- 23 Eylül 2010
- 200
- 537
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #46.701
Herkese merhaba ben de çook uzun zamandır giremedim şimdi bakabildim yazılanlara bebişlerin hepsine maşallah diyorum. 4 gün sonra 8 aylık olacak oğlum. Boyu 74 cm kilosu 10,6 kg. Bayadır sürünüyordu 7. Ay itibariyle emeklemeye ve tutunarak kalkmaya başladı. Koltukta tutunarak ayakta durabiliyor bir süre ve yana doğru sıralıyor. Desteksiz oturuyor, emekleme pozisyonundan oturmaya oturmadan da emeklemeye geçebiliyor. İnanılmaz hareketli saniye durmuyor. Gece ve gündüz uykularımız çok fena gündüz toplamda 2 uyku ve en iyi ihtimalle 2-3 saat uyuyor. Geceleri 5 kere falan kalkıyor. Sabah kalkış ve akşam yatış saati hiç şaşmıyor doğduğundan beri onda sıkıntı yok ama sık uyanması beni çok yoruyor. 7 aylıkken ilk dişi çıktı 4 gün sonra da ikinciyi patlattı. Şimdi üstler geliyor sanırım baya zorlanıyor diş çıkartırken. Sabah kahvaltısını ve meyveleri yiyor ama akşam yemeğinde 2 yemek kaşığı yiyip ağzını kitliyor umarım geçicidir ve diştendir. Sizinkiler maşallah konuşmaya başlamışlar bizde tık yok daha sadece ağlarken anni ve mem gibi birşey diyor. Alkış, baybay, gel, tel sarar falan yapıyorum sürekli ama onları da yapmıyor daha. Hepimize bol uykulu ve bol iştahlı bebişler diliyorum