2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Ben anlamıyorum gerçekten. Bir sorun olmalı.doktorda bunu söyledi. Evet karakteri olabilir bu ama şimdi değil dedi. Büyümeleri için kesinlikle uyumaları lazımZ
Canım benim doktorun yorumu uyku düzeni oturmamıştır uyuturken sessiz ortamda uyut oldu bilmiyorum artık yorgunluktan bitik vaziyetteyim gece 12de uyuyor sabah 8 de ayaktayız ve birdaha sağlıklı bir şekilde uyumuyor ya memede uyuyor 10 dk ya kucağımda.. yerine koyduğum anda basıyor çığlığı gece yanında yatırıyorum acaba gündüzde yanında mi istiyor beni dedim o uyudukça yatağa beraber geçtik ama yine uyumadı anlamadım bu işten bisey
 
Valla herşeyi yaptım benimki bana mısın demiyor uyumuyor da uyumuyor
 
Günaydın Hanımlar. Bugün Asya yinehiç uyumadı her saat başı ber saat başı ya çok fazla ellerini yalıyo şap şup hiç durmadan alıyorum beşikten memeyi veriyorum ağzında bekletip yine uykuya dalıyo. Sorun ne ben anlamıyorum. Bide 3-4 gündür gece çiş yapmıyo sabah kalkınca yapıyo bu normal mi ? Doktora götüreyim mi? Diyelim akşam 7.30 gibi bezini değişiyorum emziriyorum yatırıyorum gece yine kalkıp emiyo yatıyo falan sabah 6’da bi kalkıyorux hala çiş yok aradan 1 saat geçiyo yapıyo çişini.
 
Günaydın arkadaşlar. Ya çok moralim bozuk. İnternetten araştırıyorum sizin mesajlarınızı okuyorum. Ben galiba beceremiyorum oğlumu uyutmayı. Yok yani gerçekten günde uykusu 7 saati geçmiyor. Kesinlikle uyumuyor. Tek birşey yapmadık karartma perde. Bir yere gidiyoruz ciyak ciyak ben mi anlamıyorum ben mi başaramıyorum. Artık bir bakıcı mı olsa yanımda diye düşünüyorum. Ben yapamıyorum en azından bilen bir kadın mı yardım etse.
 
Canım ne güzel işte, yapmaması iyi, çiş eğitiminde rahat edersin
 
Günaydın hanımlar. Mutlu1anne oğlum da uyurken yapmıyor canım bir haftadır. Uyanınca yapıyor. İlk gördüğümde ben de korkmuştum ama önemli olan gün içerisinde yaptığı toplam çiş miktarı. 5 saat de yapmayabilirmiş, sıkıntı yok yani.

@annemherseyim canım sakin ol, daha çok küçükler. Uyumuyorsa uyumuyordur. Çünkü uyumak isteyince uyuyor sonuçta. En azından ilk 4 ay eğitim verilemiyor. Şu an “uyumuyor.” Demek için çok erken.
 
AMa o kadar süre neden yapmıyor ki bana çok ilginç geldi. Tutuyorsa enfeksiyon olmaz mı? Yok eğer tutmuyorsa çişi hiç gelmiyorsa buda başka bir sorun doktoru arayıp sorucam bugün bakalım ne dicek.
Canım noramın dediği gibi çocuk uyuyor, bence iyi bi durum. Ama yine de sor, bizde doğru mu yanlış mı biliyoruz öğrenelim.
 
Canım uyumayacaksa kimsede uyumaz stres yapma hissederse o da huysuzlanır. Ağlamıyordu bırak uyumasın, etraf çok ilgisini çekiyor belki de?
 
Uyumak istiyor dalamıyor. Uykusuzluktan gözler kıpkırmızı oluyor. İnanılmaZ huzursuz oluyor. Ama yok
 
Canım uyumayacaksa kimsede uyumaz stres yapma hissederse o da huysuzlanır. Ağlamıyordu bırak uyumasın, etraf çok ilgisini çekiyor belki de?
Yok ağlıyor sabah 5te kalktı hala ayakta memedrn indirdiğim anda ciyak ciyak. Hele bazen göğüste de bağırıyor. Canım inanılmaZ yanıyor iki göğsümde yara.
 
Canım noramın dediği gibi çocuk uyuyor, bence iyi bi durum. Ama yine de sor, bizde doğru mu yanlış mı biliyoruz öğrenelim.

İdrar yolu enfeksiyonu geçmişimizde var ya ondan biraz tedirginim sanırım kusmalarıda yine başladı
 
Uyumak istiyor dalamıyor. Uykusuzluktan gözler kıpkırmızı oluyor. İnanılmaZ huzursuz oluyor. Ama yok
yorgunluktan uyuyamıyorsa yarım kundak yapıyorum ayağımda çook hafif sallıyorum ve mutlaka telefondan süpürge sesi açıyorum 2 dakikada bayılıyor bi dene istersen. Ayrıca sende uyumayan bebek kimsede uyumaz belki uykuyu sevmiyordur sen sakin ol ki bebişte sakin kalsın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…