2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım bugün kıyma kavurması çektı ekmek arası onu yedım deli gibi yemek yıyorum ben ya
Benmde nerden aklima geldiyse kuskus istedi cnm. Ararsan bulamazsin ya bulamadim. Eriste ve kuskun bizmkiler kendileri yapar ama bitti. Hic olmazsa eriste alayim dedim. Oda iyi yapmamislar pek olmadi. Gecti gitti:KK48:

Ruh halim beni mahvediyor Eşimle aramızın bozulmasından korkuyordum oldu. Yinede bana karşı iyi ama sinirlerinin son noktasında hissediyorum. Anneme götür anneme götür dedim getirdi sonunda. O annesiyle döndü eve. Neden böyle oldum anlamıyorum sanki o ev benim değil oraya ait değilim gibi hissediyorum

:kk77:
Benmde nerden aklima geldiyse kuskus istedi cnm. Ararsan bulamazsin ya bulamadim. Eriste ve kuskun bizmkiler kendileri yapar ama bitti. Hic olmazsa eriste alayim dedim. Oda iyi yapmamislar pek olmadi. Gecti gitti:KK48:

Ay canım ya marketten alsaydın keşke bende çok severim bu kadar çok iştahımızın açık olması normalmı acaba ya

:kk77:

Ay canım ya marketten alsaydın keşke bende çok severim bu kadar çok iştahımızın açık olması normalmı acaba ya
3 markete gttim hicbirinde yoktu cnm valla benm sqbahlari bulaniyo midem ama kusmmuyorum. Gayette yemek yiyorum. Hatta meyve zarari olurmu bilmem ama karisik okark 1 kiloyu gecik meyve yiyorumdur her gun. Ne olacak bu halimiz bakalim:KK48:

kızlar bende koku hassasiyeti oluştu .bütün kokuları yoğun bir şekilde alıyorum .
çiğdemin kokusunu duyduğum an tiksiniyorum .
kasık ağrılarım artık yok oldu çok yorulursam biraz oluyor uzandığımda geçiyor.
göğüslerim hala taş gibi ama eskisi gibi sürekli ağrımıyor .
kokudan sonra en çok hissettiğim şey mide bulantıları , hemen birşeyler atıştırmaya çalışıyorum.
çok çabuk nefes nefese kalıp yoruluyorum .
bir de şişkinlik hissediyorum
yüzüm birkaç gündür sivilcelenmeye başladı

bende son belirtiler bu şekilde sizin nasıl geçiyor günleriniz ?
vee ben en son doktora gittiğimiz günden beri yoğun olarak kız hissediyorum artık :KK68:
rabbim sağlıklı bir şekilde bağışlasın hepsini bizlere

Allah gonlune gore hayirki hir evlat versin insaallah. Bende de anlimin ortasinda kocaman bi sivilce cikti. Adet oncesi 1 tane cikardi zaten ayni oyle. Onun disinda koku hassasiyeti, bulanti, kusna, bas donmesi, agri sizi, hic bisey yok. Goguslerimde hafif bir hassasiyet var. Adet oncesinde de olurdu zaten. Bir de adet olamadigim icin bir siskinlik. Ayrica kendimi inanilmaz cirkin hissediyorum.

Kizlar ya agri sizi olarak hic hamile oldugunu anlamayan varmi bende hic agri olmadi. Bitek deli gibi uyuorum deli gibi yiyiorum bayilma kokulara tiksinme var. Ama agri yok ona takiliyorum. 10 haftaya girdik bide ikizler

Su an bende de ne agri sizi ne bulanti ne baska birsey hic bir hamilekik belirtisi yok.

3 markete gttim hicbirinde yoktu cnm valla benm sqbahlari bulaniyo midem ama kusmmuyorum. Gayette yemek yiyorum. Hatta meyve zarari olurmu bilmem ama karisik okark 1 kiloyu gecik meyve yiyorumdur her gun. Ne olacak bu halimiz bakalim:KK48:
Meyvenın zararı olucanı sanmıyorum tam tersı faydası var dıe bılıyorum :)

ayyy ne kadar güzel bu kulüp bi bakıyorum ne yaşıyorsam hepsini yazmışlar evet benim de hiç bir yerim.ağrımıyor bulantı yok ara ara çok gerginim sebepsiz yere ağlayacak birşey bulabiliyorum☺ sürekli yemek istiyorum herşeyi istiyor canm 56 ile hamile kaldım hala 56 yım ama ben 27 kiloyla bi hamileliğimi 16 kiloyla da diğer hamileliğimi tamamlamıştım ve 4 ay hiç yemek yemediğim halde bukadar çok kilolar almıştım hiç korkmayın 2 ay da ben bu kiloları emzirerek vermiştim.sanırım yine öyle olur ne istiyorsanız yiyin için çoğunluk gidiyor

kasık ağrıları azaldı yorulunca oluyor sadece ama kokular çok aşırı her yer kokuyor bana is otobüs metro ev özellikle mutfağa girince bulantı artıyor yemek yapmanın fikri bile bulandiriyor midemi sabah kahvaltı gözümden yas gelerek öğlen işyerinde başkası hazırlıyor tabi rahatım aksam üzeri 4 gibi yine başlıyor 6 da tamamen coşuyor bütün izmirin her kokusu öğürmeme sebep oluyor çevremdeki herkes ay benin hamileligimde hic midem bulanmadı sen çok abartıyorsun psikolojik hep nazlanma diyor annem bile. bende mi bi gariplik var diye düşünmeye başladım :KK34::KK34:
Kendimi gördüm sende

X