- 6 Haziran 2018
- 433
- 386
- 35
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.641
Canım simdi gördüm ay gözlerim doldu çok sevindim Rabbim esirgesin onları çok geçmiş olsunçok sağolun kızlar ömrümden ömür gitti bebeğimize bir şey olduysa diye çok korktuk
site görevlimiz apartmanın girişini yıkıyormuş bende markete gidiyordum . 4-5 basamaklı bir merdiven var ıslak olduğu için ayağım kaydı sırt üstü düştümadamla aramızda 2-3 metre vardı yardım etmeyi bırakın bir şeyiniz var mı diye bile sormadı
eşim geldi ama ben ağlıyorum korkudan . 2 tane özel hastaneye gittik hafta sonu 13:00 ten sonra kadın doğum doktoru olmuyormuş.
kadın hastanesine gittik orda da doktor gelicek bekleyin diyorlar bir süre vermiyorlar.meğer doktor öğleden beri yokmuş.eşim sinirlendi çıktık ordan da 2 tane özel kliniği olan doktoru aradık biri şehir dışındaymış diğeri yoğunum ama acil durum olduğu için araya alabilirim dedi Allah razı olsun .
ultrasondan baktı kalbinin attığını gördük çok sağlıklı bebeğiniz etkilenmemiş artık rahatlayabilirsiniz dedi şükürler olsun
benimde kalçam morardı üstüne düştüğüm için ama o sağlıklı ya hiç umrumda değil.
bu arada kesin bir şekilde 2 hafta değil 1 hafta geriden geliyormuş bebeğim geç döllenmeden dolayı . yani bu 1 hafta geç doğum yapacaksın demek oluyor dedi .
doktordan da çok memnun kaldık .bilmiyorum belki bir işaretti o kadar hastane doktor gezmemize rağmen onu bulmamız .
Ay sor canım valla bana daha 15 gün varBende oyleyim cnm merk etme belirtim hic yok hala yarin gidicem doktora dayanamdm ozman sorcam
Günaydın canım iyi pazarlarGünaydın kızlar ıyı pazarlar
Ay çok geçmiş olsun canım aminAyh canım ya çok şükür..çok iyi anlıyorum seni..geçen pazar köye gittik..canım eltim(!) yerleri silmiş..ben de kurudu sandım bi bastım..sağ ayağım aldı başını gitti..nasıl korktum..oturdum ağladım..allah korusun yavrularımızı..
Korkma canım ama ilişkiye girme benim ilk hamileliğimde vardı sürekli Protestan kullanıyordum ve 9 ay boyunca girememiştir bide yeni evliydikİyi geceler herkese,
Bugün hafif bir lekelenmem oldu, koyu sarı gibi açık kahverengi gibi... doktoru aradım , ilişki oldu mu diye sordu, olmuştu, sanırım o nedenle oldu, doktor tarifinize göre önemsiz dedi, daha önce de kayıbım olunca tedbir olsun diye iğne yapıldı, beni yine aldı bir endişe, offf, wcde hiçbir şey yok ama çamaşıra akmış oluyor hafif şekilde, inşallah bir sıkıntı olmaz, lekelenme yaşayanlar nasıl bir süreç yaşamıştı, ilk hamileliğimde açık pembe yerleşme kanamam dışında hiç lekelenmem olmamıştı
Kızlar progestanı ağızdan almayın ilk hamileliğimde neler cektim valla etkisi cokAğızdan alıyorum canım ya mahvediyor beni öyle böyle değil bugün hiç kalkmadım ağzıma lokma koymadım çok kötü
Internettwn biraz baktimda simdi hormonlardan hassas oldugumz icin o yediklerim dokunmus olabilir. Gaz sancisi cok yapti cunku ishal coktu bide. Buyuk ihtimal tabuk mideye dokundu. Yoksa daha normal kusmalar hic olmadi. Zatn mide üsutursun kusmaya calisirsin su cikar ya sadece oyle oldu.Ay sor canım valla bana daha 15 gün varbişe yok tık bile midemde bulanmıyor biraz etkileneyim diye birkaç soğan doğradım tık Yok korktum valla kızımdan dolayı çokdayoruluyorum buarada aklıma ne geldi tavuktan tiksinmiş olabilirmisin
6.haftadan beri var bende bulantı hapı aldım biraz rahatlatiyor ama sonra yine ayni tadını çıkarın iste ne güzelBende oyleyim cnm merk etme belirtim hic yok hala yarin gidicem doktora dayanamdm ozman sorcam
Yediğindendir o zaman inşallah bulantı kusma yaşamadan devam eder gebeliğinGectj cnm cok sukur gece iki kere sanciyla uyanip oldu sonra rahatladim ne kotuymus.. daha normal kusmalar nasil bilmiyorum ama boyleyse fena
Inss cnmmm kolayimiz da yokkii kusma olmasa niye yok oksa nezman bitcek. Acemilik cok kotuYediğindendir o zaman inşallah bulantı kusma yaşamadan devam eder gebeliğin
Ben tüp bebek transferımden beri günde 3 kere ağızdan alıyorum çok halsızımKızlar progestanı ağızdan almayın ilk hamileliğimde neler cektim valla etkisi cok
Geçmiş olsun canımInternettwn biraz baktimda simdi hormonlardan hassas oldugumz icin o yediklerim dokunmus olabilir. Gaz sancisi cok yapti cunku ishal coktu bide. Buyuk ihtimal tabuk mideye dokundu. Yoksa daha normal kusmalar hic olmadi. Zatn mide üsutursun kusmaya calisirsin su cikar ya sadece oyle oldu.
İlk bebegin mi bulduğunu ye Ne güzel canım kahvaltim zorla yarim simit kolumu kaldıracak halim yok şuan yatış modundayim bu ablam kardeşim olsaydı keşke belki yardıma gelirdiInss cnmmm kolayimiz da yokkii kusma olmasa niye yok oksa nezman bitcek. Acemilik cok kotu
Aynen cnm ilk ve oyuzden sifir bilgiyle herseyi takar moddayimİlk bebegin mi bulduğunu ye Ne güzel canım kahvaltim zorla yarim simit kolumu kaldıracak halim yok şuan yatış modundayim bu ablam kardeşim olsaydı keşke belki yardıma gelirdi
Maşallah eşine de benim ki ilk hamileligimde çamaşır bile asardi simdi oda aksama kadar çalışıyor görümcem var o yardımcı oluyor sağolsun bide çocuk var onunla ilgilenmek zor oluyorAynen cnm ilk ve oyuzden sifir bilgiyle herseyi takar moddayimbenmde kiz kardes falan yok annem gelir arada ama esim sagolsun zaten hep yapardi ev iside bu sefer iyice degisti. En son biraz once buz dolabinin icini bolsatip siliyodu nerden estiyse benden cok is yapiyo sglsun bende hep yatis
Çok geçmiş olsun bence mide bulantınız için doktora gidebilirsiniz bazen ilaç veriyorlarİyi pazarlar kızlar benim hayat kalitesi iyice düştü
Çok afedersiniz ama sizin de kasıklarınızdan boğazınıza kadar sarsan boş öğürmeniz oluyor mudelircem artık her yer her şey kokuyor yemek hazırlayamıyorum başkası hazırlarsa da iki üç lokma yiyorum.mideme En iyi simit geliyor şuan :/ eşim grip hasta kimse Yok yanımızda evde sefilleri oynuyoruz resmen