- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.801
Çin takviminde kız çıkmıştı 12. Haftaya girmiş olucaz inşallah bidaha gittiğimde bakalımBak işte bunu bilemedim :) bununla ilgili bir şey yok forumlarda. Cin takvimi yaptın mı? Sola daha yakın gibi duruyor ama. Hic bilmiuorum kuzum 10. Haftada gidersen doktora nub bakarız sende :)
Benim bulantım vardı sonra birden bire ne bulantı ne ağrı ne göğüs hassasiyeti hiçbir şey kalmadı hatta çok korktum ama gittiğimde büyümüştü ve kalp atışınıda duyduk çok şükür cankmArkadaslar
Midesi bulanmayipta kalp atisini duyan varmi ?
Herseyleri normal mi ?
Yani ve hic hamilelik hissim ykndiyende cok o halde burda yormlr yapipta dr mide bulantisi vrsa kalbinatiodur gibi yormlar ypilmasn ve insanlri sitrese sokmayin yanls hissere kapilmalarina maal vermeyinBenim bulantım vardı sonra birden bire ne bulantı ne ağrı ne göğüs hassasiyeti hiçbir şey kalmadı hatta çok korktum ama gittiğimde büyümüştü ve kalp atışınıda duyduk çok şükür cankm
MerhabalarMerhabalar ben de dün öğrendim evde tet yaparak ctesi gidicem doktora inş hepimize sağlıklı doğumlar dilerim
bende uykuyu çok seven biri olarak sabah eşim işe giderken kalkıyorım bidaha istediğim kadar uğraşim uyuyamıyorum kalkıp temizlik yapıyorum sıkıntıdanBende tam tersi beşte , altıda, yedide falan gözüm bi açılıyo dön dön asla uyuyamıyorum
Baştan beri hiç belirtisi olmayıp hiç bulantı yaşamayıp duyanlarda var aramızda ben çok stres yaptım çok korktum sen yapma canım.Yani o halde burda yormlr yapipta dr mide bulantisi vrsa kalbinatiodur gibi yotmlar ypilmasn ve insanlri sitrese sokmayin yanls hissere kapilmalarina maal vermeyin
Herkeste hersy deisebilir !!!
arkadaşlar mideniz bulanmıyor diye boşuna üzmeyin kendinizi. benim ilkinde bulantım yoktu kalp atışını 6. haftada duymuştuk. mide bulantım 11. haftada başlamıştı. kimisinde erken başlayıp erken bitiyor. kimisinde geç başlıyor . kimisinde hiç olmuyor. kimisi başından sonuna kusuyor. ama hepsi doğuruyor. mide bulantısı olan hamilelik sağlıklı hamilelik fikrine katılmıyorum ben.Arkadaslar
Herseyleri normal mi ?
Yani burdaki yormlrdan insan kasvete dusuor duymayanlrda vr daha oyuzdn dikktli konsmak lazmnkmseyi telasa dusurmemek lazm kac kisi sitres olp yazio bnm bulanmio blmem ne herkesn deiseblr insanlri bosuna psikolojilerini bozmayalmBaştan beri hiç belirtisi olmayıp hiç bulantı yaşamayıp duyanlarda var aramızda ben çok stres yaptım çok korktum sen yapma canım.
Zaten ben sallamadim sadece cok etkilenenler vr ve duyanlrinda boleyms soleyms gbi digerlerni etkilemesi ck yanls demek istedmarkadaşlar mideniz bulanmıyor diye boşuna üzmeyin kendinizi. benim ilkinde bulantım yoktu kalp atışını 6. haftada duymuştuk. mide bulantım 11. haftada başlamıştı. kimisinde erken başlayıp erken bitiyor. kimisinde geç başlıyor . kimisinde hiç olmuyor. kimisi başından sonuna kusuyor. ama hepsi doğuruyor. mide bulantısı olan hamilelik sağlıklı hamilelik fikrine katılmıyorum ben.
Arkadaslar
Herseyleri normal mi ?
Ay sorma bende çok uyurum normalde şimdi sabahın ilk ışıklarıyla gözlerim bir açılıyo dön dön uyku yok :)bende uykuyu çok seven biri olarak sabah eşim işe giderken kalkıyorım bidaha istediğim kadar uğraşim uyuyamıyorum kalkıp temizlik yapıyorum sıkıntıdan
Amin inşaAllah.bizim 3. Evladımız olacak inş heyecanlıyımMerhabalar
Cok sevindim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah
Guzel haberler alirnsz insallah
Ben zaten bu konuyu sallamadm cnm cnku herkesn bunyesi bir deil hamileligide br deil hicbrseyi ayni olmayablr insanlr burda ck knsmus mide bulanti meselesni ve herkesn kafasi karisip psikoloji bozuluyor onu vurgulamak istedm bunlr knusulmamali insnlr endiseleniorcanım bulantı her hamilelikte olacak diye bir şey yok benim gördüğüm kadarıyla. bir ablam 9 ay kustu. annem, diğer ablam, 2 tane kuzenim 1 gram bulantı yaşamadan sağlıkla kucağına aldılar. yani bulantı yok diye kötü bir şey olacağı anlamına gelmiyor. ama toplumda nedense bulantılı gebelik sağlıklı gebeliktir diye algılanıyor. üstelik 9 ay kusan ablamın 9 ay düşük riski vardı kanamalar, sürekli yatmalar. o yüzden gönlünü ferah tut.
bende cuma kese görmeye gidicem nasipse . 5+0 bugün ama hiç bulantım yok. bulantı olacaksada genelde 6. haftadan sonra başlıyormuş.
Masallah Allah bagislasn bnm dha ilk olck insallahAmin inşaAllah.bizim 3. Evladımız olacak inş heyecanlıyım
7+6 haftalık bugun.7+4 de kalp atışlarını duyduk şükür. bende de bulantı tiksinti yok şükür için rahat olsun. erkek bebeklerde genelde çok olmazmış:)Arkadaslar
Herseyleri normal mi ?
Allah bagislasn ck skur duyulmus artk hamilesiniz diyeblrz :))) Rabbim saglikla kuvvaginiza almayi nasip etsin7+6 haftalık bugun.7+4 de kalp atışlarını duyduk şükür. bende de bulantı tiksinti yok şükür için rahat olsun. erkek bebeklerde genelde çok olmazmış:)
Ben zaten bu konuyu sallamadm cnm cnku herkesn bunyesi bir deil hamileligide br deil hicbrseyi ayni olmayablr insanlr burda ck knsmus mide bulanti meselesni ve herkesn kafasi karisip psikoloji bozuluyor onu vurgulamak istedm bunlr knusulmamali insnlr endiselenior
Bu arada insallah gzl hberlerni aliriz cnm
Kendine onu vesvese yapma tadını çıkar derim 2 arkadaşım bırak bulanmayı sadece aşırı yemekten kustularCanim ben ocakta bebegim gelismedigi icin kurtaj oldum.o zaman doktorum bana sormustu mide bulantilarin basladi mi diye.benim de aklima yer edinmis bulanti=saglikli hamilelik.belki de hic alakasi yoktur ama benim bilincaltima oyle kodlanmis.