- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.661
Bende o yüzden kullanmak istemiyorum almıcam bugün zaten yarın kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız orda söylicem doktora çok kötü oluyorum diyeKızlar progestanı ağızdan almayın ilk hamileliğimde neler cektim valla etkisi cok
Aynı durum canım bulantı için metpamid verdi aile hekimi bana faydası oluyor biraz yoksa sürekli bulantıİyi pazarlar kızlar benim hayat kalitesi iyice düştü
Çok afedersiniz ama sizin de kasıklarınızdan boğazınıza kadar sarsan boş öğürmeniz oluyor mudelircem artık her yer her şey kokuyor yemek hazırlayamıyorum başkası hazırlarsa da iki üç lokma yiyorum.mideme En iyi simit geliyor şuan :/ eşim grip hasta kimse Yok yanımızda evde sefilleri oynuyoruz resmen
Düğünden hemen önce serum taktir canm düğünde daha rahat edersin. Birde içine bulantı ilacı koyuyorlarbi kaç gündür bulantılarım başladı yataktan kalkmaya halim yok ve 13 gün sonra oğlanlarımın sünnet mevlidi var kıyafetlerimizi aldık herkese haber verdik napacaksam bu halde sonradan bulantı mı çıkar ya
Çok geçmiş olsun midene yediğin dokunmuş bence... hafif birşeyler ye yoğurt haşlanmış patates gibi...Sanirim oyle oldu cnm cok istemisti tavuk pilav yedim disarda kesin ondan
Sgl cnmm evet suanda cnm hic bisey istemiyor anca patates hasliyim o iyi gelir sabirim. Leblebi yedim ishal ara ara devm ediyor baklim. Yarin doktorada sorarim gecer insÇok geçmiş olsun midene yediğin dokunmuş bence... hafif birşeyler ye yoğurt haşlanmış patates gibi...
Kötü şans olmuş ya:))) canım neden 9 ay boyunca kullanmıştın, bana dün iğne yaptı bir defa başka olmam gerekir mi acaba, 13 üne de daha var, hafif geliyor leke ama çok az, bir de ev temizliyorum şimdiKorkma canım ama ilişkiye girme benim ilk hamileliğimde vardı sürekli Protestan kullanıyordum ve 9 ay boyunca girememiştir bide yeni evliydiksans iste
Azıcık uslu duracağız artık yapacak bir şey yokCanım bende arastırdım ilişkinin zararı yok deniyor ama ben yine de cesaret edemiyorum. Doktor kontrollü olabilir demişti. Bi arkadasım da hamile ona doktoru ilk 3 ay ilişki yasak demiş. O aklımdan cıkımıyor. Eşimde çok dertli bu konudan
Aynen öyle burda biri demiş 9 ay olmadı ilişki diye. Benimkine söyledim nasıl korkuyor. Ama benim için önemli değil. Olmasa da tın yani önemli olan bebişler :)Azıcık uslu duracağız artık yapacak bir şey yokerkek gebelikte cinsellik arzusu artar, kız bebişte körelir diyenler vardı, bize bir şey olmuyor da olan kocişlere oluyor:)
bana da simit ve ekmek sadece iyi gelen. 1haftadir ben de baya kotuyum de baktim ac ac dolaniyrm ama oyle simite fln sarmak da olmaz. :/İyi pazarlar kızlar benim hayat kalitesi iyice düştü
Çok afedersiniz ama sizin de kasıklarınızdan boğazınıza kadar sarsan boş öğürmeniz oluyor mudelircem artık her yer her şey kokuyor yemek hazırlayamıyorum başkası hazırlarsa da iki üç lokma yiyorum.mideme En iyi simit geliyor şuan :/ eşim grip hasta kimse Yok yanımızda evde sefilleri oynuyoruz resmen
Düşük tehlikesi olup olmadıgı ne zaman belli olur ki daha kalp atısını duymadık o yüzden de tedirginim. Riske atmayım dedim. Bende dün banyo paspaslarını yıkadım fırçaladım temizlik yaptım azcık ama süpürge tutmadım yukarıya uzanmamaya çalışıyorumBen dun doktora sordum, 8. aya kadar serbest dedi cinsel iliski icin. Ama bende dusuk tehlikesi yok. Bir arkadasimda hamile ona yasakladi ilk 3 ay dusuk tehlikesi oldugu icin. Kizlar bir de ben ufak tefek ev islerini yapiyorum kendimi yormadan, agir seyler kaldirmiyorum, siz nelere dikkat ediyorsunuz?
