2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende de yok

Hersey yolunda cnm hic sikma kendini bole cok var hamilelikleride gayet iyi gidiyor bna da gec dollenme dedi ustelik kese boyun ckbii yolk olusmussa zatn %98 bebek olusur bunun rahatligi olsn icinde eminm gzl haber vereceksin

Gözünaydın cnm masallah darısı bize inş bende yarın gıdıcem inş gorebilirim keseyi

Yaaa işte bu doktorlar beni benden alıyor yaa niye insanları yanlış bilgilendiriyorlar bir anlayabilsem
galiba bulantı yüzünden beslenme dengesi kaçan anne adayları üzülmesin diye öyle diyorlar öyle düşünmek zorundayım yoksa bulantulardan o kadar bozuldu ki beslenmem bebeğe etkisi var diye kahrolurum o benden alacağını alıyor bak aksam yemeği yiyemedim ama sabah yumurta yemiştim süt içmiştim yarar bebeğe diyorum kendimi gazliyorum galiba doktorlarda bizi gazliyor yoksa bu hormonların etkisiyle ben iyi bi anne olamıcam diye kendimi yerlere atabilirim

Yok canım bulantı olup diyelim birşey yiyemedin inan vücudundaki rezervler bebeğe yeter sana da yeter... benim anlatmaya çalıştığım bebeğe gitmiyor sanıp günde 5-6 fincan kahve içer, aman nasılsa bebeğe gitmiyor dip balığı yiyeyim ne var birley olmaz midye dolma yiyeyim nasılsa ilk üç ay bebeğe gitmiyor imajı olmasın diye bildiklerimi yazdım... ayrıca bu kadar şeyi bilmenin sebebi üniversitede insan embriyolojisi dersi vermem... doktorların işine karışmamak için çok ayrıntılı bilgi yazmıyorum ama ne yapayım dayanamadım.... yiyememek çok sorun değil yanlış besinler yemek sorun bence... mesrla şeker problemin varken aşırı tatlı yemek bebeğe ve sana zarar vermesi gibi....

O anlık bir teredduttu kullananlari görünce aklımda birşey kalmadı içmeye başladım zaten ilacı.

Kanda sorun var sanırım pıhtılaşma falan mı? Doktorun dediyse vardır bir bildiği ama için rahat etmediyse başka bir doktora daha sor istersen

Ben şöyle biliuorum, geriden gelen bebekler zamanla aradaki farkı kapatıyorlar. Kapatmasa bile belli bir zaman sonra doktorun diyor ki son adet tarihini yeniden düzenliyorum beklenen doğum tarihin bu yani bence şuanda sen sata gire devam et. Bir dahaki randevu da sorarsın daha net öğrenirsin benim bebeğimde 4 gün geriden geliyor doktorum şuan için önemli değil aradaki farkı kapatacaktir dedi

Kızlar güneş kremi ne önerirsiniz doktor bana denize girebilirsin ama yüzünü sakin yakma dedi ondan hamilelikte kullanilan kimyasal olmayan güneş kremi ariyorum
Solante kullanıyorum ama ilayin kremini kullanacağım trukid
Riski bir gebelikte bakarlardi eskiden bu teste. Yada annenin yaşı 35 ı geçince. Şimdi herkese mi bakıyorlar?

bundan sonra ona göre mi sayayım peki haftalarımı canım ?
Bence sata göre devam et yada doktoruna sor sen yine de

Ne kadar sakınsın. Ben olsam başka bir doktora gitmistum. Bebeğin seninledir annesi daha çok küçük olduğu için gozukmemistir aklına kötü şeyler getirme
Kızlar folic acid ne kullanıyorsunuz ?
Ben bıraktım artık kullanmıyorum folikasit. Çok bulantı yapıyor bende

Zaman geçmiyor canm haklisin bende kalp atışını duydum dun şimdide kalp.atisi 110 çıkınca az mi.bir sıkıntı mi var diye dertleniyorum. Sonra 11.hafta testi var annelik böyle hep bir telaş. Flash tv kafasında olmak gerek belkide rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…