2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar sizde de ağızda sürekli kuruluk oluyor mu ve mideniz hemen kazınıyor mu?dudaklarım ve ağzım o kadar kuruyor ki şekerden şüphelendim. Canan karatayın hamileler için yazdığı kitabı okuyorum da omega 3 almak ilk 3 ayda çok önemli imis doktor bana yazmadı ve bu bulantı ile balık yememde imkansız. Siz nasıl karşılıyorsunuz omega 3 u

Kızlar benimde bişeyim Yok yani kova fln da taşıyorum bazen tövbe Yok ay insan korkuyo kalbine bişe mi oldu diye su hareketlerini hissetmeye baslasak o_Ocok korkuyorum niye bende bişe yok ya hasta oluruz bi türlü olmayız bi türlü cıldıracagım:skandal:
Bende aynı sizin gibiyim ne bulantı ne kusma var tek göğüs uçlarım ağrıyo o kadar :)

Bende anlamadım niye özellikle simit dedi

dogru yani kalorili tabi ama gun icinde baska bise yiyemeyince o yine idare ediyor. gunluk kalori ihtiyacimizdan artar bile. benm d cnm istemisti esim fazladan almisti,normalden cok daha fazla yiyimce dedim tm bidaha uzun bi sure icin istemiyorum.

Yapan biri olsa yerim belki ama o da Yok . Annem uzakta ameliyat olacak kv oğlu grip olunca ona bakmaya geldi bana hayrı yok normalmiş bu süreçler (!)
Aç aç geziyorum işte
oyle cnm hastaysan hamileysen cocugun varsa nolursa olsun tek olmaya alisman lazim. ben uzagim ztn kimsem yok gurbetteyim,her seye esimle birlikte kosturuyoruz. yakin olsan da zaman geliyo kimse bos olmuyo,ya da yogunluk vs diyerek sana yardima gelemiyorlar. su donemler bi gecsin de 2.trimesterde rahatlarsin ins. genelde oyle olur

Kızlar sizde de ağızda sürekli kuruluk oluyor mu ve mideniz hemen kazınıyor mu?dudaklarım ve ağzım o kadar kuruyor ki şekerden şüphelendim. Canan karatayın hamileler için yazdığı kitabı okuyorum da omega 3 almak ilk 3 ayda çok önemli imis doktor bana yazmadı ve bu bulantı ile balık yememde imkansız. Siz nasıl karşılıyorsunuz omega 3 u
sürekli ağız kuruluğu var su şişesiyle beraber yasıyorum :) o kitabi bende okumuştum omega 3 çok önemli tabi ki ama ilk 3 ay bulantı olduğu için vitamin takviyesi başlamadı doktorum daha sonra dedi zaten kadın doğum sayfalarını okuduğumda bebeğin son 3 aylık gelişimi için tavsiye ediliyor beyin gelişiminin %70i son 3 ayda oluyormuş

sürekli ağız kuruluğu var su şişesiyle beraber yasıyorum :) o kitabi bende okumuştum omega 3 çok önemli tabi ki ama ilk 3 ay bulantı olduğu için vitamin takviyesi başlamadı doktorum daha sonra dedi zaten kadın doğum sayfalarını okuduğumda bebeğin son 3 aylık gelişimi için tavsiye ediliyor beyin gelişiminin %70i son 3 ayda oluyormuş
Bende tüm organların ilk 3 ayda şekillendiğini okudum . Son 3 ay olduğunu bilmiyordum. Hatta gebe kalmadan önce omega 3 takviyesi alın diyorlar ilk 3 ayda anneden yiyormuş sonra annenin beynindeki depolar gidiyormuş sonrada annede unutkanlık ve depresyon başlıyormuş. Benim doktorum da vermedi. Sanirim 3 aydan sonra verecekler

Bende tüm organların ilk 3 ayda şekillendiğini okudum . Son 3 ay olduğunu bilmiyordum. Hatta gebe kalmadan önce omega 3 takviyesi alın diyorlar ilk 3 ayda anneden yiyormuş sonra annenin beynindeki depolar gidiyormuş sonrada annede unutkanlık ve depresyon başlıyormuş. Benim doktorum da vermedi. Sanirim 3 aydan sonra verecekler
ilk 3 ayda anne depolarından alarak ilk oluşma gerçekleşiyor son 3 aydaki gelişimmis 12. Haftadan sonra görücez doktorun yaklaşımını demir başlıycak bana o donemde omega 3 u tekrar hatırlarım ilk dönemde sadece folik asit yeterli dedi

Yaa ilk defa duydum bunu şuan şok oldum biz ilk çocuğumuzda gayet iyiydik ve oğlumuz oldu şuan 3.5 yaşında şimdi 6 haftalık hamileyim ve cinsel ilişkimiz neredeyse azaldı canım pek istemiyor acaba kız mı geliyor çok istiyorum çünkü :)
Bana bi doktor önermiyrz dedi ilk 3 ay bi doktorumda sıkıntı olmaz demişti kıme inanacağımı şaşırdım ben de hafta da iki ye düşürdüm :KK66: )

Doktor bana Da önermiyr şimdiden omega 3 dedi ama benim de içim hiç rahat deil

Kızlar gerçekten çalışanlarınızın ve çocuğu olanlarınızın Allah kat kat yardımcısı olsun. Sabahtan beri hiçbir şeye elimi süremedim resmen. Eşimin kahvaltı sofrasını bile yeni toplayabildim midem cayır cayır yanıyo. Patates haşlayıp yedim sadece bir de kraker onları da çıkardım:kusmuk:

X