- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.021
Gittik canım kan tahlili yapıldı sürüntü alındı. Boğaz enfeksiyonu. Birde sürüntü alınırken iltihap kustu resmen. Bütün gece burun tıkanıklığı yüzünden uyumadı. Doktor 20 gün içinde 4 dişi birden geliyor inşallah sıkıntısına dayanır dedi. Çok zor olacak bu 1 ay kadar dedi. Yine bir yığın ilaç verdiIhlamur da verbilirsin. Gittiniz mi doktora
bir de ateşi düştükten sonra yani ilacın etkisi bittikten sonra üşümeye başlıyor titryorda. vücudu baya seetleşiyor üşümeden kaynaklı. ısıtamıyorum. ateş yükselmeye başlıyor yükseliyor ve yine aynı döngü
Gittik canım kan tahlili yapıldı sürüntü alındı. Boğaz enfeksiyonu. Birde sürüntü alınırken iltihap kustu resmen. Bütün gece burun tıkanıklığı yüzünden uyumadı. Doktor 20 gün içinde 4 dişi birden geliyor inşallah sıkıntısına dayanır dedi. Çok zor olacak bu 1 ay kadar dedi. Yine bir yığın ilaç verdi
Aynen canım ya. Birbirine katıyor ortalığı. Dahası dün gece hiç uyumadı burnu tıkalı hep ağladı. Hiçbirşet yapamadım. En sonunda doktor dediki tamam sen temizleme sürekli kullandığın burun açıcıyı sık. Sürekli hapşıracak o temizlesin dedi.Geçmiş olsun canım. Bizimki de öksürüyor ve sanki balgam yutuyor. Bizimki de boğaz gibi. Gideceğiz bakalım yarın. Burunlarını temizlettirseler ilerlemeyecek böyle.
burnu tıkanıkken iki ay her akşam düzenli olarak banyodan sonra eşimle burnunu temizledik, banyoda duş ahizesini tam çıkmadan önce yüzüne doğru tutup biraz burnundan su kaçırtıyorduk ve banyo sonrası yağladıktan sonra otribebe nin o hortumlu temizleyicileri ile temizliyorduk, inatçı sümükler başka türlü çıkmıyordu bizde, eğer bir akşam banyo yaptıramazsak sabaha kadar uyumuyordu (2 günlüğüne seyahate çıkmıştık, banyo yaptıramadığımız için hep kucakta uyuttuk, oradan emin olduk)Aynen canım ya. Birbirine katıyor ortalığı. Dahası dün gece hiç uyumadı burnu tıkalı hep ağladı. Hiçbirşet yapamadım. En sonunda doktor dediki tamam sen temizleme sürekli kullandığın burun açıcıyı sık. Sürekli hapşıracak o temizlesin dedi.
Aynen canım ya. Birbirine katıyor ortalığı. Dahası dün gece hiç uyumadı burnu tıkalı hep ağladı. Hiçbirşet yapamadım. En sonunda doktor dediki tamam sen temizleme sürekli kullandığın burun açıcıyı sık. Sürekli hapşıracak o temizlesin dedi.
Oğluma ikisini de yaptırdım, hiçbir türü ateş yapmadı.hiçkimse cevap vermediğine göre hiçkimse ya yaşamadı ya da aşı yaptırmadı. en azundan yaptırdık ama olmadı diyin..
zenitava diye bir şurupHangi ilacı kullanıyorsunuz
zenitava diye bir şurup
Ay kızlar izleyin şunu tam da konumuzun üstüne
Geceleri rahat uyuyamıyor tıkalı olunca fısfıs tıkanıklık sesi geliyor ya da her akşam banyo yaptırmak gerekiyor yaz kış onda da kafasını yıkamak ve giydirmek her defasında öyle bi eziyete dönüşüyorki İnan onun değil benim fobim oldu banyoBen hiç açmıyorum kızlar burnunu, fizyolojik bile sıkmıyorum. Ucunda görürsem onu alıyorum sadece. Niye sürekli açıyorsunuz? Açmak mı gerekiyor? Benim oğlumun da hafif tıkalı ama açmaya çalışmadım sürekli.
Valla bende artık banyo yaptıracağım her gün kışın 2fünde bire düşürmüştüm. Ancak banyoda düzgün açılıyor burnu. Bu kış tamamen bitmeden bize rahat yok ben anladım.Geceleri rahat uyuyamıyor tıkalı olunca fısfıs tıkanıklık sesi geliyor ya da her akşam banyo yaptırmak gerekiyor yaz kış onda da kafasını yıkamak ve giydirmek her defasında öyle bi eziyete dönüşüyorki İnan onun değil benim fobim oldu banyo
Valla bende artık banyo yaptıracağım her gün kışın 2fünde bire düşürmüştüm. Ancak banyoda düzgün açılıyor burnu. Bu kış tamamen bitmeden bize rahat yok ben anladım.
bu arada uykuları düzene giren arkadaşlar varmı,
İzmirde olsaydın şimdiye çoktan görüşmüştükaslında İstanbul’daki ve yakın çevredeki anneler bir gün hep beraber buluşalım ♥♥
Ohoooo 40 defa hemdeİzmirde olsaydın şimdiye çoktan görüşmüştük