- 27 Ocak 2019
- 580
- 934
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.061
Ah inanmıyorum ya bu illet korkusundan dışarı adım atamıcaz artık. Tam da taşınma,alışveriş işlerimiz varKızlar ben de İstanbul Avrupa yakasındayım.❤ Bizim burada umreden gelen biri ölü bulundu, karantina altına aldılar sokağı.
Yaaa şu virüs olayı bitsin hemen buluşalımAh inanmıyorum ya bu illet korkusundan dışarı adım atamıcaz artık. Tam da taşınma,alışveriş işlerimiz var
ben de Avrupa yakasındayım ❤
Diş dönemindedir canım ya, aşırı sıkıntılı oluyor uykular cidden. Bizimki de böyle gitmez zaten, köpek dişleri geliyor. Ben de Sefa sürdüm iki üç gün işte. Sadece zaman lazım, bir de bu ay aktif rüya görmeye başlıyorlarmış yetişkin gibi. Bu da uykularını aşırı etkiliyormuş.Maşallah annesiya bizimki başka odada uyumuyor ondan mı acaba diyorum.aslında şu diş olayı bitse 4 tane birde geliyor sallamayıda yavaşla bıraktırsam bizimkide uyur sanıyorum. Ki eskiden uyuyordu ya.
Ay sorma bir de bizim dibimiz, ben de çıkmıyorum artık dışarı. Virüsten korktuğuma da değil ama yaşlı birisine benden bulaşsa çok üzülürüm. Sonuçları bekliyoruz bakalım neden ölmüş? İtalya’da sırf bugün 378 kişi öldü bu virüsten. Sonumuz hayrolsun.Ah inanmıyorum ya bu illet korkusundan dışarı adım atamıcaz artık. Tam da taşınma,alışveriş işlerimiz var
ben de Avrupa yakasındayım ❤
çok şükür daha iyice.. size de çok geçmiş olsun. bu bir yaş aşıları aslında daha hafif geçşyormuş sizin inş daha iyi geçmiştirHmm hiç duymadım onu ama prospektüsünde ibuprofen yazıyorsa ondan olabilir. Etkin maddesi olan ibuprofen olanlar ateşi daha hızlı düşürdüğü için bu seferde fazla düşebiliyormuş. O zaman da üşüyor tabi. İbuprofense tabi. Bu yüzden parasetamol olanları veriyor bizim doktor. Calpol düşürmezse diye pedifen bulunduruyorum yine de.
Düşmüştür ateş artık inşallah. Biz de bugün 1 yaş aşılarını yaptık inşallah iyi gecer.
Evet mancar ama negatif çıkmış sanırım, ben çıkarmıyorum burnumu artık evden.
çok şükür daha iyice.. size de çok geçmiş olsun. bu bir yaş aşıları aslında daha hafif geçşyormuş sizin inş daha iyi geçmiştir
Canım bize sadece Demir ilacını bıraktırdı. Onun haricinde multivitamin balık yağı hiçbirini vermediKızlar 1 yaş için doktor size neler önerdi? Test yapmadı 4 ay önce yaptık diye ama demiri 18 damla kadar kullan dedi. Bir de multivitamin kullan dedi. D vitaminini sormayı unuttum multivitaminde var heralde. Size de multivitamin dedi mi? Balık yağını sormayı da unuttum bizimki ağlayınca unuttum hepsini. Probiyotik kullanayım mı diye de soracaktım
Kızlar 1 yaş için doktor size neler önerdi? Test yapmadı 4 ay önce yaptık diye ama demiri 18 damla kadar kullan dedi. Bir de multivitamin kullan dedi. D vitaminini sormayı unuttum multivitaminde var heralde. Size de multivitamin dedi mi? Balık yağını sormayı da unuttum bizimki ağlayınca unuttum hepsini. Probiyotik kullanayım mı diye de soracaktım
Canım Deniz D vitaminine ve demire devam ediyor. Multivitamin veya balık yağı vermiyorum. Sabahları avokado yiyor. Ben doğumdan beri omega 3 ve 1 aydır gün aşırı koenzym içiyorum. Korona pörtlediğinden beri haftada iki C vitamini içiyorum, Sütüme geçiyordur her halde. Gece yatmadan ailecek kefir içiyoruz . Emmeye devam ediyorsa sen iç ikinize de yarasın.
Canım bize sadece Demir ilacını bıraktırdı. Onun haricinde multivitamin balık yağı hiçbirini vermedi
Aynen ya diğer arkadaşların mesajlarını okuduğumda bizimkinde bir sorun mu var dedim. Neden başka birşey vermedi acaba?Sağol canım. Doktorlar ne kadar farklı öneride bulunuyorlar bazen. Tam tersi sizinki de
İşte canım biz yaptırdık kan tahlili maşallah o konuda harika çıktı. İştashsız olduğu zamanda olsa iyi yiyor bizimki. Ondan vermedi demek kibeslenmesi iyise minimum takviye en iyisidir bence. benimki yeseydi hiçbirşey vermezdim, günde 1 porsiyon meyve 1 küçük kase yoğurt ve iki köfte (veya eşdeğeri balık) yese hiçbirşey vermem, sadece kış aylarında d vitamini verirdim, tabii bu benim fikrim. özellikle demirin fazla alınması ve d vitaminin fazla alınması baya tehlikeli, sık sık tam kan tahlili yaptırmak lazım takviyeler için.
Aynen ya diğer arkadaşların mesajlarını okuduğumda bizimkinde bir sorun mu var dedim. Neden başka birşey vermedi acaba?
İşte canım biz yaptırdık kan tahlili maşallah o konuda harika çıktı. İştashsız olduğu zamanda olsa iyi yiyor bizimki. Ondan vermedi demek ki
biz sürekli ibufen veriyoruz, aynı gruptalar diye biliyorumarkadaşlar bebeğine pedifen şurup kullanan var mı aranızda hiç?