- 23 Ağustos 2012
- 14.251
- 37.474
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.641
Kızlar bizim atesimiz dusmedi hastaneyw alındık 3 gün bugun enfeksiyon dediler el ayak agız hastalıgı degil dediler daha yatacagıx dua edin lütfen
saol canım işallahcanım çok geçmiş olsun, hemencecik çıkarsınız inşallah, dualarım sizlerle.
Kızlar bizim atesimiz dusmedi hastaneyw alındık 3 gün bugun enfeksiyon dediler el ayak agız hastalıgı degil dediler daha yatacagıx dua edin lütfen
ahh kuzucuk inşallah hemen biter şimdi biter evinize dönersiniz, çok üzüldüm, bu gruptaki bütün bebeklerin sağlıkları tam olsun Allahım, ben çok etkileniyorum hasta çocuklardan, ağlayasım geliyor, hastane yatışı falan çok zor, sabırlar diliyorumKızlar bizim atesimiz dusmedi hastaneyw alındık 3 gün bugun enfeksiyon dediler el ayak agız hastalıgı degil dediler daha yatacagıx dua edin lütfen
Doğum yapan arkadaşım hayırlı olsun ,2 çocuklu hayat deneyimlerini bizimle paylaşırsın artıkbu 2 yaş sendromu şimdiden basliyo mu acaba.
Bide kizlar ben koronadan dolayi nimeriX
aşısını yaptırmadım henüz 1.5 yaş asisida yaklasiyo,artık gitsem mi sağlık ocağına bilemedim,risk oluşturur mu ?
son sorum
Çilekli kefir verdim kızıma çok sevdi üstünde tatlandırıcı renklendirici yok yazıyor vermenizde bı sakinca yoktur umarım
Canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin. Hemencecik çıkarsınız inşallah. birşeye ihtiyacınız var mı?Kızlar bizim atesimiz dusmedi hastaneyw alındık 3 gün bugun enfeksiyon dediler el ayak agız hastalıgı degil dediler daha yatacagıx dua edin lütfen
Çok Gecmıs olsun canım benım buyuk oglum el ayak gecırmısti onda bu kadar uzun ates olmuyor zaten. En kısa zamanda eskı saglıgına döner insallah minnak keşke çocuklar hiç hasta olmasaKızlar bizim atesimiz dusmedi hastaneyw alındık 3 gün bugun enfeksiyon dediler el ayak agız hastalıgı degil dediler daha yatacagıx dua edin lütfen
evet yüksek ihtimal diş..canlar birşey soracağım bizim bücür iki gündür gündüzleri inanılmaz mızmız sürekli basıyor çığlığı hiç bir şeyden memnun olmuyor diş yapar mı böyle
Neden öyle olmuş kuzucuk nereden kapmış olabilir ki enfeksiyon,bir an önce sağlığına kavuşur ins,bebislerin hastalıkları zor oluyor keşke hasta olmasalar hicKızlar bizim atesimiz dusmedi hastaneyw alındık 3 gün bugun enfeksiyon dediler el ayak agız hastalıgı degil dediler daha yatacagıx dua edin lütfen
Cok zor canım ama beterınden korusun allah işalalh cumartesi cıkarızahh kuzucuk inşallah hemen biter şimdi biter evinize dönersiniz, çok üzüldüm, bu gruptaki bütün bebeklerin sağlıkları tam olsun Allahım, ben çok etkileniyorum hasta çocuklardan, ağlayasım geliyor, hastane yatışı falan çok zor, sabırlar diliyorum
Canım 3 aydır samsun daydı hastalık cıkınca annanesine gönderdim ama cok özledık almak için gittim bayramda 10 gün kaldım izin aldım otobusle geldik indigimiz aksam atesi cıktı otobuste mi kaptı acaba bende bilmiyorumNeden öyle olmuş kuzucuk nereden kapmış olabilir ki enfeksiyon,bir an önce sağlığına kavuşur ins,bebislerin hastalıkları zor oluyor keşke hasta olmasalar hic
Sağlıcakla büyüt insallalhKızlar ben 4 haziran da doğum yaptım. 2 çocuklu yaşama alışmaya çalışıyorumara az olmasına rağmen unutmuşum çoğu şeyi
Menenrix yaptirali iki hafta oldu sorunsuz atlattik bir sorun yok yaptırabilirsin tetikleme yapmiyormusDoğum yapan arkadaşım hayırlı olsun ,2 çocuklu hayat deneyimlerini bizimle paylaşırsın artıkbu 2 yaş sendromu şimdiden basliyo mu acaba.
