- 27 Aralık 2016
- 4.638
- 6.156
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.121
Tümseklerı nasıl yaptınız?Biz de eşimle evdeyiz tüm gün. Bebişe özel bir etkinlik yapmıyoruz. Onun odasını çok güzel oyun alanı yaptım, orada bayağı takılıyor. Tümsekler filan yaptım in çık, tırmanma yapıyor. Küvetini suyla dolduruyorum, öyle oynamayı çok seviyor. Balkondan kuşlara, kedilere bakıyoruz. Camdan dışarıyı izliyor. Yuvarlanıp gidiyoruz yani. Oğlum arabalarla oynamayı çok seviyor. Tüm gün araba gezdiriyor evde:) tabii ki evdeki tüm elektronik aletlerini düğmeleri onun için bir oyuncak. Hepsine basıp duruyor.
Evdeki yastık ve battaniyelerle. Yatağının fermuarlı kısmını açıyorum. Öyle yol gibi yapıyorum, Altına da kalınca bir yorgan serdim yastıklardan kayar diye. Geçen gün 1 saat in çık yaptı oralardan.Tümseklerı nasıl yaptınız?
bugün evdeki mandalları ufak plastik bir kabın çevresine taktım o da çıkarıp kabın içine attı, sonra mandalları birbirine taktım onları ayırdı, mandalları fincanların içine attı vs yarım saate yakın oynadık, bir de bunu denegünaydın ☀ bende hiçbir oyun bulamıyorum. Oyuncakları ile oynamak istemiyor. Birkaç dakika bakıyor. Kucak istiyor sonrasında yada camdan bakmak. Eline kumandayı geçirme derdinde son günlerde sürekli haberler açık. İyi ki bakmıyor. Arada dönüyor ilgisini çekmediğinden bırakıyor TVyi. Ama kanal değiştirmeyi öğrendi. Söylene söylene evi turluyor. Çok sıkılıyor farkındayım. Morali de bozuk. Babası saçlarını Daha gür çıksın diye resmen 0a vurdu. Annecim saçına ne oldu diyorum iki elini kafasına koyuyorum. Üzgün suratı yapıyor. Anne hala demedi bu aradabu karantina işi resmen gelişimlerini etkiledi. Şu anda elinde kepçe birşeyler konuşuyor. Ama oyun olayımız maalesef çok az. En son piyano aldım. Bekliyorum gelsin diye. Böyle kuyruklu falan. Belki ona ilgi gösterir. Bizimki hiçbirşeyleri birleylerin içine sokayım kule dizeyim vs yapmıyor. Oyuncak ilgisi yok resmen bücürün. Ne yapmam lazım
günaydın ☀ bende hiçbir oyun bulamıyorum. Oyuncakları ile oynamak istemiyor. Birkaç dakika bakıyor. Kucak istiyor sonrasında yada camdan bakmak. Eline kumandayı geçirme derdinde son günlerde sürekli haberler açık. İyi ki bakmıyor. Arada dönüyor ilgisini çekmediğinden bırakıyor TVyi. Ama kanal değiştirmeyi öğrendi. Söylene söylene evi turluyor. Çok sıkılıyor farkındayım. Morali de bozuk. Babası saçlarını Daha gür çıksın diye resmen 0a vurdu. Annecim saçına ne oldu diyorum iki elini kafasına koyuyorum. Üzgün suratı yapıyor. Anne hala demedi bu aradabu karantina işi resmen gelişimlerini etkiledi. Şu anda elinde kepçe birşeyler konuşuyor. Ama oyun olayımız maalesef çok az. En son piyano aldım. Bekliyorum gelsin diye. Böyle kuyruklu falan. Belki ona ilgi gösterir. Bizimki hiçbirşeyleri birleylerin içine sokayım kule dizeyim vs yapmıyor. Oyuncak ilgisi yok resmen bücürün. Ne yapmam lazım
Aynen ya kim bir etkinlik bulursa yazsın. Bizim balkonumuzda yok delirecek çocuk. Bu arada instagramda gördüm. Koli bandını salonda bir uçtan bir uca yapıştırmışlar topları yapıştırıp geri alıyorlar üstüne. Onu da deneyeceğim.Bizimki oyuncaklarını seviyor ama sıkıldı işte em fazla 3 5 dk. Kuleyi ben de yaptırmadım daha yıkmayı tercih ediyor
Balkonu işaret ediyor hep. O kadar sıkıldı ki kitap okuyamıyordum ona şimdi okuyacağım zaman oturup bekliyor5 dk tabi.
En iyisi kim bir etkinlik bulursa yazsın. Bugün yapabilirsem atacağım resmini
Benimki görüntülü konuştuğumda gelip bakıyor kafayı uzatıyor onun haricinde telefonla ilgisi yok ha birde alıp yere atacak illa. Ne yaparsam yapayım bakmıyor bile. Bizimki kumandaya düşkünlüğü ile biliniyorKizlar benimki elimde telefon görsün hemen atlıyor almak için gün içinde ne telefonla konusturuyo ne bişey e baktiriyo,anca o uyurken konuşup tele bakabiliyirum,sizinkiler de mi öyle yoksa benimkinin telefona özel bi ilgisi mi var
kardeşleri olmadığı için örnek alacakları kimse yok, normal bencevaper bizimki bardaktan içiyor ama ben içiriyorum. Yemekte kendi yemiyor hiç resmen kaşıkla peşinden dolaşıyorum bütün evde
bizim son 3 4 gündür geceler sürekli o şekilde bütün yatğı dönüyor hemen uyanıyor benim de uykularım bir tuhaf oldu. çok düşündüm ama bir türlü bulamadom sonra acaba büyüme atağı oluyor ya vücutları falan gelişiyor belki ondandır dedim.günaydın kızlar. Sizde de geceleri hala dön dur dön dur oluyor mu? Dün bütün gece dön dur yaptık sallamaktan kolum koptu. Bir yerde bir yanlış mı yapıyorum diye delirdim. Acaba çok mu sıcak geldi diyorum. Sizde de oluyor mu
Aynen benimki de böyle. Arada kırmızı balık açıyorum teknoloji bebekleriKizlar benimki elimde telefon görsün hemen atlıyor almak için gün içinde ne telefonla konusturuyo ne bişey e baktiriyo,anca o uyurken konuşup tele bakabiliyirum,sizinkiler de mi öyle yoksa benimkinin telefona özel bi ilgisi mi var
Kizlar benimki elimde telefon görsün hemen atlıyor almak için gün içinde ne telefonla konusturuyo ne bişey e baktiriyo,anca o uyurken konuşup tele bakabiliyirum,sizinkiler de mi öyle yoksa benimkinin telefona özel bi ilgisi mi var
günaydın kızlar. Sizde de geceleri hala dön dur dön dur oluyor mu? Dün bütün gece dön dur yaptık sallamaktan kolum koptu. Bir yerde bir yanlış mı yapıyorum diye delirdim. Acaba çok mu sıcak geldi diyorum. Sizde de oluyor mu
bizim son 3 4 gündür geceler sürekli o şekilde bütün yatğı dönüyor hemen uyanıyor benim de uykularım bir tuhaf oldu. çok düşündüm ama bir türlü bulamadom sonra acaba büyüme atağı oluyor ya vücutları falan gelişiyor belki ondandır dedim.