2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım simdi gördüm ay gözlerim doldu çok sevindim Rabbim esirgesin onları çok geçmiş olsun

Bende oyleyim cnm merk etme belirtim hic yok hala yarin gidicem doktora dayanamdm ozman sorcam
Ay sor canım valla bana daha 15 gün var bişe yok tık bile midemde bulanmıyor biraz etkileneyim diye birkaç soğan doğradım tık Yok korktum valla kızımdan dolayı çokdayoruluyorum buarada aklıma ne geldi tavuktan tiksinmiş olabilirmisin

Ay çok geçmiş olsun canım amin

Korkma canım ama ilişkiye girme benim ilk hamileliğimde vardı sürekli Protestan kullanıyordum ve 9 ay boyunca girememiştir bide yeni evliydiksans iste

Internettwn biraz baktimda simdi hormonlardan hassas oldugumz icin o yediklerim dokunmus olabilir. Gaz sancisi cok yapti cunku ishal coktu bide. Buyuk ihtimal tabuk mideye dokundu. Yoksa daha normal kusmalar hic olmadi. Zatn mide üsutursun kusmaya calisirsin su cikar ya sadece oyle oldu.

Geçmiş olsun canım

İlk bebegin mi bulduğunu ye Ne güzel canım kahvaltim zorla yarim simit kolumu kaldıracak halim yok şuan yatış modundayim bu ablam kardeşim olsaydı keşke belki yardıma gelirdi
Aynen cnm ilk ve oyuzden sifir bilgiyle herseyi takar moddayim benmde kiz kardes falan yok annem gelir arada ama esim sagolsun zaten hep yapardi ev iside bu sefer iyice degisti. En son biraz once buz dolabinin icini bolsatip siliyodu nerden estiyse benden cok is yapiyo sglsun bende hep yatis

Maşallah eşine de benim ki ilk hamileligimde çamaşır bile asardi simdi oda aksama kadar çalışıyor görümcem var o yardımcı oluyor sağolsun bide çocuk var onunla ilgilenmek zor oluyor

İyi pazarlar kızlar benim hayat kalitesi iyice düştü
Çok afedersiniz ama sizin de kasıklarınızdan boğazınıza kadar sarsan boş öğürmeniz oluyor mu delircem artık her yer her şey kokuyor yemek hazırlayamıyorum başkası hazırlarsa da iki üç lokma yiyorum.mideme En iyi simit geliyor şuan :/ eşim grip hasta kimse Yok yanımızda evde sefilleri oynuyoruz resmen

Çok geçmiş olsun bence mide bulantınız için doktora gidebilirsiniz bazen ilaç veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…