Bide kizlar ben koronadan dolayi nimeriX
aşısını yaptırmadım henüz 1.5 yaş asisida yaklasiyo,artık gitsem mi sağlık ocağına bilemedim,risk oluşturur mu ?
son sorum
Çilekli kefir verdim kızıma çok sevdi üstünde tatlandırıcı renklendirici yok yazıyor vermenizde bı sakinca yoktur umarım
Cok gecmis olsun bizde de sadece ates var pazartesi geceden beri 2 gundur hastanedeyiz ates düşmüyor kanda enfeksiyon var diyorlar. 6. Hastalik diyen de var biran önce iyilesir kuzularımiz insallalh.Kızlar bizim atesimiz dusmedi hastaneyw alındık 3 gün bugun enfeksiyon dediler el ayak agız hastalıgı degil dediler daha yatacagıx dua edin lütfen
Bizde de aynı durum oldu canım bir ay önce. Bu sıralar phaba, 6.hastalık ve streptokok enfeksiyonu çok karıştırılıyormuş. O yüzden aman kesin tanı konmadan kesme ilaçları. Bizde 6.hastalık diyip döküntü gelince kestik ilaçları. Kesmez olaydım. Şu an olmayacak hastalık şüpheleriyle hastanelerdeyiz sürekli. Döküntüler sonrasında devam etti. Dudaklarda morarma başladı. Kan tahlilleri berbat. Şüphelendikleri hastalığı SöylemEye dilim varmıyor bile. Geçecek inşallah senin kuzununki annesi.Cok gecmis olsun bizde de sadece ates var pazartesi geceden beri 2 gundur hastanedeyiz ates düşmüyor kanda enfeksiyon var diyorlar. 6. Hastalik diyen de var biran önce iyilesir kuzularımiz insallalh.
Ah yavrum cok gecmis olsunBizde de aynı durum oldu canım bir ay önce. Bu sıralar phaba, 6.hastalık ve streptokok enfeksiyonu çok karıştırılıyormuş. O yüzden aman kesin tanı konmadan kesme ilaçları. Bizde 6.hastalık diyip döküntü gelince kestik ilaçları. Kesmez olaydım. Şu an olmayacak hastalık şüpheleriyle hastanelerdeyiz sürekli. Döküntüler sonrasında devam etti. Dudaklarda morarma başladı. Kan tahlilleri berbat. Şüphelendikleri hastalığı SöylemEye dilim varmıyor bile. Geçecek inşallah senin kuzununki annesi.
Bizde sadece ateş yoktu.düşüyor mu peki ateşi
Cok gecmişmolsun canım tez zamanda cıkarsınız işallahCok gecmis olsun bizde de sadece ates var pazartesi geceden beri 2 gundur hastanedeyiz ates düşmüyor kanda enfeksiyon var diyorlar. 6. Hastalik diyen de var biran önce iyilesir kuzularımiz insallalh.
Geçmiş olsun bir an önce toparlandım bebisinCok gecmis olsun bizde de sadece ates var pazartesi geceden beri 2 gundur hastanedeyiz ates düşmüyor kanda enfeksiyon var diyorlar. 6. Hastalik diyen de var biran önce iyilesir kuzularımiz insallalh.