2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bana da verdi doktorum.ama fitil olarak verdi progestanı. karın ağrım var sürekli çünkü.bgn keseyi gördük biz de çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicez inş
Benim geçti ağrılarım falan zaten cuma da pruloton iğne mi de vuruldum 1 gün kullanmadan bişey olur mu ki diye çok fena oluyorum ya :KK43:

Canım hiç tedirgin olma ilişki olmazsa bir daha gelmez. Ama gene birkaç gün sürüyor. Benim de geçen hafta 4 gün geldi kahverengi sonra kesildi.benimkinin nedeni alttan muayene idi ondan sonra geldi akintim. Gecen gene alttan oldu bu sefer gelmedi. progestan da birkac gun kullandım kesilince kullanmadım artık. Kırmızı kan görmedikçe korkma dedi doktorum bana
Çok teşekkür ederim canım, içimi rahatlattın, hiç başıma gelmeyince( kürtaj yaşadığım gebelikte bile olmamıştı) tedirgin oldum, sağol canım:KK66:bir de 22 aylık oğlum var, işe gidiyorum diye cezalandırıyor beni, haftasonları ve akşamalrı kucağımdan inmiyor, istter istemez ağır kaldırmış oluyorum, Allaha emanetler

Çok teşekkür ederim canım, içimi rahatlattın, hiç başıma gelmeyince( kürtaj yaşadığım gebelikte bile olmamıştı) tedirgin oldum, sağol canım:KK66:bir de 22 aylık oğlum var, işe gidiyorum diye cezalandırıyor beni, haftasonları ve akşamalrı kucağımdan inmiyor, istter istemez ağır kaldırmış oluyorum, Allaha emanetler

Canım bende arastırdım ilişkinin zararı yok deniyor ama ben yine de cesaret edemiyorum. Doktor kontrollü olabilir demişti. Bi arkadasım da hamile ona doktoru ilk 3 ay ilişki yasak demiş. O aklımdan cıkımıyor. Eşimde çok dertli bu konudan :halay:

Maşlahhh Rabbimm size bağışlasın benim life gecen hafta bu kadardı bu haftayı iple çekiyorum saglıkla hayırla gelsn bebekler
Amiinnn hepinizin yavrusunu bağışlasin Rabbim inşallah saglicakla alırız kucağınıza zaman geçmiyor gibi olsa da aslında çok cabuk geçiyor doğduktan sonra daha dun gibi demeye başlıyoruz

Canlar gunaydn .. dun gece ilk defa cok zordu benm icin ama.ne oldugunu anlayamadm. Ayni anda hem kustum hem ishal oldum. Hamilelik kusmasimi yoksa mideme bisey mi dolundu bilemedin. Kusmayla midemdem hic bisey cikmadi o beni daha cok zorladi ama ayni andada ishali yapmak bide gaz sancisi maf etti beni. Hamile kusmasi boylemi oluyor hic dahaa kusmamistim yoksa bu baska biseymiydi ya :KK61:

Canlar gunaydn .. dun gece ilk defa cok zordu benm icin ama.ne oldugunu anlayamadm. Ayni anda hem kustum hem ishal oldum. Hamilelik kusmasimi yoksa mideme bisey mi dolundu bilemedin. Kusmayla midemdem hic bisey cikmadi o beni daha cok zorladi ama ayni andada ishali yapmak bide gaz sancisi maf etti beni. Hamile kusmasi boylemi oluyor hic dahaa kusmamistim yoksa bu baska biseymiydi ya :KK61:
bazen hic birşey çıkmıyor ama hem kusma hem ishal belki yedigin birşey dokunmuştur bilemedim

Çok geçmiş olsun canım yoğurt ye bakalım belki bişe dokunmuştur

Kızlar benimde bişeyim Yok yani kova fln da taşıyorum bazen tövbe Yok ay insan korkuyo kalbine bişe mi oldu diye su hareketlerini hissetmeye baslasak o_Ocok korkuyorum niye bende bişe yok ya hasta oluruz bi türlü olmayız bi türlü cıldıracagım:skandal:

Kızlar benimde bişeyim Yok yani kova fln da taşıyorum bazen tövbe Yok ay insan korkuyo kalbine bişe mi oldu diye su hareketlerini hissetmeye baslasak o_Ocok korkuyorum niye bende bişe yok ya hasta oluruz bi türlü olmayız bi türlü cıldıracagım:skandal:
Bende oyleyim cnm merk etme belirtim hic yok hala yarin gidicem doktora dayanamdm ozman sorcam

X