2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Sizinki pek gerilemeye benzemiyor. Gerilemede 45 dk altı oluyor. 2 saat ki benim bebeğimin tüm günde toplam uyuduğu gündüz uykusu 2 saat etmiyor.
 
Çok zor ya. Akşam uykusunda da ilk iki saatte herhalde 6 7 kez uyanıyor. Bazen 21 den sonra bazen de 23ten sonra iki saatte bir uyanıyor. Gece yatağına koyuyorum. Sabah 4 5 gözümü bi açıyorum yanımda. Artık sarhoş gibiyim. Ne aldığımı ne meme verdigimi hatırlıyorum. Memede olunca uykuya devam ediyor. Gündüzleri de öyle yapsam diyorum ama ise başlayacağım. Gündüz kim ona meme verecek iyice tek uyku yolu meme olarak algılarsa.
 
Sizinki pek gerilemeye benzemiyor. Gerilemede 45 dk altı oluyor. 2 saat ki benim bebeğimin tüm günde toplam uyuduğu gündüz uykusu 2 saat etmiyor.
Yok kesinlikle gerileme, 40. Dakikada uyanıyor, geceleri 11-11.30’tn önce gece uykusuna geçemiyor. 8-11 arası 4-5 kere kalkıyor. Bir türlü derin uykuya geçemiyor. Normalde böyle değil. Bazı geceler saat kaçta kalktım, kaçta yattım kaçta emzirdim hiç bilmiyorum bile. Çığlık çığlığa ağlayarak uyuyor, uyandığında da aynı. Normalde böyle huyları olan bir bebek değil.
 
Benimki hep elini emiyor ya hatta daha memeyi bırakır bırakmaz. Doymuyor mu acaba
Artık keşfediyorlar canım, ellerıni çevresini eline bişey tuttur direk ağzına götürür.Bebelerde oral dönem ağızları ile keşfediyorlarmış.
Ekstra olarak belki diş yeri kaşinıyor ve elini kemıriyor da olabilir
 
Yöntem önemli değil ama biliyorsun di mi? Sallamak, emzirmek hepsi serbest.
Önceki mesajında 50 dk yazıyordu ondan değil dedim ama evet gerilemeymiş. Evet yöntem serbest ama görüştüğüm bi uyku eğitmeni nasıl uyutursaniz uyutun ama yatağa koyduğunuz andan itibaren en az 5 dk uyumalı dedi. Mesela ben memede tutsam daha uzun uyur ama önemli olan hiçbir destek olmadığı bi 5 dk olması imiş.
 
Abileri ablaları gibi güzel büyüsün inşallah Herkese çok teşekkür ederiz teyzeleri Ada oldu ismi
 
Ben de aynısını düşünüyorum. Kaç gecedir sürekli uyanıyor. Bizim evde sabahları serin geceleri yanıyor. Klimayla uyurduk zaten şimdi hep birlikte pişiyoruz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…