- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.041
Kahvalti yapmak istrmediginde mama sandalyesinden kaldiriyorum oyuncaklarinin yanina getiriyorum o onlarla oynarken agzina atiyorum bazen bu sekilde yapiyorumKızlar bana yardım edin. benim oğlum kahvaltıda bişey yemiyor yaaa. Eskiden yiyordu şimdi hiç bişey almıyor. Diğer öğünlerinde sıkıntı yok ama kahvaltıya gelince bişey oluyor çocuğa. Her şeyi denedim inanın ki, aklınıza gelebilecek ne tarif varsa. Peynir zeytin falan hiiiççç ellemiyor. Napacağımı bilmiyorum.
Anadolu yakasindamisiniz avrupa yakasindami ben anadolu yakasi, bulusmak icin su corona virus dalgasinin bitmesi gerekiyor tabi, yaza olabilir meselaaslında İstanbul’daki ve yakın çevredeki anneler bir gün hep beraber buluşalım ♥♥
böyle durumlarda üç haftalık verip durumu açıklayabilirsin. 1 hafta senden 1 hafta benden misaliAslında bir konuda fikir almak istiyorum. Bebeğime yarım gün bakan bakıcımız var. Kendisi 3 aydır bizle.( Not: çocuktan başka hiçbir şey yok görev tanımı içinde ve yarım gün için bulunduğum bölge için gayet iyi ücret ödüyorum artı yol ücretini; yani asla sömürülmüyor) Daha evvel kendi işinin çıktığı 2 gün ve benim şehir dışına çıktığım 7 günü maaşından kesmeden tüm aylığını verdik. Bununla ilgili tek kelime bile konuşulmadı. Fakat şimdi Corona virüs sebebiyle evde olacagım ve 2 hafta gelmeyecek. Tam maaş vermek istemiyorum. Ayın yarısını çalışmayacak çünkü. Sizce?
Evettt Anadolu yakasındayımAnadolu yakasindamisiniz avrupa yakasindami ben anadolu yakasi, bulusmak icin su corona virus dalgasinin bitmesi gerekiyor tabi, yaza olabilir mesela
Ben tam yarım maaş verdm,. Sabah saat 8 12 30 arası bakıyor ayın 2 sinde tam maaşını vermştm bı de cuma gunu durumu konuşup yarım maaş verdm. Haftasonları zaten gelmıyor Du hatta o dedi kıı gün fazla pare a verdın diye ben de o kadar olsn dedm. Ama benim bakan 18 yaşında bu genc kız komşumun kızı cok magdurluk bi durumu yokAslında bir konuda fikir almak istiyorum. Bebeğime yarım gün bakan bakıcımız var. Kendisi 3 aydır bizle.( Not: çocuktan başka hiçbir şey yok görev tanımı içinde ve yarım gün için bulunduğum bölge için gayet iyi ücret ödüyorum artı yol ücretini; yani asla sömürülmüyor) Daha evvel kendi işinin çıktığı 2 gün ve benim şehir dışına çıktığım 7 günü maaşından kesmeden tüm aylığını verdik. Bununla ilgili tek kelime bile konuşulmadı. Fakat şimdi Corona virüs sebebiyle evde olacagım ve 2 hafta gelmeyecek. Tam maaş vermek istemiyorum. Ayın yarısını çalışmayacak çünkü. Sizce?
Bizde de inanılmaz var bir dakika kaybolsam ortalıktan ağlaya ağlaya evde beni arıyor. Peşimde küçük bir sıpa ile dolaşıyorum evdeOf kızlar bunu çok şiddetli yaşıyoruz bu ara. Odadan beş saniye bile ayrılmama izin vermiyor. Yanında babası da olsa anneannesi de olsa ağlama krizine giriyor beni istiyor
Eki Görüntüle 2605249
" iyice anneci yapmışsın " neffffret ediyorum şu cümleden. Neci olacak? Komşunun mu arkasından ağlayacak? Anneyi aramak ve bulunca rahatlamak gayet doğal, güvenli bağlanma dediğimiz şey...Bizde de inanılmaz var bir dakika kaybolsam ortalıktan ağlaya ağlaya evde beni arıyor. Peşimde küçük bir sıpa ile dolaşıyorum evdeherkes iyice anneci yapmışsın diyor heee diyorum evet
" iyice anneci yapmışsın " neffffret ediyorum şu cümleden. Neci olacak? Komşunun mu arkasından ağlayacak? Anneyi aramak ve bulunca rahatlamak gayet doğal, güvenli bağlanma dediğimiz şey...
Değil mi ya bunları söyleyenlerin çoğu ya anne değil yada çocuklarıyla aralarında gerçekten evlat bağı yok.he pardon asıl söyleyenler kv ve görümceler" iyice anneci yapmışsın " neffffret ediyorum şu cümleden. Neci olacak? Komşunun mu arkasından ağlayacak? Anneyi aramak ve bulunca rahatlamak gayet doğal, güvenli bağlanma dediğimiz şey...
Tabii ya çünkü bir yaşında bir bebek halacı ya da babaanneci olmalı!!Değil mi ya bunları söyleyenlerin çoğu ya anne değil yada çocuklarıyla aralarında gerçekten evlat bağı yok.he pardon asıl söyleyenler kv ve görümceler
KesinlikleTabii ya çünkü bir yaşında bir bebek halacı ya da babaanneci olmalı!!
Canım bizim girdi galiba, 3-4 gündür akşam 20.00-20.30 gibi yatıyor, sabah 7 gibi de kalkıyor. Uyanmadan uyuyor, bizim oğlanın odası ayrı ve ben üstünü örtmeden bildiğimiz pamuk pijama ile yatırıyorum. Kapısı kapalı, odası zifiri karanlık oluyor. Baya düzeldi uykuları. Emerek uyuyor şu an desteksiz değil yani.Valla bende artık banyo yaptıracağım her gün kışın 2fünde bire düşürmüştüm. Ancak banyoda düzgün açılıyor burnu. Bu kış tamamen bitmeden bize rahat yok ben anladım.
bu arada uykuları düzene giren arkadaşlar varmı,
Maşallah annesiCanım bizim girdi galiba, 3-4 gündür akşam 20.00-20.30 gibi yatıyor, sabah 7 gibi de kalkıyor. Uyanmadan uyuyor, bizim oğlanın odası ayrı ve ben üstünü örtmeden bildiğimiz pamuk pijama ile yatırıyorum. Kapısı kapalı, odası zifiri karanlık oluyor. Baya düzeldi uykuları. Emerek uyuyor şu an desteksiz değil yani.