Doktorum bana özellikle simit yeme çok kalorili dedibana da simit ve ekmek sadece iyi gelen. 1haftadir ben de baya kotuyum de baktim ac ac dolaniyrm ama oyle simite fln sarmak da olmaz. :/
Ben dun gittim valla ne zaman belli olur ya da neye bakarak karar veriyorlar bilmiyorum. Dun dusuk tehliken yok dedi doktor.Ben de simdi mutfagi ve banyoyu cifledim, koltuk kiliflarini filan yikadim, toz aldim. Utu yapicam, cok mu yukleniyorum diye dusundum ama agrim, sizim, yorgunlugum yok. arada dinleniyorum yaparken. Agir derseniz yapmicam kizlarDüşük tehlikesi olup olmadıgı ne zaman belli olur ki daha kalp atısını duymadık o yüzden de tedirginim. Riske atmayım dedim. Bende dün banyo paspaslarını yıkadım fırçaladım temizlik yaptım azcık ama süpürge tutmadım yukarıya uzanmamaya çalışıyorum
Yaa ilk defa duydum bunu şuan şok oldum biz ilk çocuğumuzda gayet iyiydik ve oğlumuz oldu şuan 3.5 yaşında şimdi 6 haftalık hamileyim ve cinsel ilişkimiz neredeyse azaldı canım pek istemiyor acaba kız mı geliyor çok istiyorum çünkü :)Azıcık uslu duracağız artık yapacak bir şey yokerkek gebelikte cinsellik arzusu artar, kız bebişte körelir diyenler vardı, bize bir şey olmuyor da olan kocişlere oluyor:)
canım mutfak ve banyo temizliğini eşimden rica ediyorm cif ve çamaşır suyu bunlar hep kimyasal fazla solumamaya temas etmemeye çalışıyorumBen dun gittim valla ne zaman belli olur ya da neye bakarak karar veriyorlar bilmiyorum. Dun dusuk tehliken yok dedi doktor.Ben de simdi mutfagi ve banyoyu cifledim, koltuk kiliflarini filan yikadim, toz aldim. Utu yapicam, cok mu yukleniyorum diye dusundum ama agrim, sizim, yorgunlugum yok. arada dinleniyorum yaparken. Agir derseniz yapmicam kizlar
Canim maske kullaniyorum ben kendimi bildim bileli onlari kullanirken solumamak icin. Ama yine de ne kadar az o kadar iyi.canım mutfak ve banyo temizliğini eşimden rica ediyorm cif ve çamaşır suyu bunlar hep kimyasal fazla solumamaya temas etmemeye çalışıyorum
Progestan iğnesi hapı gibi etki gösteriyor mu canım hap beni mahvetmişti iğnesinin etkisi yoksa iğne isteyim doktordan olmazsa etkisi yoksaKötü şans olmuş ya:))) canım neden 9 ay boyunca kullanmıştın, bana dün iğne yaptı bir defa başka olmam gerekir mi acaba, 13 üne de daha var, hafif geliyor leke ama çok az, bir de ev temizliyorum şimdiyata dinlene ama yine de yoruluyor insan, ilk hamileliğimde 38 haftaya kadar işe gittim, hiç öyle hasta gibi yatamam inşallah hepimizin ki klay geçer kuzum ya
Yapan biri olsa yerim belki ama o da Yok . Annem uzakta ameliyat olacak kv oğlu grip olunca ona bakmaya geldi bana hayrı yok normalmiş bu süreçler (!)bana da simit ve ekmek sadece iyi gelen. 1haftadir ben de baya kotuyum de baktim ac ac dolaniyrm ama oyle simite fln sarmak da olmaz. :/