- 27 Aralık 2016
- 4.638
- 6.156
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.401
Kızlar güneş kremi ne önerirsiniz doktor bana denize girebilirsin ama yüzünü sakin yakma dedi ondan hamilelikte kullanilan kimyasal olmayan güneş kremi ariyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim doktorum ikili test yapmicaz dedi bu abd ye yollanan yüzde 99 sonuç olan testten yapicaz dedi 11.hafta testi olarak geçiyormuş. Bana mantikli geldi çünkü ikili testte bir sıkıntı olunca gene bu teste yönlendiriyorlarkızlar biz bu sabah sağlık ocağına gittik kiloma ve tansiyonuma bakıldı .1 kilo almışım ama normalmiş bu aylarda çok almamaya dikkat et dediler . 11 . hafta da ikili tarama testi yaptırıcakmışız ben bunu bilmiyordum. benim gibi bilmeyenler için yazmak istedim . özel de ne kadara yapılıyor bilgisi olan var mı?
bir de ben birşey sormak istiyorum kafam çok karışık.
sat a göre biz bugün 9+1 haftalığız ama ultrasona göre 7+2 haftalığız . ben şimdi hangine göre tarama testini yaptırmalıyım ?
canım benim amiiin hepimize inşAllah
en şanslılarımızdan biri de sensin o zaman ne güzel .
çirkin mi şuan dünyanın en güzel kadınlarından biri sensin olsun bir tane sivilce çıkıversin. senin içinde atan minicik kalbe kocaman bir sivilce feda olsun . kendi harika hissettirecek yazılar oku ya da youtube dan videolar izle bak iyi gelecek
Kızlar güneş kremi ne önerirsiniz doktor bana denize girebilirsin ama yüzünü sakin yakma dedi ondan hamilelikte kullanilan kimyasal olmayan güneş kremi ariyorum
Teşekkürler canm önerin içinMineral filtreli herhangi bir gunes kremi alabilirsin. Genelde solante pregna oneriyor doktorlar. Ben kizimin gunes kremini kullaniyorum. Trukid marka. Mineralli dogal.
benimde bugün 5+5 kese 14 mm ama kalp atışı duyamadık. haftaya tekrar gidicem . cok erken dediBnmde pazartesi 5mm cikmisti 5+2 idim dr 4 veya 4,5!haftaliksin dedi ve onbes gn snrya cagrdi bnmki cok dha kucuk bakalm insallah duyarsn bana da haber verirsen sevinm insallah gzl olur hersy
Ultrasona göre olan geçerli kuzumkızlar biz bu sabah sağlık ocağına gittik kiloma ve tansiyonuma bakıldı .1 kilo almışım ama normalmiş bu aylarda çok almamaya dikkat et dediler . 11 . hafta da ikili tarama testi yaptırıcakmışız ben bunu bilmiyordum. benim gibi bilmeyenler için yazmak istedim . özel de ne kadara yapılıyor bilgisi olan var mı?
sat a göre biz bugün 9+1 haftalığız ama ultrasona göre 7+2 haftalığız . ben şimdi hangine göre tarama testini yaptırmalıyım ?
Canım 1 hafta sonra duyulur muymuş? Benim de 5+3 olcak yarın, ekranda sadece kese mi görünüyor?benimde bugün 5+5 kese 14 mm ama kalp atışı duyamadık. haftaya tekrar gidicem . cok erken dedi
ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyorkızlar biz bu sabah sağlık ocağına gittik kiloma ve tansiyonuma bakıldı .1 kilo almışım ama normalmiş bu aylarda çok almamaya dikkat et dediler . 11 . hafta da ikili tarama testi yaptırıcakmışız ben bunu bilmiyordum. benim gibi bilmeyenler için yazmak istedim . özel de ne kadara yapılıyor bilgisi olan var mı?
bu testin maliyeti nedir? dr unuz bişey söyledimi?Canım benim doktorum ikili test yapmicaz dedi bu abd ye yollanan yüzde 99 sonuç olan testten yapicaz dedi 11.hafta testi olarak geçiyormuş. Bana mantikli geldi çünkü ikili testte bir sıkıntı olunca gene bu teste yönlendiriyorlar
Kalp atisi icin erken kese boyun gayet iyi bir hafta sonra bile gitsen duyarsn tahminen hayrli olsnbenimde bugün 5+5 kese 14 mm ama kalp atışı duyamadık. haftaya tekrar gidicem . cok erken dedi
kalp atışı 6-7 hafta arası duyuluyor. kalbi henüz atmadıysa keseye bakıp 1 hafta sonra tekrar çağırıyorlar. keşke bu hafta gitmeseydim ben de pişman oldum. haftaya gider 1 seferde öğrenirdim herşeyiCanım 1 hafta sonra duyulur muymuş? Benim de 5+3 olcak yarın, ekranda sadece kese mi görünüyor?
Ama işte dış gebelik oluğ olmadığını anlamak için keseyi görmek önemli. Yolk sac göründü mü peki? Bazı kişiler 6. haftası içinde görmüş çünkükalp atışı 6-7 hafta arası duyuluyor. kalbi henüz atmadıysa keseye bakıp 1 hafta sonra tekrar çağırıyorlar. keşke bu hafta gitmeseydim ben de pişman oldum. haftaya gider 1 seferde öğrenirdim herşeyi
O kalp mi ya sanki 2 tane kalp var gibiydi masallah o günleri görürüz inshttps://www.instagram.com/p/BkmeSpNDirc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=12e6difu1f632
Canlar instagramda gordum.bunu gercekten boylemi gorucez bizdeeee cok tatli kalbini yerim
özel mi doktorun canımCanım benim doktorum ikili test yapmicaz dedi bu abd ye yollanan yüzde 99 sonuç olan testten yapicaz dedi 11.hafta testi olarak geçiyormuş. Bana mantikli geldi çünkü ikili testte bir sıkıntı olunca gene bu teste yönlendiriyorlar
Sormadım canm çünkü ben tatilde izmirde yaptırıp doktoruma sonucu bildircem izmirde sorarım diye dusundum.ama bin tl den aşağı değildir diye düşünüyorumbu testin maliyeti nedir? dr unuz bişey söyledimi?
kalp atışı 6-7 hafta arası duyuluyor. kalbi henüz atmadıysa keseye bakıp 1 hafta sonra tekrar çağırıyorlar. keşke bu hafta gitmeseydim ben de pişman oldum. haftaya gider 1 seferde öğrenirdim herşeyi
Evet canm özal muayeneye gidiyorumözel mi doktorun canım
hcg kaç çıktı ?Cirkin hissetmem sivilceden degil de hormonal sanirim
Simdi sonuc icib gittik doktora. Alttan bakarsam keseyi goruruz ister misin dedi. Karindan baksaniz belki gorunur dedim. Bakmak istemedi. Israrla bu degerse karindan gorunmez dedi. Betahcg degeri icin de ikiz gebelik olabilir dedi. Ultrasonla bakmadan kesin bisey diyemem dedi. Hevesim kursagimda geldim ben de geri.