumu bildigi için yardimci olurdu evde bana

kızlar merhaba dün doktora gittim ultrasonla ilk kez baktı ama bebek yok rahimde kese falan da yok boş dedi.dış gebelik olabilir dedi.detaylı ultrason istedi yaptırdık bu seferde kese göründü 5+4 günlük dedi fakat kese boş bebek görünmüyor dedi.dün beta da ölçtü 16 binlerde çıktı baya yükselmiş ama bebek görünmedi.moralim çok bozuk bir hafta sonra tekrar gel dedi.başına böyle bir şey gelen var mı
5+4 te benimde bebek görünmedi sadece kese göründü 6+3 te bebeği gördük telaş etme sakin ol yani

rossmandan aldim canim ise yaramiyor bosuna alma
Hadi ya üzüldüm :KK43: inş mide bulantıların hafifler çok uzun sürmez canım. İnternette sea band ile ilgili olumlu yorumlar okumuştum fiyatı 70 lira. Takar takmaz etkisini görenler olmuş birkaç yorum da vardı işe yaramıyor diyen. İlk hamileliğimde yoğun bulantı yaşadığım günlerde resmen aç geziyordum doktorum emedur ve dramamine yazmıştı bir tane içtim o gün az da olsa birşeyler yiyebilmiştim. İlaç son çare ama..

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.inşallah dediğiniz gibidir küçüktür.pazartesi nasıl gelecek bilmiyorum.dua edin benim içinde.
Doktorun biri 8 yıl önce kardeşime sen hamile değilsin kist var ilaç yazıyorum dedi kardeşim kapıdan çıktı reçeteyi yırttı başka bi doktora gitti şuan 7 yaşında prensesimiz onun için 1 kişiyle kalbini karartma . Birden fazla hekim aynı şeyi söylerse anca İnan derim

X