2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok sağol canım, inşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim bir dahaki kontrollerimizde, çok stresli oluyor beklemek, keşke yapabilsek de rahat olsak, bebişlere de eminim o rahatlık daha iyi olacaktır, bazen iş telaşına kaptırıyorum, daha kalp atışlarını da duymadığım için tam hanile gibi hissedemiyorum kendimi, zaman çok hızlı geçiyor öyle olunca
Seni cok iyi anliyorum cnm zaten kalp duyunca artk bukadr cok endiselenmeyiz ve kafalarmz karisik olmaz bu belirsizlik bence bizi mafediyor beklemek sabretmek zor tabi cnku belirsizlik var korku ile daha ck ama duyduktn snra telas da olacak elbet ama mutlulukta olacak hamileyim diyebilecegiz insallah ogunleride goruruz

Kagitta yaziyor herkese soruyorum tam manyak oldm bn ya :)) bbmkide kucukmus oyuzden cok kafama takiorm neyse hayirli olsn Rabbim insallah saglikla kucagina almani nasip eder
Canım şimdi iyice baktımda kağıda 164 mm yazıyor bide zoom yapmış 68 mm yazıyor ıyımı yani ben anlamam kese boyutundan

DF1E1621-2A04-406A-B4F6-3C315AC923AC.jpeg

Eklentiler

• 62552BCA-71A5-4E8B-813F-132348DBB931.jpeg
    62552BCA-71A5-4E8B-813F-132348DBB931.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 48
Hadi gozun aydin :) Darisi kalp atislarini duymaya :) Demek doktor baksa muhtemelen bejimkini de gorecekti. Gorunmez illa karindan allmttan bakarim istersen dedi. Onu da ben istemedim. Hayirlisi artik ne deyim.
Saol canım bende alttan baktırmadım sıkışık gittim saglıkla kucagımıza alalım inş

Seninkinden hicbisey anlamadm cnm ama bbmkinde altta gs yazior onun altnda hatta kac haftlik odugu yazior vs vs
Gsc var ama o oldgnu sanmam
Yazan yeri kapatmssn ayrica 164 yazmaz ozmn noktabolrdu 16.4 gibi nysr bsevr seninki farkli ultrason kagidi dr ztn ii demis en gzli takmamak

X