2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Kızlar yoğurt yemiyor ya nasıl sevdirebiliriz? Bide pekmez veriyor musunuz?
Ben keçiboynuzu özü veriyorum her sabah bi çay kaşığı. Yoğurdu henüz tattırmadım bi hafta daha sebze meyve gidip sonra başlamayı düşünüyorum yoğurt ve peynire. Ama sevmediği ne olursa olsun başka bir şeyle devam edip sonra yeniden dene canım
 
Kızlar 1 şubat doğumlu benim bebis
Ek gıdaya gecmedik daha 6 aylık oluyor değilmi baslasammi hemen acaba

Oğlumda 1 Şubat doğumlu doktorumuz 5 ay 10 günlükken tadımlara başlayalım dedi canım. Senin tam zamanın gelmiş artık havuç kabak patates risksiz şeylerle başlayabilirsin bence. Zaten kontrolde de doktorun söyler
 
Kızlar merhaba 6. Ay kontrolünde 7500 gr çıktık son ay sadece 200 gram almış moralim çok bozuldu ya sizde durumlar nasıl?
Gene iyi almis cnm benimki o kadar bile almamıştır eminim ben tartıyorum çünkü dişten dolayı ishal oldu çünkü hala 4 kere yapıyor günde.ama doktor kilo kaybı yoksa takma kafana kilo almasa da olur diş döneminde normal dedi
 
Canım ama 7.5 kg persentil da %25 ya erkek bebek için 6. Ayda yani çok düşük ondan kafaya taktım. Boyumuz 69 cm
 
Ek gıdaya geçen arkadaşlar benim kafam tam almadı ya bu ek gıda mevzunu yani nasıl yapıyorsunuz emzirip sonra mı veriyorsunuz ne veriyorsunuz ne kadar veriyorsunuz biraz anlatır mısınız?
Ben sebzeleri buharda haşlayıp çatalla hafif pütürlü kalacak şekilde kendim veriyorum canım. Tok şekilde hiç almadı bizim ki. hafif aç olduğu bir anı kollayıp veriyorum. Üç gün aynı sebze ya da meyveyi veriyorum. Hem alerji/gaz yapıp yapmadığını anlamak adına hem de tatlarına iyice aşina olsun diye. Çoğunlukla bu şekilde öneriliyor zaten. Miktarı üç gün içinde gittikçe arttırabilirsin. Maksimum bir yemek kaşığı yiyordur. Çoğu gün o kadar da yemiyor. Ama amaç doymak değil zaten şu an zorlamıyorum.

Blw deneyeyim dedim bizim ki eliyle alıp ağzına götürmek yerine kafasını tabağa gömdü her yer battı işin doğalı bu zaten ama şu an ben buna dayanamayacağıma kanaat getirdim. O yüzden kendim veriyorum. Daha sonra tekrar denerim belki.
 
Selam kızlar.
Bugün tadım yapmıcam. Daha önce tattıklarından karışım yaptım. Patates,bal kabağı,kapya biber ve biraz sarımsak. Bakalım inşallah yer.

Dişleri çıkanlarda emerken ısırma sorunu var mı? Bi kaç gündür sürekli yapıyo ve canım o kadar yanıyorki anlatamam bundan sonra hep böyle mi olacak ya. Korkudan emzirmek istemiyorum.
 
Soğan sarimsak katiliyo di mi bu ayda
 
Bide benimki püskürtmeli öğrendi bu aralar suratıma üstüme başıma puskurtuyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…