- 2 Ağustos 2018
- 296
- 449
- 39
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.681
Aynen cnmNasıl oldu bebekler ateşler düştü mü? Ya 6.hastalık gercekten cok ınatcı ates yapıyor ates dusurucu bıle işlemiyor ama 3 gunden fazla sürmüyor. Hayır bebeklerin dısarı cıktıgı da yok nerden kaptılar o enfeksiyonu. Allahım tez zamanda hepsı iyilessin insallah en kötü şey yavrunu hasta görmek ve elinden bir şey gelmemesi. Hele o hareketlı yerınde duramayan cocuk bır anda hareketsızlesıyor ya o zaman işte dıyorsun hareketlı olsa da pesınden kossam
Ne güzel tras olucak sacınız var bizim hala saç yokBizde bugün ilk traşımızı olduk kızlar gözüme cok değişik geliyor
Canım ne yaptınız çıktınız mı hastaneden?Teşekkür ederim Allah sifa versin yavrulara. Bizden kan aldilar gene sonuclarimizda duzelme varsa taburcu edecekler isallah
Canım sürekli yapıyorsa 2 yas sendromu olabılır ama benımkı diş döneminde yapıyor sadece huysuzlugu. Dün bır baktım köpek dişi patlatmış. Patlatınca bır rahatlık gelıyor huysuzluk azalıyor. Ama diş döneminde her seye aglıyor. Ve bu aralar art arda sureklı diş patlatma yasadıkAyyy kizlar benim kız bu aralar aşırı huysuz üstünü değiştiriyorum bağırıyor ,saçını taricam istemiyor,elinden bişi alicam, aman allahim apartmanı inletiyor,değişik tripler çok cadı ya,çocuğun normal huyu mu geçici bi durum mu acaba2 yaş sendromu mu acaba
Bilmiyorum ya dişten ya 2 yaş sendromu,eşi yoğun çalışanlar için zor bi surec :)Canım sürekli yapıyorsa 2 yas sendromu olabılır ama benımkı diş döneminde yapıyor sadece huysuzlugu. Dün bır baktım köpek dişi patlatmış. Patlatınca bır rahatlık gelıyor huysuzluk azalıyor. Ama diş döneminde her seye aglıyor. Ve bu aralar art arda sureklı diş patlatma yasadık
büyümüş resmen saçı kesilinceSaçlı saçsız halleri
Oooo sizin biterken bizimki başlıyor. Yemin ediyorum tüylerm diken diken oldu.Sayılı gün çabuk geçer miEki Görüntüle 2649068
Eşim Allah kolaylık versin,sabır versin nidalarıyla işe gitti düşün artık. Hatta kaçtı desem daha doğru olurOooo sizin biterken bizimki başlıyor. Yemin ediyorum tüylerm diken diken oldu.
Nasıl geçiyor peki çok mu zor oldu bu son atak?
Eşim Allah kolaylık versin,sabır versin nidalarıyla işe gitti düşün artık. Hatta kaçtı desem daha doğru olur
Saçlı saçsız halleri