çok sağolun kızlar ömrümden ömür gitti bebeğimize bir şey olduysa diye çok korktuk
site görevlimiz apartmanın girişini yıkıyormuş bende markete gidiyordum . 4-5 basamaklı bir merdiven var ıslak olduğu için ayağım kaydı sırt üstü düştüm
adamla aramızda 2-3 metre vardı yardım etmeyi bırakın bir şeyiniz var mı diye bile sormadı
eşim geldi ama ben ağlıyorum korkudan . 2 tane özel hastaneye gittik hafta sonu 13:00 ten sonra kadın doğum doktoru olmuyormuş.
kadın hastanesine gittik orda da doktor gelicek bekleyin diyorlar bir süre vermiyorlar.meğer doktor öğleden beri yokmuş.eşim sinirlendi çıktık ordan da 2 tane özel kliniği olan doktoru aradık biri şehir dışındaymış diğeri yoğunum ama acil durum olduğu için araya alabilirim dedi Allah razı olsun .
ultrasondan baktı kalbinin attığını gördük çok sağlıklı bebeğiniz etkilenmemiş artık rahatlayabilirsiniz dedi şükürler olsun
benimde kalçam morardı üstüne düştüğüm için ama o sağlıklı ya hiç umrumda değil.
bu arada kesin bir şekilde 2 hafta değil 1 hafta geriden geliyormuş bebeğim geç döllenmeden dolayı . yani bu 1 hafta geç doğum yapacaksın demek oluyor dedi .
doktordan da çok memnun kaldık .bilmiyorum belki bir işaretti o kadar hastane doktor gezmemize rağmen onu bulmamız .