- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.241
Aaa hayırlı olsun canım :)) ikinci bebisin, bende yapicaksam arayı çok acmamayi düşünüyorum sanırım biizmki 2-3 yaşına girince düşünmek lazimMerhabalar. Ben bir ara düşünüyordum. Sonra bir anda vazgeçmiştim çok zorlanmaya başlamıştım. Ancaaaaaaak bugün tesadüfi bir şekilde öğrendim kiiii hamileyimmmm♥ Yaş oldu 34. Doğması nerdeyse 35. Daha bu bücür düzene girmeden nasıl olacak bilmiyorum ama sanırım destek alacağım.
Bizde ev almayi düşünüyoruz 2.cocukta istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum evinde 3+1 istiyorum ama fiyatlar burda çok fazla baya bı borçlaniriz.Valla biz ev aldık, borcu 2 yıl sonra bitiyor. Seneye Mayıs’ta işe başlıyorum ve 1 yıl kesintisiz çalışmam şart. O yüzden yapamıyorum şu an ama böyle bir zorunluluk olmasa şu an hamile kalırdım ben. Şimdi hamile kalsam araları 2 yaş olacak, hem de rahata alışmamış olucam. Ama İnan 4-5 yaşından sonra gözümde büyümüyor değil sıfırdan başlamak. Benim annem var ama yardımcı olarak ve eşimin ailesi de var bana çok yakındalar. Tek değilsen ben erteleme derim.
Benimkinin süt ve ürünleri alerjisi vardı,yoğurt peynir artık sknti yaratmıyor ama bunları sonradan vermek zorunda kaldığından herhalde tadını hiç sevmedi,süte cesaret edemiyorum direk ,bı şey olsa doktora goturemeyiz şu durumda ama artık keçi sütü içsin istiyorum mama yerineBen veriyorum
Merhaba canım. Olmaz mııı sürekli ciyak ciyak haldeyiz :)Kizlar ben buraya şunu sormak için girdim bir sürü haber varmış grupta :)
Benim kız bu aralar istediği şeyi elinden alınca veya vermeyince ortalığı birbirine katiyo bagriyo çiğriyo ,her gün böyle ,bu aralar arttı gibi bu durumlar ,yoruyo benide sizdedr var mı böle seyler
Merhaba canım bizde de has safhada bu durumlar resmen ergenlik yaşıyoruz evde istediği olmadığı anda evde kavga kıyamet.Kizlar ben buraya şunu sormak için girdim bir sürü haber varmış grupta :)
Benim kız bu aralar istediği şeyi elinden alınca veya vermeyince ortalığı birbirine katiyo bagriyo çiğriyo ,her gün böyle ,bu aralar arttı gibi bu durumlar ,yoruyo benide sizdedr var mı böle seyler
ablam doktor, 17. ayına kadar emzirmeye devam etti. yani 3 ay daha emzirdi (bıraktığında kabaca 5 aylık hamileydi). annem "emzirme artık" diye baskı yapardı, ablam ona şöyle söylemişti: "hamileyken emzirmenin hiçbir sakıncası yok, çocuk içiyorsa emzirilebilir, sütün tadı değiştiği için genelde çocuklar kendiliğinden bırakır. bir de anneyi çok yıpratır. bu nedenle erkenden kesilmesi iyidir ama bu bir zorunluluk değil"..Onu düşünüyorum doktora gittikten sonra yavaştan bir oraya giriş yapayım bakayım ne oluyor. Benim 4.ayda sütten kesmem lazım değil mi bücürü nasıl olacak acaba
Kesmen gerekmiyor canım, tandem emzirme yapan bir sürü anne var. Emzirme akademisine üye ol Facebook’ta. Orada bu konuyla ilgili çok bilgi var ve kendin de sorabilirsin danışmanlara.Onu düşünüyorum doktora gittikten sonra yavaştan bir oraya giriş yapayım bakayım ne oluyor. Benim 4.ayda sütten kesmem lazım değil mi bücürü nasıl olacak acaba
Hayirli olsun canim saglicakla gelsin insallah ❣Merhabalar. Ben bir ara düşünüyordum. Sonra bir anda vazgeçmiştim çok zorlanmaya başlamıştım. Ancaaaaaaak bugün tesadüfi bir şekilde öğrendim kiiii hamileyimmmm♥ Yaş oldu 34. Doğması nerdeyse 35. Daha bu bücür düzene girmeden nasıl olacak bilmiyorum ama sanırım destek alacağım.
Onu düşünüyorum doktora gittikten sonra yavaştan bir oraya giriş yapayım bakayım ne oluyor. Benim 4.ayda sütten kesmem lazım değil mi bücürü nasıl olacak acaba
birde kızlar gece yatarken ne veriyorsunuz extra olarak. Mesela bir arkadaşım muzlu ballı süt veriyorum dedi. Ben süt daha hiç vermedim bilemedim sormak istedim.
bu arada benim bücür iki eliyle bazen tek eliyle kafasına vuruyor. Neden acaba.
Kizlar ben buraya şunu sormak için girdim bir sürü haber varmış grupta :)
Cuma Ramazan başlıyor hanımlar, oruç tutacak mısınız? Ben bir deneyeceğim, geçen yıl tutmadım ama bu yıl istiyorum bakalım.
Sonum hunimle beraber tımarhaneeşimde inşallah ikiz olur diye dualara başladı yine
birde kızlar gece yatarken ne veriyorsunuz extra olarak. Mesela bir arkadaşım muzlu ballı süt veriyorum dedi. Ben süt daha hiç vermedim bilemedim sormak istedim.